Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mieszanka RM i Pheromax czy nadaje się do uwodzenia?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kris86 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: Próbka Pheromax, Relationship Magic,próbka The Edge ,NPA,Perception

PostWysłany: Wto, 14 Kwi 2009, 18:19    Temat postu: Mieszanka RM i Pheromax czy nadaje się do uwodzenia? Odpowiedz z cytatem

Jestem poczatkujacy zakupiłem Relationships Magic i próbkę Pheromax i chcę zapytać jak to by mogło zadziałac zmieszane razem i w jakich ilościach np w UWODZENIU? jak to by mogło zadzialac w pociągu , samochodzie ,imprezie ,metrze, autobusie, na ulicy. Prosze o odp. osoby które sprawdzały te feromony Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pią, 17 Kwi 2009, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolego temat ten byl poruszany nie raz i poprostu nalezy poszukać na forum.

Nikt ci zapewnie nie bedzie odpisywal na te pytanie bo one jest juz tyle razu wałkowane ze NIKOMU SIE NIE CHCE.

POSZUKAJ NA FORUM W ATCHIWUM JEST. TO

pozdrawiam;p
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: