| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Matix896  nowy
Sprawdzone: pheromax, chikara gel, BTB
|
Wysłany: Pon, 30 Kwi 2007, 19:49 Temat postu: Kurs uwodzenia |
|
|
Witam.
Mam pytanie czy ktoś miał doczynienia z kursem uwodzenia???
Jesli tak to jakie dało to efekty i jakbyscie mogli link podac.
W necie jest pare stron z tego typy kursami, ale chciałbym sie dowiedziec w które warto zainwestowac, zeby sie potem nie okazało ze pieniadze wyrzucilem w błoto.
Pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
Sprawdzone: test: BTB
|
Wysłany: Wto, 01 Maj 2007, 07:57 Temat postu: |
|
|
ja osobiście nie brałem udziału w takich kursach (mam 16 lat wiec nie dziwcie sie ) ale trochę o tym czytałem i myślę że najlepszy byłby WL
vipertomi |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matix896  nowy
Sprawdzone: pheromax, chikara gel, BTB
|
Wysłany: Wto, 01 Maj 2007, 19:25 Temat postu: Kurs uwodzenia |
|
|
A mogłbys podac pełną nazwe tego "WL" ...bo nie bardzo wiem co to jest  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
Sprawdzone: test: BTB
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Wto, 01 Maj 2007, 22:12 Temat postu: |
|
|
a co ten temat ma wspólnego z fero???
Co do kursu to nls  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pusia nowy
Sprawdzone: Alchemy, BTB
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gargamel potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, BTB
|
Wysłany: Pon, 14 Maj 2007, 18:12 Temat postu: |
|
|
chyba że wolicie poczytać www.uwo.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Solid nowy
Sprawdzone: NPA, Chickara
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 19:05 Temat postu: |
|
|
Pytajcie u źródła
Zapraszam do poczytania opini o naszych szkoleniach, a jeśli ktoś ma pytania to piszcie na solid@warsawlair.pl
Pozdrawiam _________________ Make Your life full of beauty www.warsawlair.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 19:37 Temat postu: |
|
|
ja bralem udzial i mam wiele matrediałow audoi mp3 czy tez ebokow. efekt byl zadzowiajacy az sam sie zdziwilem _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 20:23 Temat postu: |
|
|
polecam "Tajemnice Uwodzenia", jak nie stać Cię na ksiażke to możesz znaleść na e-mule ( do niczego nie namawiam ) _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 20:36 Temat postu: |
|
|
Posiadam parę takich kursów na komputerze, jeśli chcesz wiedzieć coś więcej
np. źródło z którego możesz taki kurs zdobyć do celów "zapoznawczych" - skontaktuj się ze mną, służę pomocą  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Sro, 25 Lip 2007, 07:12 Temat postu: |
|
|
Tu macie kurs Skuteczne Uwodzenie 2 firmy Intercube.
"Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jakby to było, gdybyś potrafił w na pozór normalnej rozmowie przekazywać podprogowe polecenia dla podświadomośc i kobiety oraz wywoływać w niej dowolne stany emocjonalne? Gdybyś potrafił ruchem ręki sprawić, by ona zafascynowała się tobą, a nawet zakochała do szaleństwa? Czy interesująca byłaby umiejętność czytania w umyśle kobiety, na podstawie mowy jej ciała i ruchu oczu? A może kobieta, za którą szalejesz, ma partnera i nie wiesz jak za sprawą kilku zdań i jednego ruchu ręki spowodować, że się rozstaną? Jak bardzo byłoby to fascynujące?
Jeżeli choć trochę spodobało ci się to, co przed chwilą przeczytałeś, to znaczy, że doskonale trafiłeś. SKUTECZNE UWODZENIE 2 to multimedialny program uczący uwodzenia i błyskawicznej zmiany swojej postawy za pomocą technik NLP, sztuki perswazji oraz hipnozy.
SKUTECZNE UWODZENIE 2 składa się z 37 lekcji i wielu testów, technik, rysunków obrazujących mowę ciała, słownika pojęć, animacji i zadań. Program uczy najodważniejszych postaw, jakie mężczyzna może w sobie wykształcić, by skutecznie uwodzić kobiety.
Czy już podjąłeś decyzję o udoskonaleniu swoich umiejętności uwodzenia?"
Strona firmy - http://www.intercube.pl/
Uwaga! Następujący link jest to kopia zapasowa płyty której posiadam. Ściągasz plik na własną odpowiedzialność! Po upływie 24h, zgodnie z polskim prawem powinieneś usunąć ten materiał z komputera, a służy on jedynie w celu zachęcenia do zakupu produktu od producenta! Oczywiście nie odpowiadam za użycie pliku niezgodnie z prawem
Link do Skuteczne Uwodzenie 2 - http://rapidshare.com/files/44886574/Skuteczne_uwodz2.rar
Myślę że to na tyle - miłego zapoznawania się z materiałem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 25 Lip 2007, 11:50 Temat postu: |
|
|
Hej! A masz może do tego kod, który trzeba wpisać podczas pierwszego uruchamiania?
Jakoś szukałem na płycie i nie ma. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ziom87 nowy
|
Wysłany: Sro, 25 Lip 2007, 12:06 Temat postu: |
|
|
| ali przyczytaj plik nfo i wszystko bedziesz wiedzial |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sro, 25 Lip 2007, 14:40 Temat postu: |
|
|
"Tu macie kurs Skuteczne Uwodzenie 2 firmy Intercube" to jest gó*no moim zdaniem tam nie ma najwazniejszysz spraw to co masz na szkoleniach jest troche inne niz tego typu programy rownie dobrze mozesz sobie wpisac w google NLS i tam bedzie tez kurs NLS tyle ze za pieniadze... tamto tez jest gó*no... nic wam nie zastapi prawdziwego szkolenia...poza szkoleniem tylko nagrania audio mp3 lub jakies ebooki sa dobre reszta to gó*no ktore naciaga was tylko na kase a i tak nic nie da wam...przeczytace ten kurs uwodzenia i co?? nic wie nie zmieni tam nie ma jak budowac postawe itp tam ejst tylko napisane jaka to jest dobra postawa ale co wam z tego jak ktos nie ma takiej postawy i nie wie jak ja wybudowac?? nic!!! tylko szkolenie ewentualnie nagrania.. wtedy jest efekt piorunujacy sam doswiadczylem tego..
pozdrawiam Kamil _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|