| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dziq nowy
|
Wysłany: Sro, 27 Sie 2008, 17:04 Temat postu: moj pierwszy test |
|
|
Witam
dzis otrzymalem moje BTB i razem z nim probke the edge. mam zamiar je przetestowac na kolezance z ktora sie dosc dlugo nie widzialem ale wiem ze zawsze sie jej podobalem.
zastanawiam sie czy na pierwszy raz laczyc BTB i the edge ? czy moze samo BTB? jesli tak to ile kropel? jesli przechyle buteleczke z BTB to poleje sie ciurkiem czy kapnie tylko kropelka? bo nie chcialbym za duzo wylac.
oczywiscie po spotkaniu napisze jak poszlo  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Czw, 28 Sie 2008, 09:18 Temat postu: |
|
|
| Ja tam polecam łaczenie BTB i The Edge (rozcieńczone NPA), bo w moim przypadku NPA okazało się zbyt mocnym fero. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RadamezMatho  potencjalny
Sprawdzone: PHX +, The Edge + NPA +
|
Wysłany: Czw, 28 Sie 2008, 15:48 Temat postu: |
|
|
Ja z kolei poleciłbym Ci na początek samo The Edge i zobaczyć czy da jakiś efekt. Potem ewentualnie możesz dorzucić tego BTB. W moim przypadku samo Edge spisało się znakomicie dlatego polecam  _________________ Ohtam Zemadar !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dziq nowy
|
Wysłany: Nie, 31 Sie 2008, 15:24 Temat postu: |
|
|
| za 3 godziny spotkanie z laska, posze o szybka odp, jak sie dawkuje the edge? mam probke, a w srodku jest jakas chusteczka i tyle. mam sie tym wysmarowac czy co? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RadamezMatho  potencjalny
Sprawdzone: PHX +, The Edge + NPA +
|
Wysłany: Nie, 31 Sie 2008, 17:47 Temat postu: |
|
|
Tak wysmaruj się tą chusteczką powinna starczyć na dwa razy. Nie wiem czy zdążyłem??  _________________ Ohtam Zemadar !! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dziq nowy
|
Wysłany: Nie, 31 Sie 2008, 17:52 Temat postu: |
|
|
hehe, wlasnie wychodze! dzieki!!
no i wrocilem:P hmm... zapodalem 1,5 kropli btb i wtarlem troche z chusteczki z the edge, nie wiem do konca czy cos zadzialalo, ogolnie, dziewczyna sie do mnie usmiechala, byla mila i troche jakby miala treme, ale w zasadzie ona zawsze taka byla, wielkiej zmiany nie odnotowalem, na nestepny raz uzyje troche wiecej.
wogole to the edge ma brzydki zapach:/ nawet przebijal sie przez moje versace blue jeans |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Pon, 01 Wrz 2008, 08:30 Temat postu: |
|
|
A The Edge for Woman jest, według mnie, bardzo ładny, taki lekko waniliowy, kobiecy.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
dziq nowy
|
Wysłany: Wto, 02 Wrz 2008, 05:15 Temat postu: |
|
|
| pomykla, to btb ma taki dziwny zapach, pomieszalo mi sie juz. w kazdym raziewczoraj byl jeszcze jeden test i wypadl bardzo pozytywnie, tylkko ze to bylo pierwsze spotkanie z nia (inna dziewczyna niz ostatnio) i nie wiem czy bez fero tez by tak bylo. w kazdym razie bardzo sie jej spodobalem. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|