| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mlody33 nowy
Sprawdzone: Dopiero zaczynam :)
|
Wysłany: Pią, 13 Lip 2007, 06:43 Temat postu: Mieszanka feromonów w Love & Desire?? |
|
|
Witam wszystkich FEROmonowiczów. Mam małe pytanie dotyczące feromonów Love & Desire. Zamówiłem z ciekawości i dopiero zaczynam eksperymentowac. Czy ktoś może się wypowiedziec na temat tych perfum?? _________________ Żyj tak, aby innym zrobiło się nudno kiedy umrzesz  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 13 Lip 2007, 07:47 Temat postu: |
|
|
"Szukaj"- było o tym dużo. Uprzedzam jednak, że nie znajdziesz pozytywnych opinii. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Pią, 13 Lip 2007, 12:19 Temat postu: |
|
|
szczerze dałes ciała.To nie sa feromony tylko perfumy i to bardzi niskiej klasy ja nie rozumie prawdziwe feromony mozna tylko kupic na feromony.pl no i na allegro widziałem relationschip magic i nic po za tym.jesli masz mozliwosc zwrotu to zwroc to i zainwestuj w cos na stronie powyzej.
Pozdrawiam _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Pią, 13 Lip 2007, 15:17 Temat postu: |
|
|
dales ciala stary... tak samo jak ja teraz chce sie tego pozbyc... pewnie dales 99 zł bylo napisac sprzedalbym za 50;D _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mlody33 nowy
Sprawdzone: Dopiero zaczynam :)
|
Wysłany: Sob, 14 Lip 2007, 03:37 Temat postu: |
|
|
No i wszystko jasne A co byście polecili tak w miarę wydajnego do 300 zł?? _________________ Żyj tak, aby innym zrobiło się nudno kiedy umrzesz  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 14 Lip 2007, 09:50 Temat postu: |
|
|
http://www.feromony.pl/produkty
Chikara,
Pheromax,
BTB,
2 razy NPA  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|