| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Tomek  nowy
Sprawdzone: PHX
|
Wysłany: Sob, 17 Lis 2007, 14:02 Temat postu: Mieszanka?! |
|
|
Moze ktos probowal mieszac pheromax z perfumami w malej buteleczce zeby mozna bylo wziasc to na impreze i aplikowac co jakis czas. Bo jak zaaplikuje przed wyjsciem z domu to podziala troche a wiekszosc juz sie ulotni zanik tam dojde (wczesniej jeszcze na piwko!) dlatego tak mysle jak to zrobic, nie ma za duzo takich butelek. Jednak wpadla mi w oko buteleczka po kroplach na alergie (ma nawet psikacz) co myslicie sa jakies przeciwskazania, czy wystarczy dobrze umyc. Wogle poradzcie w jakich proporcjach mieszac zeby bylo zaje**scie i zeby nie przedawkowac. na pewno macie takie doswiadczenie poradzcie cos??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sob, 17 Lis 2007, 16:12 Temat postu: |
|
|
Pewnie ze "ktos" probował jest gdzies temat o tym musisz dobrac propostrcie aby sterzenie bylo ok ja gdzies na forum o tym jest a co do piwa to po co Ci jeszcze fero ? no zart oczywiscie. ale tak na marginesie tooszczedz sobie to piwo. pozdro.
Pozdro Kamil . _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomek  nowy
|
Wysłany: Sob, 17 Lis 2007, 22:50 Temat postu: |
|
|
jak to po co uchlam sie bede mial gadanie i jeszcze do tego dzialanie feromonkow, zyc nie umierac. Tylko sie martwie zeby dokladnie te krople wymyc zeby sie jakas chemia nie namieszala i nie daj boze zapach nie zepsul ??? Napisz ktos jakie proprcje sa najlepsze bo slyszlem o wielu mozliwosciach (w ulotce nawet jest) kto testowal? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sob, 17 Lis 2007, 23:14 Temat postu: |
|
|
a jak sie uchlasz to bedziesz wiedzial z kim gadasz ? zreszta przed wyrywaniem lachonów nie powino sie pic chyba ze drinki bo smierdzi z mordy i laski uciekaja od pijaków no ale jak wolisz pewnie dobrze Ci idzie uwodzenie po pijaku
Chodzi Ci ze chcesz wymyc dokladnie buteleczke z perfumami ? jesli tak to nie ma sensu bo fero sie miesza czasami z perfumami wiec dokladnie szorowac nie trzeba  _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomek  nowy
|
Wysłany: Nie, 18 Lis 2007, 10:04 Temat postu: |
|
|
Nie po perfumach, nie mam takich buteleczek. Najlepsze jakie znalazlem to po kroplach do nosa, sa tak male ze mozna je schowac do kieszeni i aplikowac na miejscu co jakis czas
A tak wogole to ze bedzie czuc alkochol to sie nie martw bo jak jest impreza to raczej wszyscy pija i jak cos moga czuc po pijaku to jedynie "obce" zapachy do ktorych sie nie przyzwyczaili i mysle ze dlatego fero i tak bedzie dzialac na nich i na mnie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|