|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
gea  nowy
|
Wysłany: Pią, 26 Mar 2010, 19:32 Temat postu: Które wybrać? Chikara, BTB, Pheromax czy K2 ? |
|
|
Witajcie jestem tu nowy na tym forum a raczej zalogowałem się tutaj dlatego gdyż nie umiem się zdecydować które feromony wypróbować i które będą najlepsze.
Jestem młodym miłym człowiekiem który od życia oczekuje momentami chyba zbyt wiele.
Po przeczytaniu opisów feromonów na stronce www zrobił mi się mały mętlik w głowie i sam nie wiem na które się skusić zainteresowały mnie bardzo Chikara, BTB, Pheromax oraz K2
od feromonów oczekuje tego żeby pomagały mi w relacjach damsko męskich rozluźniały i tworzyły miła niesamowitą atmosferę poprawiały kontakt oraz tez sprawiały żeby między mną a dziewczyną był bliższy i i otwarty kontakt w strefie "intymnej" gdyż jestem nieco nieśmiały
i tak się zastanawiam które wybrać Chikara, BTB, Pheromax czy K2 ?
osobiście myślę o K2 lub Chakira
a jakie są wasze sugestie?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 26 Mar 2010, 20:41 Temat postu: |
|
|
Skoro nieśmiały to ja bym się zastanawiał pomiędzy NPA a BTB. Chikary nie używałem, więc nie wiem. K2 też, ale to raczej dla podkręcenia sytuacji intymnych niż jako samodzielne fero. Chyba, że chcesz kupić kilka fero do miksów. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Sob, 27 Mar 2010, 13:31 Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie jezeli chodzi o nieśmialość to:
1. NPA
2. BTb
o łóżko: i BTB i PHx i K2.
pozdrawiam;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Wto, 06 Kwi 2010, 09:06 Temat postu: |
|
|
| Ojj ja smialy z natury tez nie jestem i ja preferuje najbardziej btb i chiare,po NPA przy dawce dzialajacej na otoczenie mimo ze jest znikoma "spinam" sie co do rozmów. . Oczywiscie czuje sei pewniej ale tak do rozmowy,, tak jak byc czul Androstenon od innej osoby. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Wto, 06 Kwi 2010, 09:58 Temat postu: |
|
|
Valery - w końcu ktoś na kogo NPA działa podobnie jak na mnie Ja tak mam gdy go użyję za dużo lub gdy jestem zmęczony/osłabiony _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 06 Kwi 2010, 18:13 Temat postu: |
|
|
No proszę a mi to jak najbardziej odpowiada  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Pon, 17 Maj 2010, 19:49 Temat postu: |
|
|
A ja myślę kupić K2 do miksów i mam do was pytanie z jakimi feromonami dobrze jest łączyć K2 i w jakich dawkach?
I jeszcze jedno pytanie,a mianowicie czy można dolać K2 do miksa NPA + PHX którego zrobiłem w proporcji 1:1 i przykrywać tego miksa Chikarą? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pon, 17 Maj 2010, 23:24 Temat postu: |
|
|
K2 to ja kupię jak już jakąś laskę na dłużej wyhaczę  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|