| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lukasz-chudy nowy
Sprawdzone: pheromax (2ml), BTB
|
Wysłany: Sro, 25 Lip 2007, 22:28 Temat postu: |
|
|
| a czym to wogole otworzyc jak juz sciagnąle? rozpakowalem i sa jakies pliki cue i bin. jakies rady? dzieks |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 25 Lip 2007, 23:05 Temat postu: |
|
|
daemon lub inny program obslugujacy obrazy plyt.
przeczytalem ten "poradnik" - bardzo ciekawy, mozna sie wielu rzeczy dowiedziec _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 14:36 Temat postu: |
|
|
KamillK, bez obrazy - wiadomo że prawdziwym kursie jest inaczej, więcej rzeczy można się nauczyć itd. Ale mam wątpliwości co do obiektywności twojej wypowiedzi w związku z tym że każdej osobie próbujesz zaoferować swoje materiały audio/wideo dotyczące NLP, bądź uwodzenia...
Kurs posiada praktyczne porady - jeśli nie jesteś zdecydowany, bądź nie masz wystarczających funduszy - polecam materiały tego typu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 15:41 Temat postu: |
|
|
| Soc napisał: | | Ale mam wątpliwości co do obiektywności twojej wypowiedzi w związku z tym że każdej osobie próbujesz zaoferować swoje materiały audio/wideo dotyczące NLP, bądź uwodzenia... |
a gdzie ja napisalem ze chce to sprzedac??nigdzie.. nawet nie napisalem ze je posiadam... wyrazam swoje zdanie z doswiadczenia... czytaj uwaznie ok ? _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ChevezDing nowy

Sprawdzone: Lure, Love&Desire
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 15:54 Temat postu: |
|
|
nie ma co sie denerwowac kamil. ludzie sa rozni i nikt nie ma na to wplywu. osobiscie popieram to co piszesz. mam stycznosc z technikami nls i pua wiec moge smialo wyrazic moja aprobate. co do feromonow mysle ze mozna je wykorzystac do bodowania swojej postawy badz do przybrania na odpowiedni moment wlasciwszej:) choc fakt dziewczyny nie leca na zapach chlopaki, je trzeba przyciagac magnesem swojej postawy i osobistych wartosci. jesli dotkniesz sfery emocjonalnej danej kobiety, nie ma co dalej pisac... _________________ Wykreśl ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem WYZWANIE! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 16:16 Temat postu: |
|
|
ja sie nie denerwoje tylko nie lubie jak ktos mi wciska to czego nie mowie...
Widze ze Ty tez masz jakies doswiadczenia z NLS NLP IPT dzieki za poparcie _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 19:44 Temat postu: |
|
|
Nie bądź taki do przodu. Jak chcesz ze mnie robić idiotę, powodzenia.
Nie piszesz tego publicznie, oczywiście. Ale sam od Ciebie dostałem PW, albo jak niektórzy użytkownicy - zachętne na kontakt przez GG.
"jesli nie jestes pewny siebie to fero Ci za wiele nie pomoze musisz zmienic swoje nastawioenie i swoja postawe jesli chcesz moge Ci w tym pomoc na pewno sobie poradzisz.. podaj tylko swoj nr gg. "
"napisalem CI na priva... tamto jest mozliwe w 99% a co do fero przekonany w 100% nie jestem."
"To akurat nie jest zwiazne z Fero.. poszukuje jak najwiekszej ilosci osob ktore sa pelnoletnie i wiedza czego chca od życia.. chca sie rozwijac i maja troche pieniedzy zeby zainwestowac w siebie.. nie bede mowil ile mozecie zyskac... jak cudowne to bedzie doswiadczenie..i jak bardzo was to rozwinie..
chetnych prosze o powiedomienie na Priv. niechce poruszac tego na forum bo to nie jest zgodne z regulaminem"
Nie mam nic przeciwko, każdy chce sobie jakoś radzić, ale nie rób ze mnie wała, ok? Wszystkie te posty są publicznie dostępne, wystarczy użyć opcji "znajdź posty użytkownika".
Mhm, Miłego dnia. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 19:51 Temat postu: |
|
|
tak wiem o tym ze pisalem to na PW nie ukrywam tego. Publicznie nie zamierzam tego robic poniewaz nie bylo by to zgodne z ferum zreszta dostalem ostrzenienie i nie bede wogule tego robil. Tylko nie wmawiaj mi ze teraz proboje komus cos wcisnac temat byl o kursie na uwodzenie i sie wypowiedzialem na ten temat TYLE!!!
