| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
moonek nowy
|
Wysłany: Wto, 22 Maj 2007, 22:39 Temat postu: Ktory? |
|
|
Witam jestm tutaj nowy i chcialbym sprobować zastosowac jakiś feromon, ale jest tego tyle na rynku i tyle sklepow je oferuje ze nie potrafie sie zdecydowac.
Ktory wg. was jest najbardziej oplacalny i dobrze skutkuje. Dodam ze mam ograniczone środki Chcialbym sie zmiescić w 100zł lub mniej, ale jesli ktos ma extra propozycje to moze wykraczać po za ramy moich funduszy
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sro, 23 Maj 2007, 09:57 Temat postu: |
|
|
na poczatek kup probke Ph kosztuje jakies 50 zł zobaczysz jak dziala a pot6em jesli bedzie Ci sie podobac kupisz jeszcze jakis fero... a potem moze jeszcze i jeszcze...pozdrawiam _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
moonek nowy
|
Wysłany: Sro, 23 Maj 2007, 14:40 Temat postu: |
|
|
Ph, czyli Pheromax?
A jaki sklep internetowy jest nie drogi i sprawdzony?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Maj 2007, 17:05 Temat postu: |
|
|
tak. a na jakim forum jestes ? oczywiscie feromony.pl to chyba jedyny sklep jaki znam z dzialajacymi fero. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
moonek nowy
|
Wysłany: Pią, 01 Cze 2007, 16:58 Temat postu: |
|
|
| Mam jeszcze jedno, chyba juz ostatnie pytanie: Na ile użyc starczy mi 2ml Pheromax'a i jaki jest czas dziala po zastosowaniu? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 01 Cze 2007, 20:10 Temat postu: |
|
|
starczy nie wiem na ile tak na oko 2 miechy jasli codziennie stosujesz. a dziala do 8 godzin max ( chyba) _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maksiu nowy
Sprawdzone: Pheromax próbka
|
Wysłany: Sob, 02 Cze 2007, 07:19 Temat postu: |
|
|
Mi próbka pheromaxa starczyla na 3 tygodnie po jednej pełnej aplikacji dziennie - próbka jest bardziej rozcieńczona i pisze w instrukcji żeby dawać całą, co do działania to podobno do 4 godzin ale ja nie zauważyłem żeby działało nawet minutę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Sob, 02 Cze 2007, 11:53 Temat postu: |
|
|
Hehe jesli faktycznie chcesz zeby Ci starczyła probka phx na 3 miechy to wyciagaj atomizer podwaz go nozem i przytkaj palec i przechyl flakonik i zawartosc na palcu wsmaroj w szyje a teraz zamowiłem ta nowosc BtB i dzis otzrymałem i wyruszam dzis na dyske i zobacze co to warte  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!
Ostatnio zmieniony przez Daniel dnia Czw, 07 Cze 2007, 13:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 02 Cze 2007, 13:55 Temat postu: |
|
|
no ja mialem w kulce zapomnialem dodac;] _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|