Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mój nowy nabytek: PHX + NPA / wrażenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lekarz
nowy

PostWysłany: Czw, 13 Wrz 2007, 17:43    Temat postu: Mój nowy nabytek: PHX + NPA / wrażenia Odpowiedz z cytatem

Witam,
Dzisiaj dotarła do mnie pierwsza (wiem już, że nie ostatnia) paczka z feromony.pl. W środku było NPA, próbka PHX i Chikary. Od razu nałożyłem na siebie NPA + PHX (pół kropli NPA, czyli jedno przechylenie flakonika + jedno psiknięcie próbki PHX na palec - z bardzo bliska - i rozsmarowanie tego za uszami). Cóż, efektów specjalnie nie widziałem. Niby coś tam się działo, ekspedientka w sklepie podeszła z wielkim entuzjazmem (to akurat było po jakichś 2 godzinach od zaaplikowania), potem też w autobusie jakaś dziewczyna się do mnie przysuwała i strasznie się kręciła w miejscu Razz. Nie wiem, może akurat taka była hehe.
Wcześniej kręciłem się przy dziewczynach, nachylałem się przy nich itd - nic specjalnego nie zauważyłem. No nic, pierwszy dzień. Pewnie coś źle zaaplikowałem, zastanawiam się tylko, czy za mało, czy za dużo. W sumie ten PHX to tak leciutko nałożyłem, zamiast pryskać bezpośrednio na skórę, to dałem na rękę i potem za ucho, NPA zaś jedynie pół kropli. Wątpię, żebym dał za dużo. Następnym razem nałożę chyba trochę więcej NPA, jak sądzicie?

Aha, to, że fero działają, wiem po sobie. Jak się spryskałem, to przez pierwsze pół godziny byłem nieźle zakręcony, trochę jakby bo thc Razz. Czyli coś faktycznie musi w tym być. Kurde, jak tylko będę miał kasę, kupię pewnie Chikarę. Tylko ten jej zapach mnie lekko niepokoi. Może ktoś z Was mixuje Chikarę z PHX lub NPA i może jasno napisać, czy i czym zakrywa smrodek PHX/ NPA (mam na myśli to, żeby perfumy nie gryzły się z Chikarą) - strasznie męczy mnie ten problem.

Pozdrawiam!!!

PS. Jak wracałem autobusem do domu, był straszny tłok. Nikt mnie nie przepychał, nie wbijał łokcia w żebra - albo zasługa samych fero, albo ich smrodu Very Happy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Czw, 13 Wrz 2007, 23:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

musisz jeszcze postosowac zeby zobaczyc prawdziwe efekty;p dobierz odpowiednia dawke dla siebie

aaaaa te probki phx i chikary dostales gratis tak nawiasem czy tez zamawiales?

pozdrawiam testuj
lekarz
nowy

PostWysłany: Czw, 13 Wrz 2007, 23:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratis miałem Chikare, PHX zamawiałem. Wyczytałem, że próbka Chikary stacza na 2 zastosowania. Poczekam z nią na jakąś specjalną okazję ;P
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Pią, 14 Wrz 2007, 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

testuj i wybierz sie najlpeiej do klubu aby zobaczyc pełne efekty podrywu heheh

pozdro
kojocik Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Testuje BTB

PostWysłany: Czw, 03 Sty 2008, 13:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako, ze jest to moj pierwszy post to chcialbym sie ze wszsytkimi uzaleznionymi i tymi jeszcze nie serdecznie przywitac Wink Postanowilem zakupic wlasnie NPA i PHX i powiem Wam, ze... to mieszanka wybuchowa Very Happy Oczywiscie na poczatku popelnialem kasiazkowy blad czyli myslalem, ze kobitki beda mi sie rzucaly na szyje, a tak nie bylo wiec myslalem, ze fero nie dziala. Jednak jak zaczalem stosowac fero i zapomnialem o tym to wtedy wlasnie doczekalem sie efektow Wink Nie bede sie dokadnie rozpisywal ale bylo tak, ze poznalem na imprezie dziewczyne, ktora juz dwa dni pozniej zaporsila mnie do siebie i mowila, ze jak zadzownilem do niej po tych dwoch dniach to az jej cieplutko sie zrobilo Smile W ogole buzia jej sie nie zamykala, poruszylismy bardzo intymne tematy - jednym slowem zaufala mi Smile Ja swoich fero uzywam tak: 1 kropla NPA na szyje, pol kropelki pod nos razem z 1 psiknieciem Pheromax na szyje i pol psikniecia na nadgarstki. Zamierzam jeszcze zakupic Chikare i stosowac ja razem z NPA i PHX...
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Czw, 03 Sty 2008, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siemka!
Wow az tyle stosujesz?? Shocked
Dobra, wkoncu kazdy jest inny, jak na Tobie to sie sprawdza to spoko.
Koniecznie opisz jeszcze swoje przygody z fero, a jestem pewien ze nie bedzie ich brakowalo Laughing

Pzdr
Powrót do góry
kojocik Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Testuje BTB

PostWysłany: Czw, 03 Sty 2008, 13:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

simon_85 napisał:
Siemka!
Wow az tyle stosujesz?? Shocked
Dobra, wkoncu kazdy jest inny, jak na Tobie to sie sprawdza to spoko.
Koniecznie opisz jeszcze swoje przygody z fero, a jestem pewien ze nie bedzie ich brakowalo Laughing

Pzdr

Mam zamiar jeszcze przez dluzszy czas przetestowac jedna krople NPA i 1 psikniecie PHX ale nie mam pewnosci, ze zadziala, a teraz mam dosc goracy okres w sprawach damsko meskich wiec wole nie ryzykowac Smile
Powrót do góry
Bullet Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Ostrzeżeń: 1
Sprawdzone: BTB,NPA,Perception,The Edge,Chikara,Pheromax

PostWysłany: Sob, 12 Sty 2008, 16:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na tą stronę wystarczy tylko wejść, przejechać z góry na dół i odrazu wiadomo jak to działa,same zadowolone Very Happy i zszokowane Shocked twarze Exclamation
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: