Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

które najlepsze do uwodzenia??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ludwik11
nowy

PostWysłany: Sro, 20 Maj 2009, 10:42    Temat postu: które najlepsze do uwodzenia?? Odpowiedz z cytatem

Moim problemem jest to,ze brakuje mi pewnosci siebie podczas rozmowy z dziewczyna...
Chce to zmienic,czytałem sporo o feromonoach ale nie wiem które sa najlepsze do uwodzenia,do tego zeby zyskac pewosc siebie. Nie bardzo oreintuje sie tez gdzie kupic... Bede wdzieczny za opinie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tomocool Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge

PostWysłany: Sro, 20 Maj 2009, 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli tak to proponowałbym zacząć od NPA (podobno wg tutejszych daje największą pewność siebie) lub Pheromax (mi osobiście bardziej Pheromax).

Jeśli chodzi o sklep no cóż... masz na dole strony link do nich, a jak nie znajdziesz to www.feromony.pl - w końcu to oni założyli to forum Wink
ludwik11
nowy

PostWysłany: Sob, 20 Cze 2009, 06:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki wielkie za odpowiedz. Kupie u nich w takim razie feromon NPA i zobaczymy jak bedzie działał.
Powrót do góry
paweł25 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 3
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge

PostWysłany: Sro, 24 Cze 2009, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na poczatek wlasnie npa jest odpowiednim fero poczekaj jak ci sie spodoba zaczniesz mieszac to z innymi feromonami super polaczenie wychadzi z npa + phx+chikara tylko trza ostroznie z dawkowaniem ale efekt rewelacja Very Happy
Powrót do góry
Fermo
nowy

PostWysłany: Pon, 13 Lip 2009, 21:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paweł25 a jak to mieszac??? Bo kupiłem wlsnei na feromony.pl NPA i teraz napisz po kolei co i jak mieszac zeby efekt był jak piszesz "rewelacja".
Powrót do góry
robert20
nowy

PostWysłany: Nie, 16 Sie 2009, 09:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mieszasz kropelke ze swoimi perfumami. A gdzie brałes?? Na feromony.pl??
Powrót do góry
ludwik11
nowy

PostWysłany: Wto, 25 Sie 2009, 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam po dłuzszej przerwie. W moim zachowaniu nic sie nie zmieniło,ale zauważyłem ze dziwewczyny usmiechaja sie do mnie czesciej,powiedziałbym nawet ze mnie adroruja,co jest bardzo miłe.
Moze to dzialanie feromonu??
Trzeba bedzie pewnie jeszcze poczekac bo niedawno zacząłem uzywac,ale juz teraz moge dac weilki plus dla sklepu feromony.pl bo wywiazali sie z zadania.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: