| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
polon123 nowy
|
Wysłany: Sob, 11 Cze 2011, 08:46 Temat postu: Który wybrać ??? |
|
|
| Który z feromonów wybrać na początek aby zostać zauważonym w towarzyskie i zwiększyć zainteresowanie kobiet co do mojej osoby . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
compaqboy  potencjalny
|
Wysłany: Sob, 11 Cze 2011, 13:15 Temat postu: |
|
|
ciężka sprawa. Jedni chwalą BTB inni NPA, jeszcze inni Pheromax. Zależy od człowieka. Ja osobiście miałem the edge, npa i pheromax i najlepiej działał na mnie ten ostatni. The edge podobalo sie kobietom z uwagi na swój zapach ale żadnych reakcji nie zauważylem, npa nie działało na mnie i na nie. Po phx miałem lekką fazę a i kobiety trochę inaczej sie zachowywały. Ale nie myśl że jak się spryskasz fero to od razu będziesz w centrum ich uwagi. Wygląd zewnętrzny, ładne perfumy, i pewność siebie----podstawa. Do tego czyste buty Może to śmieszne ale kobiety zwracają na to dużą uwagę |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Wto, 04 Paź 2011, 21:13 Temat postu: |
|
|
Na początek polecam NPA lub Pheromax, albo jedno i drugie
I słuszna uwaga kolegi, że o wygląd trzeba dbać jak i o zachowanie się, to podstawa.... i czyste buty hehe ;D
Co do NPA to zwiększa jeszcze pewność siebie, po Phx aż takiego kopa nie zauważyłem (oczywiście chodzi o działanie na mnie) bo na innych działa  _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Wto, 04 Paź 2011, 23:17 Temat postu: |
|
|
| Tak jak wyżej, ja najbardziej zauważalne efekty miałem po PHX, ale musisz sam popróbować, możesz zamówić próbkę PHX i poprosić o próbkę The Edge, wtedy będziesz miał porównanie! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PheroNewbie  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara
|
Wysłany: Czw, 06 Paź 2011, 08:08 Temat postu: |
|
|
| questx napisał: | | możesz zamówić próbkę PHX i poprosić o próbkę The Edge, wtedy będziesz miał porównanie! | \
Mi się wydaje, że tych produktów nie można porównywać  _________________ Obecnie posiadam:
1. flakon PHX
2. NPA
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB
Jest Pheromax jest zabawa
Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę (gg 2390501) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Czw, 06 Paź 2011, 09:47 Temat postu: |
|
|
| Dlaczego nie? Możesz rozwinąć swoją myśl? Ja uważam że oba się sprawdzają, ale każdy działa trochę inaczej. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|