Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

mam prace!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
believer Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: pheromax, alchemy, NPA

PostWysłany: Pią, 08 Cze 2007, 18:24    Temat postu: mam prace!!! Odpowiedz z cytatem

Kilka tygodni temu kupiłem Alchemy. Używanie go wywiera fajny wpływ na ludzi, niby nic nadzwyczajnego, ale dlaczego zawsze nie są tacy mili i otwarci??
Właśnie skończyłem szkołę( Na ustnej maturze też miałem alchemy i ta baba od polskiego była dla mnie bardzo miła, chociaż ma opinie jędzy Very Happy ) i postanowiłem poszukać jakiejś pracy nad morzem. Użyłem alchemy i ruszyłem na poszukiwania pracy w świnoujściu. Koleś który za wypożyczanie sprzdawanie lodów dawaół niezła sumkę+jedzenie+miejsce do spania miał kilku chętnych, ale wybrał mnie na pewno dzięki feromonom ponieważ niczym innym się nie wyrózniałem. Po za tym zauważyłem, że kiedy mam na sobie alchemy nasza lodziarnia ma więcej klientów, a klientki są o wiele bardziej chętne do kupowania Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: