| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
die nowy
|
Wysłany: Wto, 05 Cze 2007, 20:20 Temat postu: Moj pierwszy raz ;) |
|
|
Na wstepie chcialem sie przywitac
A wiec z dniem dzisiejszym i ja dolaczylem do grona ferumowiczow, przyszla paczuszka z Pheromaxem i teraz moje pytanie, w jakich ilosciach uzywac PHX jesli jest on z kulka a nie z dyfuzorem, na wszelkich instrukacjach ktore sa dolaczone do phx oraz na forum znalazlem jedynie dawkowanie fero z rozpylaczem.
Bede wdzieczny jesli napiszecie mi ile dokladnie,aby nie przedawkowac, aa no i bede wdzieczny za info jak to jest z "przedawkowaniem". Czy np troche za uszy , troche na nadgarstki? czy jelsi jest w dwoch miejscach to ilosc ferum sie tak jakby nie "sumuje" ilosc feromonu
Mam nadzieje ze zrozumiecie na to co autor mial na mysli
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Sro, 06 Cze 2007, 13:24 Temat postu: |
|
|
Witam ja obecnie jak stosowałem sam PHx w kulce to według instrukcji.Czyli od ucha ciagnąłem kreske ok 5cm po szyiu.Potem jakoś po tygodniu robiłem tak z dwoch stron.Dawałem tez na nadgarstki.KIedy jechałem na dyskoteke to wtedy ciagnałem jedna kreske na szyi jak opisałem wyzej i na palec i wcierałem w koszulke i działa swietnie Najwiekszy efekt tylko zauwazysz na imprezach bo tam jest oalkohol i wszelkie hamulce sie zwalniaja u kobiet oraz inaczej kobieta sie czuje na imprezie niz na codzien
Coz jak przedawkojesz sam mozesz sie nie nalepiej czuc i mozesz zauwazyc ze kobiety od Ciebie uciekaja,nie chca rozmawiac,patrza z byka,obgaduja _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Sro, 06 Cze 2007, 13:29 Temat postu: |
|
|
Acha i feromony sie sumuja to bez roznicy gdzie dajesz ale jesli dasz max dawke na szyje i max dawke na nadgarstki to bedzie przedawkowanie.Na poczatek jak mowiłem pociagnij jedna kreske od ucha po szyi ok 5cm.Jak mowi instrukcja testuj testuj i jeszcze raz testuj wiec potem zwiekszaj dawke zmniejszaj i obserwoj co sie dzieje  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
die nowy
|
Wysłany: Sro, 06 Cze 2007, 18:28 Temat postu: |
|
|
No to mi sie dzis przesadzilo
No nic.. czlowiek uczy sie na wlasnych bledach
Ciekawi mnie tylko czy nadmiar feromonu odczuwany jest przez osoby trzecie jako niemily zapach czy jako poddenerwowanie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Sro, 06 Cze 2007, 19:26 Temat postu: |
|
|
przedawkowanie pheromaxa nie obejmuje tego ze kobieta ,,nie chca rozmawiac,patrza z byka,obgaduja poprostu kto przedawkuje pheromaxa dziewczyny boją sie ciebie jestes dla nich za silnie pozadany ale to w ogole nie oznacza ze jestes dla nich mniej atrakcyjny  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
|
Wysłany: Czw, 07 Cze 2007, 13:07 Temat postu: |
|
|
Niestety ja zauwazałem kiedy z poczatku byłem mało doswiadczony i przedawkowywałem dziewczyny uciekały odemnie,kiedy cos zagadałem patrzyły z byka a w mysli pewnie co za frajer,Ja tak to odbierałem po przedawkowaniu.Jak mozesz byc dalej tak samo atrakcyjny dla kobiet jak wywołujesz poddenerwowanie.Wiec one Cie wtedy uwazaja za jakiegos cwaniaczka,frajera... _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Pią, 08 Cze 2007, 23:12 Temat postu: |
|
|
Z mojej perspektywy wynika ze jesli przedawkujesz to poprostu bedzie okropny smrodek dla innych osob bo bedziesz miec na sobie za duzo feromonow<pheromax> druga opcja za wysokie stezenie w powietrzu i dziewczyny popadaja w dezorientacje
A jesli zastosujesz nawet dobra dawke i to i tak jestes odbierany jako cwaniaczek,wiele dziewczat mi to mowilo, ale to ze ktos jest kozaczkiem to jest duzy plus dla niego
Jak dla mnie pheromax ma lepsze dzialanie po 3-4godzinach od uzycia niz uzyty odrazu  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
|
Wysłany: Sob, 09 Cze 2007, 11:31 Temat postu: |
|
|
hehe Po 4 godzinach on juz moze wogole nie działac według opisow producenta utrzymuje sie on skorze od 3 do 4 godzin.Wiec niewiem czy faktycznie on tak Ci lepiej działa Ale coz na kazdym jest wszystko inaczej  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|