Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kupię fero BTB , NPA w atrakcyjnej cenie.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Giełda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
FeroMik Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pon, 28 Lut 2011, 21:56    Temat postu: Kupię fero BTB , NPA w atrakcyjnej cenie. Odpowiedz z cytatem

Witam,

Kupię fero BTB lub NPA. Mogą być używane. Oferty proszę przesłać na PW Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kawa
nowy

PostWysłany: Sro, 16 Mar 2011, 10:58    Temat postu: kupie btb Odpowiedz z cytatem

dołączam się do kolegi powyżej
też kupię ale interesuje mnie tylko btb, moze byc uzywane/niepelne byle dalo rade przetestowac i sprawdzic.
zalezy mi na czasie, wiec jest to pilne-chcialbym je miec do weekendu bo wyjezdzam potem!
kontakt na priv
lub gg 7392875
Powrót do góry
tomtom
uzależniony

PostWysłany: Sro, 16 Mar 2011, 13:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam jeden flakon zapieczętowany BTB MAN na allegro

http://allegro.pl/oryginalne-feromony-btb-10ml-i1508076795.html

(gdyby sie okazało że kurier jest tanszy to byłoby taniej)

.... i jeden otwarty użyty z15 razy, ten zapieczetowany idzie na pewno na sprzedaż a ten otwarty - no nie wiem - ciężko byłoby mi się go pozbyć bo daje ciekawe efekty, ale używam w bardzo małych ilościach więc jak by ktoś mieszkał w pobliżu a by mu bardzo zależało to może mógłbym odsprzedać 1/4 flakonika BTB (2 ml za 50 pln) lub 1/4 flakonika NPA (2ml za 50pln), mam też nieotwieraną próbke 1ml PHX jak by ktoś chciał za 32 zeta (ale to tylko jak by ktoś decydował się dodatkowo z innymi specyfikami), zawsze sie kasa przyda na inne fero hahaha Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Giełda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: