Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mam problem :(

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xxxmenxxx Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Wto, 25 Gru 2007, 21:28    Temat postu: Mam problem :( Odpowiedz z cytatem

Zakochałęm się w takej jednej ładnej dziewcznie. Ona mnie traktuje jako dobrego kumpla. Już kilka razy jej mówiłęm o mojm uczuciu ale ona mnie ignoruje. Jak myślicie czy feromony mogą mi pomuc w takiej sytuacji? Jak tak to jake???? Prosze o odpowiedź!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sro, 26 Gru 2007, 12:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pewnie troche pomogą zależy jaki ta dziewczyna ma charakter i jak długo sie znacie.
Odrazu cudów nie bedzie ,ale po jakims czasie jak znajdziesz odpowiednią dawke to cos za iskrzy między wami.
Polecam Chikare i Npa.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Sro, 26 Gru 2007, 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecalbym NPA . dzieki niej moje kontakty z kolezanka z ktora bylem tylko tako na czesc i czasem jakies tam rozmowy znacznie sie zmienily bardzo sie zmienily bardzo................................;d hehe na lepsze moge powiedziec ze nawet jakies uczucie powstalo. Sami wiecie.
Stosowałem Npa i czasem BTB. Kilka razy w tygodni wiec nawet czesto nie tylko wtedy jak sie wybieralem do clubu czy gdzies tylko tako.
Stosowalem go przez ok 1.5 i moge mowic ze te napiecie jakby uczucie w niej roslo ........

dodam jeszcze ze ta osoba byla podatna na fero codziennie i dzialanie fero bylo widac teraz najlepiej.

Mysle ze takie zajebbbb.........te dzialanie fero widac dopiero gdy przybywa sie z ta osoba BLIZEJ I DLUZEJ.
Nie mowie ze bez tego nie ma efektow.

pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: