| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hedowiec  nowy
|
Wysłany: Pią, 06 Lis 2009, 23:27 Temat postu: KUPIĘ PUSTĄ! FIOLKĘ PO PHEROMAX i NPA |
|
|
| Znajomy chce kupić ode mnie połowę moich fero. Zaaplikowałem mu w celach eksperymentalnych i był wniebowzięty rezultatami, na mnie średnio działa. Potrzebuję zatem puste fiolki od npa i pheromax. Czekam na info, może być aukcja na alegro/ebay/świstak, nie ma problemu. Możesz jeszcze zarobić po zużyciu całych fero! Pozdrawiam tadek303@gmail.com |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 11:33 Temat postu: |
|
|
Dobry żart A może masz ochotę rozcieńczać i sprzedawać na allegro? Skoro chcesz mu odsprzedać to byle jaka buteleczka może być do tego użyta ;] _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hedowiec  nowy
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 12:35 Temat postu: |
|
|
| nie żart, poza tym on za to płąci. Chodzi o odmierzanie dawek. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 16:51 Temat postu: |
|
|
Jasne Jeśli to jego pierwsze fero to i tak musi nauczyć się odmierzać, więc bez różnicy czy będzie to robił z oryginalnych fiolek czy też nie. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hedowiec  nowy
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 18:57 Temat postu: |
|
|
Nie mam potrzeby się tłumaczyć, moje stanowisko znasz, ogłoszenie cały czas aktualne.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 19:01 Temat postu: |
|
|
Więc nie użyjesz innych buteleczek ? W takim razie powodzenia w naciąganiu naiwniaków ;] _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hedowiec  nowy
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 21:20 Temat postu: |
|
|
| nikogo nie zamierzam oszukac wiec jakich naiwniaków, daruj sobie, wystawiłem ogłoszenie a ty nie odpowiadasz na temat i wysuwasz bezpodstawne oskarżenia. Chce mieć oryginalne butelki bo chce bo lubie bo mam ochotę bo mam taki kaprys bo wiele mnie to nie kosztuje. Tak trudno to zaakceptować a nie szukać dziury w całym kolego. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aragon nowy
Sprawdzone: testuję: BTB, NPA, PHX,
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 21:46 Temat postu: |
|
|
idź do perfumerii tam można zakupić lub nawet dostać, jak będziesz po fero fiolki na próbki perfum. Możesz także kupić takie 5-10ml w atomizerze. W najgorszym wypadku kup aromat do ciast i można do niego również odmierzyć jakąś ilość. Skoro to sprzedajesz znajomemu to nie potrzebujesz oryginalnych opakowań przecież on Ci ufa i wie co od Ciebie dostanie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Czw, 19 Lis 2009, 17:50 Temat postu: |
|
|
| hedowiec napisał: | | nie żart, poza tym on za to płąci. Chodzi o odmierzanie dawek. |
| hedowiec napisał: | | nikogo nie zamierzam oszukac wiec jakich naiwniaków, daruj sobie, wystawiłem ogłoszenie a ty nie odpowiadasz na temat i wysuwasz bezpodstawne oskarżenia. Chce mieć oryginalne butelki bo chce bo lubie bo mam ochotę bo mam taki kaprys bo wiele mnie to nie kosztuje. Tak trudno to zaakceptować a nie szukać dziury w całym kolego. |
Pozostawiam bez komentarza. Może i się czepiam, ale diabeł tkwi w szczegółach a nie lubię jak ktoś kombinuje. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hedowiec  nowy
|
Wysłany: Pią, 20 Lis 2009, 22:56 Temat postu: |
|
|
Wiedziałem że sie tego uczepi i że sie nie odczepi. Tak zgadza sie czepiasz sie głupot, pewnie nie masz nic lepszego do roboty. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|