Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Konkurs! (tylko dla wtajemniczonych)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
TsTr
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: PH, Pheromax, Chikara, NPA, Perception, Alchemy, Relationship Magic

PostWysłany: Wto, 20 Lut 2007, 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No cóż trudno nie wygrałem może next time mi się uda a co do perfect ten jestem zaciekawiony bo jednak cena około 400 zł to jak dla mnie trochę za dużo Laughing
Myślisz że feromony to główny wątek ? Nie to ty jesteś wątkiem i Twoja osobowość feromony to tylko dodatek do Ciebie który może dużo zdziałać ale za Ciebie wszystkiego nie załatwi, więc nie licz na cuda przy małym nakładzie pracy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Czw, 22 Lut 2007, 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

=ZERL= napisał:
Jakiś rok temu lub jeszcze wcześniej próbka P10 była dostępna na Feromony.pl i stąd ją miałem, ale z jakiegoś powodu wycofano ją ze sprzedaży.
Więcej o próbce P10 w temacie: "Skąd wziąć próbkę Perfect 10?"

Alchemiczko, jeśli interesuje Cię sztuka perswazji, może warto by było dalej kontynuować jej naukę? Czy miałaś kiedyś styczność z książkami Andrzeja Batko?

Bardzo chciałabym poszerzyć swoją wiedzę w tym zakresie, ale szkolenia są okrutnie drogie Crying or Very sad A o panu Batko nie słyszałam Embarassed
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
TsTr
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: PH, Pheromax, Chikara, NPA, Perception, Alchemy, Relationship Magic

PostWysłany: Czw, 22 Lut 2007, 18:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj są wiadomości o panu Batko który tworzy lub współtworzy ten oto serwis http://nlp.pl/_index/index.php[/img]
Myślisz że feromony to główny wątek ? Nie to ty jesteś wątkiem i Twoja osobowość feromony to tylko dodatek do Ciebie który może dużo zdziałać ale za Ciebie wszystkiego nie załatwi, więc nie licz na cuda przy małym nakładzie pracy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Grzaniec
uzależniony

Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA

PostWysłany: Czw, 22 Lut 2007, 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

alchemiczo napisz mi twój email na pw to wyśle Ci małego bonusa z pewnym e bookiem pana Batko może cie zainteresuje Cool
Powrót do góry
=ZERL= Płeć:Mężczyzna
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB

PostWysłany: Sob, 24 Lut 2007, 09:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, wydaje się dość sławny ten e-book A. Batko skoro nawet i ja go posiadam Wink Ale faktycznie, jeśli chodzi o temat perswazji to jeszcze nie poznałem autora, który by się znał lepiej na temacie i co ważniejsze umiał by te wiadomości lepiej przekazać niż Batko.

Alchemiczko szkolenia są drogie - to fakt. Sam właśnie poluję na jakieś szkolenia z komunikacji interpersonalnej, perswazji i NLS'u i chyba ze względu na fundusze trochę jeszcze będe musiał poczekać z udziałem w którymś z nich... Jednak jeśli chodzi o komunikację z ludźmi to szczerze powiem - niesamowicie kręcą mnie wszelkie możliwości rozwoju pod tym względem.

Nie wiem czemu, ale z jakiś tajemniczych powodów zeszliśmy z tematu... Cool
Alchemiczka
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB

PostWysłany: Czw, 01 Mar 2007, 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mówię Wam jak to przyjemnie mieć duży flakon pheromaxu w towarzystwie RM Laughing Bardzo dziękuję pomysłodawcom konkursu, za docenienie moich zdolności literackich Smile
Powrót do góry
zdraicew
nowy

Sprawdzone: NPA, Chikara

PostWysłany: Wto, 01 Maj 2007, 16:30    Temat postu: zawiązał się temat sztuki persfazji Odpowiedz z cytatem

niedawno przekonałem się, że warto w to zainwestować. Kilka tygodni temu miałem przyjemność uczestniczyć w 2dniowym szkoleniu prowadzonym przez Mariusza Szubę w Wiśle. Jadąc tam niedowierzałem w jego umiejętności i teraz przyznaję, że go nie doceniałem. Aby sprawnie nauczyć się kontrolować innych, trzeba włożyć w to wielką pracę. Dużo prościej nauczyć się radzić i żyć z sobą samym, przezwyciężać swoje bariery i fobie.

Ze szkolenia wróciłem odmieniony. Niedawno rozpoczęta przygoda z fero dokonała i jak myślę dokonuje dalszej przemiany. Niespecjalnie tęsknię za dawnym "ja". Polecam takie kursy i szkolenia, wg mnie warto. pozdrawiam wszystkich Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: