Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

mętlik w głowie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sutysut Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Czw, 11 Gru 2008, 02:16    Temat postu: mętlik w głowie Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Przeczytałem większość postów i co post to inne opinie. Jako mega początkujący użytkownik fero mam oczywiście kilka pytań. Ale najpierw może przedstawię swoją sytuacje. Otóż byłem kiedyś z pewną dziewczyną ale byliśmy młodzi głupi i się zepsuło. Teraz po 3 latach od rozstania nie mogę o niej przestać myśleć. Mieliśmy przerwę w kontaktach między sobą dość znaczną. Jakieś półtora roku. Ale ostatnio zaczęliśmy znowu rozmawiać i pojąłem że to jest ta jedyna Very Happy w rozmowie zeszliśmy na ten temat i powiedziałem jej co czuje. Jednak coś jakby z jej strony było to obojętne. Mamy się spotkać za jakiś czas więc chciałbym wywrzeć jak najlepsze wrażenie. I tu się nasuwa moje pytanie. Których fero użyć bo nie mam zielonego pojęcia. Nie jestem przekonany co do Pheromax bo są one bardzo mocne a tak mocnego efektu narazie chyba nie potrzebuje. Jednakże kusi mnie niska cena testera. Myślałem też o The Edge lub NPA ale tu już pojawiłby się wydatek większy niż testera Pheromax. Uważacie żeby spróbowaćz tym testerem Pheromax czy jednak postawić na NPA lub The Edge? I ostatnie pytanie jakie perfumy najbardziej polecacie żeby zakryć fero? Czy Puma jamajka byłaby odpowiednia? Proszę pomóżcie Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tomocool Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge

PostWysłany: Czw, 11 Gru 2008, 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kup tester Pheromaxa jeśli nie chcesz wydawać więcej pieniędzy - starczy na jakieś 7-10 użyć.
Puma Jamaica jest ok; ktoś tu na forum też chyba używał jej jeśli dobrze pamiętam.

Jeśli ona jest obojętna i niechętna to nie wiem czy feromony mogą coś tu zdziałać. Mogą pomóc - podkreślą Twoją osobowość, ale nie ukrywajmy musisz sam jej pokazać, że Ty to najlepszy dla niej wybór Smile
Mam podobną sytuację do Twojej, ale ona po kilku latach sama chce coś spróbować.
Nie znam Twojej sytuacji więc ciężko mi się tu wypowiadać.

Na podstawie moich doświadczeń feromony podkreślają moją osobę w 10-25%. Feromony to takie podświadome perfumy i tak też je traktuje.

Życzę powodzenia
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Czw, 11 Gru 2008, 13:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie liczę oczywiście że od razu mi się na szyje rzuci Very Happy po porptu to byłby taki "substytut" powodzenia. Może nie tylko jest obojętna co nie mówi co czuje. Cóż przekonamy się. Zamówię ten tester a zanim dojdzie to będę sam działał.
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sob, 20 Gru 2008, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Długo to trwało ale dzisiaj w końcu udało mi się przetestować zakupioną próbkę Pheromax. I powiem tak. Szału nie ma ale widać pewne efekty działania. Ogólnie większe zainteresowanie bawienie się włosami (nigdy wcześniej tego nie robiła) zaciekawienie tym co mówię itd. Czekam do następnego spotkania i zobaczymy co z tego dalej wyjdzie bo widzę duże szanse. Pozdrawiam.
Powrót do góry
romanuss Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: chakra, love & desire, pheromax

PostWysłany: Wto, 06 Sty 2009, 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm dziwie Ci się bo jak ja stosowałem 2 miesiące pheromax to nie miałem żadnych efektów, istne zero... dopiero jak przerzuciłem się na ciekawy zapach chakra to coś drgneło
Powrót do góry
Pan_Dawid Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHX(test), Chikara(test), The Edge (test)

PostWysłany: Wto, 06 Sty 2009, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No facet, jesteś na dobrej drodze. Ino błagam, nie mów jej co czujesz.

I przeczytaj te artykuły Wink

http://www.uwodzic-uwodzicielki.pl/index.php/jak-kobiety-okazuja-zainteresowanie-mezczyzna/

http://www.uwodzic-uwodzicielki.pl/index.php/jak-poderwac-przyjaciolke/

Ogólnie polecam ten blog, choć nie tylko ten ale na "początek" jest ok.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: