Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Koniec zwiazku

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pavel
nowy

PostWysłany: Sro, 14 Paź 2009, 11:57    Temat postu: Koniec zwiazku Odpowiedz z cytatem

Witam
Jestem tutaj nowy. Przeczytalem artykul o feromonach. Mam pare pytan, ktore sa dla mnie wazne, a wiec

Bylem z dziewczyna rok. Ale ona chce sie rozstac. Jakies pare tygodniu temu byla nie mila sytuacja, ktora ja bardzo wkurzylo i chce zerwac. Teraz nie jestesmy w zwiazku, ale ja sie staram jak najbardziej. Przez te pare tygodni bylismy stopien kolega kolezanka. Ja sie mocno staralem by to zmienic. Powiedziala mi, ze woli bysmy byli stousnek kolega kolezanka i nic nie czuje itd. Ale do rzeczy. Czy jesli sproboje tego fermonu to uda mi sie ja przekonac do zmiany decyzji i zeby ze mna byla? ZEby zaczela ze mna normalnie rozmawiac? Jak sie tego stosuje, w jakim sytuacjach, co zrobic i jakiego fermonu uzyc

przepraszam za pytania, ale wole sie spytac ogarniete osoby niz, nikogo sie nie pytac i potem cos popsu

Prosze o porady, nie o smianie sie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
blackmagic2121 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB

PostWysłany: Sro, 14 Paź 2009, 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Eee.. ja bym Ci radzil zostawic ja w cholere! Wink Jak jej nie zalezy to Tobie powinno bardziej juz nie zalezec, bo nic na sile i pozatym jak to ktos kiedys powiedzial "tego kwiatu jest pol swiatu" i racja Wink Kup lepiej PHX badz NPA(na poczatek najlepiej probki) i lec gdzies na podryw szukac nowej kobiety a nie! Taka moja rada, WIEM CO MOWIE Razz
Ryży Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: BTB, NPA

PostWysłany: Sro, 14 Paź 2009, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z przedmówcą. nie proś się jej. Jeśli nie chce z Tobą być to Jej strata. Nie przejmuj się tym.
Powrót do góry
aragon
nowy

Sprawdzone: testuję: BTB, NPA, PHX,

PostWysłany: Sro, 14 Paź 2009, 20:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a poza tym fero lepiej działa na osoby, które dopiero wyrabiają sobie o nas zdanie i jeżeli naprawdę nabroiłeś może się okazać że feromony niestety nie pomogą Ci odzyskać dziewczyny a co najwyżej delikatnie ocieplą wasze relacje.
Powrót do góry
kangur65 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man

PostWysłany: Czw, 15 Paź 2009, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pavel daj se siana z ta laka ostatnio tez zerwala ze mna dupa z podonych przyczyn ...mowila ze mnie ciagle jeszcze Kochala ale musi skonczyc spoktania ze mna zeby o mnie zapomniec bo przegielem pale w jednej klotni no i co poradzic kilka razy sie staralem i odpuscilem a to byla nieziemska laska taka co idac droga zatrzymywaly sie samochody Smile hehhee NO nic trzeba szukac dalej i podnosic sobie poprzeczke...u mnieto dziala dotychczas bo co nastepna to lepsza jest Wink
Powrót do góry
Aksamit Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX, EDGE for men, Chikara, BTB, Perception

PostWysłany: Wto, 01 Gru 2009, 08:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Racja, na jednej świat się nie kończy Wink Jeśli jednak bardzo tego chcesz (po długich i głębokich przemysleniach) to proponuję użyc jakiś fero i czasem się z nią widywać na stopie koleżeńskiej, bez podrywania. Kolejne doczepianie się do niej wywoła jej niechęć, a pozorny brak głębszego zaitneresowania wraz z efektem fero mogłoby dać ciekawe efekty.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: