Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mikstury feromonów - dyskusja - wpisujcie swoje typy!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Czw, 11 Sty 2007, 18:36    Temat postu: Mikstury feromonów - dyskusja - wpisujcie swoje typy! Odpowiedz z cytatem

Zakładam ten temat, nie ukrywam, z myślą o co nieco bardziej doświadczonych użytkownikach feromonów, ale każdego zapraszam do wypowiadania się czy komentowania cudzych mikstur!

Więc celem tego wątku jest usystematyzowanie naszego pojęcia o mieszankach feromonów. Co z czym łączyć nie można, a co trzeba Very Happy
Dla przejrzystości proponuję podawanie to w takiej formie:

Nazwa: tu podajemy naszą nazwę roboczą mieszanki, którą wymyśliliśmy (żeby potem było łatwiej nią komentować) Jeżeli nie możemy nic wymyśleć to po prostu wymieniamy składniki które występują
Proporcje:: tu podajemy co i ile mieszamy ze sobą i koniecznie w jakich proporcjach. Czyli stosunek, np: 1:1, NPA:Pheromax ( do 1 ml NPA wlewamy 1 ml Pheromax ), albo używamy opisu (gdy nie mieszamy produktów a jedynie je stosujemy razem, np.: 2 psiknięcia Chikara i 1 kropla NPA.
Działanie: Tu opisujemy działanie takiej mieszanki, szczególnie podając specyficzne jej właściwości. Jak najszerzej opisane pole. Wpisujemy ewentualnie zmianę reakcji w zależności od zmiany poszczególnych składników.
Sprawdzone: Tu piszemy ile razy lub jak długo (orientacyjnie) testowaliśmy już ten zestaw. Różnicą przecież jest jeżeli testowaliśmy 3 razy, a jeżeli to robimy od 2 miesięcy codziennie Wink
Komentarze: Tutaj ewentualne komentarze.

Po pewnym czasie uda nam się zbudować bazę mixów!

zostawiam szablon poniżej:
Kod:
[b]Nazwa:[/b] 
[b]Proporcje:[/b] 
[b]Działanie:[/b] 
[b]Sprawdzone:[/b] 
[b]Komentarze:[/b] 

Zapraszam wszystkich do czynnego udziału w budowaniu naszej społeczności!
i17
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten

PostWysłany: Czw, 11 Sty 2007, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nazwa: P10+Phmx
Proporcje: 1 pełne psiknięcie P10 man rozcieńczonego do połowy i 1 połowiczne psiknięcie Pheromax man
Działanie: Efekty jak dla mnie są świetne zarówno pod względem społecznym, jak i podrywaczym. Społeczne: ludzie stają się naprawdę nieźle gadatliwi i zaczynają rozmowę kompletnie bezinteresownie. Dziewczyny słuchają z wielką uwagą tego co mówisz, jednocześnie łatwo dają się wkręcić pod względem seksualnym, silne działanie androstanonu.
Sprawdzone: od 4 dni, raz w klubie, raz na imprezie, 4 razy w szkole
Komentarze: nie wiem, może tak tylko pod wpływem chwili i akuratnych zachowań z jedynie paru dni wydaję ten mix, ale od tego właśnie ten topic, żeby go przedyskutować.
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Sob, 13 Sty 2007, 01:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nazwa pheromax + chikara
proporcje poltora psinkięcia chikary i pol pheromax
dzialanie musze powiedziec ze wreszcie jestem tym kim chialem bys zawsze.Widac bardzo przyjacielskie nastawienie ludzi,chęc nawiązania kontaktu ze mną,dziewczyny widzą mnie jako kolesia któremu "mozna sie dac"
sprawdzone od jakis 2 tyg w tym 2 imprezy naprawde super imprezy

komętarze no cóz...znowu chce sie zyc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NiceManLbn
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]

PostWysłany: Pon, 15 Sty 2007, 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nazwa pheromax + chikara + NPA
proporcje 1 psinkięcia chikary i 1/3 pheromax + 2 przechylenia Npa
dzialanie Poprostu kosa na imprezy i wszelkiego rodzaju spotkania jedyny minus ze przy takim uzyciu szybka sie koncza nasze feromony, ale na specjalne okazje to tylko kask zakladac i wyruszac w swiat:)))
sprawdzone od jakis 1 m-c imprezy wszystkie udane Smile))

http://nicemanlbn.feroblog.pl/
Powrót do góry
=ZERL= Płeć:Mężczyzna
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB

PostWysłany: Pią, 09 Lut 2007, 11:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nazwa: Pheromax + NPA + Chikara

Proporcje: 2 malutkie ruchy za uszami lub na nadgarstku kuleczką próbki Pheromax(tak, jeszcze mi się ostała z poprzedniej dostawy Cool ), jedno małe przechylenie NPA i rozprowadzenie go na nadgarstkach ewentualnie na szyi, ze 3 max 4 aplikacje Chikary na szyję i nadgarstki(zazwyczaj raz na nadgarstek, potem rozsmarować go na drugi i 3 razy wokół szyi).

Działanie: Zdecydowanie podwyższona pewność siebie. Dziewczyna z którą rozmawiałem przy herbatce z każdą chwilą była coraz milsza i dużo częściej się uśmiechała. Było tak przyjemnie że ani mnie, ani jej nie chciało się kończyć rozmowy i wracać do domu Smile I co najważniejsze: Takie sytuacje dają mi to, czego tak naprawdę najbardziej w życiu potrzebuję, czyli RADOŚĆ Z ŻYCIA Very Happy

Owe połączenie stosuję zaledwie od paru dni, ale tak naprawdę to dopiero wczoraj przyszedł czas na prawdziwy test. I efekty poprostu świetne!
=ZERL= Płeć:Mężczyzna
potencjalny

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB

PostWysłany: Sro, 14 Lut 2007, 09:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W niedzielę spotykam się z tą samą dziewczyną przy herbatce, wiec będzie czas na kolejny test zarówno moich umiejętności interpersonalnych, jak i połączenia Pheromax'u, NPA i Chikary.

Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam bezpośredni kontakt z ludźmi. Szczery uśmiech, pogłębiające się wzajemne zaufanie, to co widzę i czuję gdy patrzę drugiej osobie w oczy, mowa ciała, kontakt fizyczny - to wszystko jest tak niesamowite...
lunatic
potencjalny

PostWysłany: Sob, 17 Mar 2007, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

valery napisał:
poltora psinkięcia chikary i pol pheromax

Valery, a jak ja mam niby zrobic poltora psikniecia Chikary????
Powrót do góry
James
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)

PostWysłany: Pon, 19 Mar 2007, 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lunatic napisał:
valery napisał:
poltora psinkięcia chikary i pol pheromax

Valery, a jak ja mam niby zrobic poltora psikniecia Chikary????

Eeeee, jedne pełne psiknięcie + pół psiknięcia? ;]
Powrót do góry
lunatic
potencjalny

PostWysłany: Wto, 20 Mar 2007, 21:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zerl, a po co łączysz Pheromax z NPA?
I jak dodajesz Chikare to zakrywasz to jeszcze perfumami czy nie??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: