|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
aleks  nowy
|
Wysłany: Nie, 13 Sty 2008, 00:31 Temat postu: mój test : chikara + NPA |
|
|
W tym poście będę opisywał swoje wrażenia dotyczące stosowania fero Głównie z ciekawości, a może również i z chęci ubarwienia swojego życia postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z feromonami )) Na początku przede wszystkim interesują mnie fero spoleczne ze względu na fakt, iż charakter wykonywanej przeze mnie pracy często wymaga negocjacji handlowych (z klientami, dostawcami), czemu sobie nie dodać animuszu ? Ogólnie mam opinię osoby otwartej, mającej bardzo dobry kontakt z otoczeniem, nigdy tez nie mialem problemów z nawiazywaniem kontaktow z płcią przeciwną, jednak czasami czuję, że moglbym miec mniejszą blokadę nie oczekuję również wiele od fero, a na pewno nie jakiś tam cudów ... glownym motywem rozpoczecia eksperymentow jest ciekawość ... poza tym "odchorowalem juz" rozpad długiego związku, więc chyba czas na jakies pozytywne zmiany
Fero testuje od kilku dni, ale mialem okazje przetestowac z 4 razy góra.
Aplikowalem sobie chikarę i NPA w dawkach minimalnych:) raz przesadzilem... Nie testowalem jeszcze w pracy w i klubie jestem sam ciekaw. Testowalem na spotkaniu rodzinnym, na ulicy, w supermarkecie, sklepach
Oto pierwsze obserwacje:
- fero na mnie dzialaja, na poczatku "przedawkowalem", 3 psiki Chikary i 2 krople NPA, efekty: ból głowy i wzmożona agresja, brak reakcji ze strony otoczenia, moze lekkie podraznienie z ich strony
- nastepnie 1 lub 2 psiki chikary na szyje i po kropelce LPA (podzielilem rozprowadzajac za uszami po obu stronach i sladowa ilosc pod nos): przede wszystkim widzę, że bardziej łaszą się zwierzęta:D pies sąsiadów hahaha jak nigdy sie kolo mnie krecil i kot rodzicow, gdy ich odwiedzilem jakos dziwnie dawal sie glaskac i przy tym mruczał;), a jest to kot z charakterem i nie zawsze daje sie glaskac
- bylem u rodzicow, byli też u nich dziadek i babcia oraz wujek, bylem spryskany chikara, rozmowa sie fajnie kleila i bylo wesolo ale nie wiem czy to zasluga fero
NIE ZAUWAZYLEM ZADNEJ ZMIANY W REAKCJI ZE STRONY KOBIET , hehehe nie zerkaja na mnie ani nie rzucaja sie na szyje ale tego nie oczekiwalem... mam nadzieje na dalsze efekty |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Nie, 13 Sty 2008, 09:38 Temat postu: |
|
|
no to powodzenia niezle masz brania po fero kotki pieski
wczesniej tez ktos opisywal ze fero dziala takze w małym stopniu na zwierzeta potwierdziles to jescze ty hehe
ja tez stosuje npa+chikare i do tego jeszcze zamówilem pheromax jak połącze te 3 fero powinno byc ciekawie oczywisce przy takim stosowania robic to trzeba z głową po takiej mieszance mozna latwo przedawkowac
npa+chikare stosuj tak
0.5 npa pod nos i 1 psik chikary na włosy lub szyje
samą chikare 2 razy
taka jest moja dawka zero bulów głowy czy innych takich
samopoczucie super gadka tez jest spoko dziala na kobiety jak ruwniez na facetów na zwierzetach raczej nie zaopserwowal jakiś zmian pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomk81 potencjalny
Sprawdzone: PHX,NPA,Perfect ten, Chakira
|
Wysłany: Czw, 19 Cze 2008, 17:42 Temat postu: |
|
|
| DLaczego dajecie chakire pod nos? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomk81 potencjalny
Sprawdzone: PHX,NPA,Perfect ten, Chakira
|
Wysłany: Czw, 19 Cze 2008, 17:42 Temat postu: |
|
|
| Sry npa |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
vichy  uzależniony
Sprawdzone: PHEROMAX CHIKARA NPA
|
Wysłany: Pią, 20 Cze 2008, 09:50 Temat postu: |
|
|
Ponieważ NPA gdy daje sie pod nos daje uczucue że czujesz się bardziej pewnie i sexi  _________________ lege non distinquente |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|