|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
TsTr potencjalny

Sprawdzone: PH, Pheromax, Chikara, NPA, Perception, Alchemy, Relationship Magic
|
Wysłany: Wto, 20 Lut 2007, 19:57 Temat postu: |
|
|
No cóż trudno nie wygrałem może next time mi się uda a co do perfect ten jestem zaciekawiony bo jednak cena około 400 zł to jak dla mnie trochę za dużo  _________________ Myślisz że feromony to główny wątek ? Nie to ty jesteś wątkiem i Twoja osobowość feromony to tylko dodatek do Ciebie który może dużo zdziałać ale za Ciebie wszystkiego nie załatwi, więc nie licz na cuda przy małym nakładzie pracy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Czw, 22 Lut 2007, 16:17 Temat postu: |
|
|
| =ZERL= napisał: | Jakiś rok temu lub jeszcze wcześniej próbka P10 była dostępna na Feromony.pl i stąd ją miałem, ale z jakiegoś powodu wycofano ją ze sprzedaży.
Więcej o próbce P10 w temacie: "Skąd wziąć próbkę Perfect 10?"
Alchemiczko, jeśli interesuje Cię sztuka perswazji, może warto by było dalej kontynuować jej naukę? Czy miałaś kiedyś styczność z książkami Andrzeja Batko? |
Bardzo chciałabym poszerzyć swoją wiedzę w tym zakresie, ale szkolenia są okrutnie drogie A o panu Batko nie słyszałam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
TsTr potencjalny

Sprawdzone: PH, Pheromax, Chikara, NPA, Perception, Alchemy, Relationship Magic
|
Wysłany: Czw, 22 Lut 2007, 18:16 Temat postu: |
|
|
Tutaj są wiadomości o panu Batko który tworzy lub współtworzy ten oto serwis http://nlp.pl/_index/index.php[/img] _________________ Myślisz że feromony to główny wątek ? Nie to ty jesteś wątkiem i Twoja osobowość feromony to tylko dodatek do Ciebie który może dużo zdziałać ale za Ciebie wszystkiego nie załatwi, więc nie licz na cuda przy małym nakładzie pracy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Czw, 22 Lut 2007, 22:52 Temat postu: |
|
|
alchemiczo napisz mi twój email na pw to wyśle Ci małego bonusa z pewnym e bookiem pana Batko może cie zainteresuje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
=ZERL=  potencjalny
Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB
|
Wysłany: Sob, 24 Lut 2007, 09:00 Temat postu: |
|
|
Tak, wydaje się dość sławny ten e-book A. Batko skoro nawet i ja go posiadam Ale faktycznie, jeśli chodzi o temat perswazji to jeszcze nie poznałem autora, który by się znał lepiej na temacie i co ważniejsze umiał by te wiadomości lepiej przekazać niż Batko.
Alchemiczko szkolenia są drogie - to fakt. Sam właśnie poluję na jakieś szkolenia z komunikacji interpersonalnej, perswazji i NLS'u i chyba ze względu na fundusze trochę jeszcze będe musiał poczekać z udziałem w którymś z nich... Jednak jeśli chodzi o komunikację z ludźmi to szczerze powiem - niesamowicie kręcą mnie wszelkie możliwości rozwoju pod tym względem.
Nie wiem czemu, ale z jakiś tajemniczych powodów zeszliśmy z tematu...  _________________ Pozdrawiam - Paweł. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alchemiczka uzależniony
Sprawdzone: alchemy, pheromax woman, Relationship Magic, Perceptions, The edge, BTB
|
Wysłany: Czw, 01 Mar 2007, 21:37 Temat postu: |
|
|
Mówię Wam jak to przyjemnie mieć duży flakon pheromaxu w towarzystwie RM Bardzo dziękuję pomysłodawcom konkursu, za docenienie moich zdolności literackich  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zdraicew nowy
Sprawdzone: NPA, Chikara
|
Wysłany: Wto, 01 Maj 2007, 16:30 Temat postu: zawiązał się temat sztuki persfazji |
|
|
niedawno przekonałem się, że warto w to zainwestować. Kilka tygodni temu miałem przyjemność uczestniczyć w 2dniowym szkoleniu prowadzonym przez Mariusza Szubę w Wiśle. Jadąc tam niedowierzałem w jego umiejętności i teraz przyznaję, że go nie doceniałem. Aby sprawnie nauczyć się kontrolować innych, trzeba włożyć w to wielką pracę. Dużo prościej nauczyć się radzić i żyć z sobą samym, przezwyciężać swoje bariery i fobie.
Ze szkolenia wróciłem odmieniony. Niedawno rozpoczęta przygoda z fero dokonała i jak myślę dokonuje dalszej przemiany. Niespecjalnie tęsknię za dawnym "ja". Polecam takie kursy i szkolenia, wg mnie warto. pozdrawiam wszystkich  _________________ No Hope = No Fear |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|