|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
vipertomi potencjalny
Sprawdzone: test: BTB
|
Wysłany: Wto, 06 Mar 2007, 09:09 Temat postu: LOVE & DESIRE |
|
|
| Witam. Jestem tu nowy i zastanawiam sie nad kupnem feromonów... myślałem nad LOVE & DESIRE. Wiem ze zapewne większość z was mnie wyśmieje i powie ze nie warto w to inwestować. Niestety nie mam za wiele pieniędzy , i nie mogę się rozrzucać na fero o pojemności 14ml za około 270 zł, a chce jakoś zwiększyć swoje powodzenie u płuci przeciwnej. Polecacie mi je? czy lepiej kupić jakieś ładne perfumy ? :> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Wto, 06 Mar 2007, 12:29 Temat postu: |
|
|
| lepiej kupic NPA |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
|
Wysłany: Wto, 06 Mar 2007, 18:11 Temat postu: |
|
|
| a te NPA to na około ile by mi starczyło? chodzi mi o dawkowanie .. przeczytałem tutaj, że jest ono w kroplach, i mieści się około 90 kropel .. a ile trzeba kropel na siebie wylać, żeby był pożądany efekt ? :> |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 06 Mar 2007, 18:25 Temat postu: |
|
|
1-2 krople max (co może wystarczyć na około 3 miesięcy codziennego stosowania), ostatnio sam zamówiłem NPA teraz czekam tylko na dostarczenie paczki, która o dziwo jakoś strasznie długo idzie . Poczta Polska ostatnimi czasy kiepsko działa. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
James potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)
|
Wysłany: Wto, 06 Mar 2007, 18:34 Temat postu: |
|
|
Zalecana dawka NPA jest 1 - 2 krople, proponuję użyć wpierw jednej kropli, jeżeli nie zauważysz żadnych zmian w otoczeniu po 3 - 5 stosowaniach (nie podejmuj pochopnych decyzji tuż po pierwszym braku zmian w otoczeniu), spróbuj dawkę zwiększyć do 2 kropli.
I pamiętaj by nie przedobrzyć z feromonami, większość nowicjuszy gdy idzie np. na imprezę co (powiedzmy) godzinę dają kolejną krople lub psiknięcie na nadgarstki czy szyję. Za duża ilość feromonów może sprawić, że zostaniesz bardzo negatywnie odbierany w otoczeniu!
Osobiście nie polecam L&D, pic na wodę... Tania kupa na allegro. Żeby jeszcze podawali prawdziwą zawartość feromonów... Podają, że 100ml L&D + 250ml mgiełka do pościeli (co to w ogóle ma być?) oraz mały 16ml flakonik mają stężenie feromonów 0.1 xD to tyle co P10, który kosztuje 392zł za 10ml  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vipertomi potencjalny
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 18:06 Temat postu: |
|
|
dowiedziałem się już wszystkiego czego chciałem. Temat do kosza. Dziekuje wszystkim odpisującym na moje pytania  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|