zreszta ten kto kupil jest zadowolony... _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 19:54 Temat postu: |
|
|
| Soc napisał: | | Nie bądź taki do przodu. Jak chcesz ze mnie robić idiotę, powodzenia. |
nie zamierzam robic nic jesli Ty tak uwazasz ze robie z Ciebie idiote w porzadku ale NIE CZUJ SIE IDIOTA OK ? _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 19:54 Temat postu: |
|
|
Nic Ci nie próbuje wmówić. Wyraziłem swoje zdanie, ty wyraziłeś swoje zdanie. Wszyscy są zadwoleni. Myślę że to koniec offtopicu..  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 19:57 Temat postu: |
|
|
moglbym jeszcze wiele powiedziec o tym ale ok zakonczmy te "kłotnie"
NIE ukrywam ze wole SZKolenia i tego typu rzeczy zamiast Fero to ze chce komus pomoc to jest cos zlego ?? jesli chcesz kupic plyty za ponad 1000 zł prosze bardzo nie moja sprawa jest rownie dobrze nie musisz tego kupowac mozesz stac w miescu i sie nie rozwijac ( nie musie o szkole) Ci ktorzy kupili byli bardzo zadowleni Ci ktorzy nie kupili pewnie tez sa zadowoleni tyle ze nie maja takiej wiedzy kropka. _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 20:28 Temat postu: |
|
|
| Soc napisał: |
"jesli nie jestes pewny siebie to fero Ci za wiele nie pomoze musisz zmienic swoje nastawioenie i swoja postawe jesli chcesz moge Ci w tym pomoc na pewno sobie poradzisz.. podaj tylko swoj nr gg. " |
co w tym zlego ze chce mu pomoc zmienic postawe?? gdzie tu jest watek plyt??
"napisalem CI na priva... tamto jest mozliwe w 99% a co do fero przekonany w 100% nie jestem." |
Bo taka jest prawda wiec sory...ze tak uwazam..
"To akurat nie jest zwiazne z Fero.. poszukuje jak najwiekszej ilosci osob ktore sa pelnoletnie i wiedza czego chca od życia.. chca sie rozwijac i maja troche pieniedzy zeby zainwestowac w siebie.. nie bede mowil ile mozecie zyskac... jak cudowne to bedzie doswiadczenie..i jak bardzo was to rozwinie.. |
To gdybys chcial wiedziec nie bylo zwiazane z plytami człowieku troche ligiki po co bym pisal ze potzebuje pełnoletnich ludzi.. chcialem zaprosic na szkolenie bo bylem za to odpowiedzialny dzieki mnie mieli by znizki 100 zł.. oczywiscie ja tez bym cos zarobil nie mowie ze robilem to za darmo..zreszta nie wazne..
Nie mam nic przeciwko, każdy chce sobie jakoś radzić, ale nie rób ze mnie wała, ok? Wszystkie te posty są publicznie dostępne, wystarczy użyć opcji "znajdź posty użytkownika".
Mhm, Miłego dnia. |
sam siebie robisz w wala _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Czw, 26 Lip 2007, 21:40 Temat postu: |
|
|
Czego bym nie napisał, zaraz znajdziesz sobie jakieś wytłumaczenie. A to że płyty sprzedajesz taniej, a to że chcesz ludziom pomóc. Fajnie - jedno z drugim się nie wyklucza, nie mam nic przeciwko. Mimo stwierdzenia że temat jest skończony, dalej go penetrujesz. Próbujesz wyjść z twarzą, ale się pogrążasz. Żenujące.
Zdecyduj się, czy chcesz się kłócić, czy jak powiedziałeś, chcesz zakończyć tą kłótnię. Moje argumenty się nie skończyły - a ty, po każdym moim zdaniu najpierw się tłumaczysz, a później zarzucasz ripostę. Uważam że rozmowa z tobą nie ma głębszego sensu, bo nie masz nic nowego do wniesienia. Niech ludzie którzy to obserwują sami rozstrzygną spór. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Pią, 27 Lip 2007, 00:43 Temat postu: |
|
|
mysle ze temat dotyczy kursow uwodenia a nie " dyskusja soc'a z kamilemK" dajcie sobie na luz, racja lezy po srodku. jedni umieja duzo wywnioskowac z ebookow inni musza isc na kurs zeby to opanowac. a co do skutecznosci fero to jak kumus sie nie podoba to niech zlozy reklamacje ( o ile ma paragon) i po problemie, czekam na kolejne tytuly o uwodzeniu, bo ja umiem te wiedze wykorzystac i lubie czytac o kobiecych umyslach
pordrawiam
PS. nie zachowujcie sie jak dzieci, zalatwcie to na pw lub cos w tym stylu
PSPS. wybaczcie bledy, wypilem troszke  _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

|
Wysłany: Pią, 27 Lip 2007, 07:59 Temat postu: |
|
|
Może niech moderator się wypowie, czy mogę zamieszczać tu takie materiały. Mam bardzo dużo ebooków, nie tylko o tematyce uwodzenia czy NLP. Uważam że człowiek przez całe życie powinien się rozwijać i myślę że niejedna osoba podzieli moją opinię.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|