| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ludwik11 nowy
|
Wysłany: Sro, 20 Maj 2009, 10:42 Temat postu: które najlepsze do uwodzenia?? |
|
|
Moim problemem jest to,ze brakuje mi pewnosci siebie podczas rozmowy z dziewczyna...
Chce to zmienic,czytałem sporo o feromonoach ale nie wiem które sa najlepsze do uwodzenia,do tego zeby zyskac pewosc siebie. Nie bardzo oreintuje sie tez gdzie kupic... Bede wdzieczny za opinie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Sro, 20 Maj 2009, 17:48 Temat postu: |
|
|
Jeśli tak to proponowałbym zacząć od NPA (podobno wg tutejszych daje największą pewność siebie) lub Pheromax (mi osobiście bardziej Pheromax).
Jeśli chodzi o sklep no cóż... masz na dole strony link do nich, a jak nie znajdziesz to www.feromony.pl - w końcu to oni założyli to forum  _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ludwik11 nowy
|
Wysłany: Sob, 20 Cze 2009, 06:08 Temat postu: |
|
|
| Dzieki wielkie za odpowiedz. Kupie u nich w takim razie feromon NPA i zobaczymy jak bedzie działał. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Sro, 24 Cze 2009, 16:58 Temat postu: |
|
|
na poczatek wlasnie npa jest odpowiednim fero poczekaj jak ci sie spodoba zaczniesz mieszac to z innymi feromonami super polaczenie wychadzi z npa + phx+chikara tylko trza ostroznie z dawkowaniem ale efekt rewelacja  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fermo nowy
|
Wysłany: Pon, 13 Lip 2009, 21:22 Temat postu: |
|
|
| Paweł25 a jak to mieszac??? Bo kupiłem wlsnei na feromony.pl NPA i teraz napisz po kolei co i jak mieszac zeby efekt był jak piszesz "rewelacja". |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
robert20 nowy
|
Wysłany: Nie, 16 Sie 2009, 09:42 Temat postu: |
|
|
| Mieszasz kropelke ze swoimi perfumami. A gdzie brałes?? Na feromony.pl?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ludwik11 nowy
|
Wysłany: Wto, 25 Sie 2009, 11:37 Temat postu: |
|
|
Witam po dłuzszej przerwie. W moim zachowaniu nic sie nie zmieniło,ale zauważyłem ze dziwewczyny usmiechaja sie do mnie czesciej,powiedziałbym nawet ze mnie adroruja,co jest bardzo miłe.
Moze to dzialanie feromonu??
Trzeba bedzie pewnie jeszcze poczekac bo niedawno zacząłem uzywac,ale juz teraz moge dac weilki plus dla sklepu feromony.pl bo wywiazali sie z zadania. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|