Wysłany: Wto, 25 Gru 2007, 21:28 Temat postu: Mam problem :(
Zakochałęm się w takej jednej ładnej dziewcznie. Ona mnie traktuje jako dobrego kumpla. Już kilka razy jej mówiłęm o mojm uczuciu ale ona mnie ignoruje. Jak myślicie czy feromony mogą mi pomuc w takiej sytuacji? Jak tak to jake???? Prosze o odpowiedź!!!!
Pewnie troche pomogą zależy jaki ta dziewczyna ma charakter i jak długo sie znacie.
Odrazu cudów nie bedzie ,ale po jakims czasie jak znajdziesz odpowiednią dawke to cos za iskrzy między wami.
Polecam Chikare i Npa. _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące"
Ja polecalbym NPA . dzieki niej moje kontakty z kolezanka z ktora bylem tylko tako na czesc i czasem jakies tam rozmowy znacznie sie zmienily bardzo sie zmienily bardzo................................;d hehe na lepsze moge powiedziec ze nawet jakies uczucie powstalo. Sami wiecie.
Stosowałem Npa i czasem BTB. Kilka razy w tygodni wiec nawet czesto nie tylko wtedy jak sie wybieralem do clubu czy gdzies tylko tako.
Stosowalem go przez ok 1.5 i moge mowic ze te napiecie jakby uczucie w niej roslo ........
dodam jeszcze ze ta osoba byla podatna na fero codziennie i dzialanie fero bylo widac teraz najlepiej.
Mysle ze takie zajebbbb.........te dzialanie fero widac dopiero gdy przybywa sie z ta osoba BLIZEJ I DLUZEJ.
Nie mowie ze bez tego nie ma efektow.