|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Lucifer nowy
|
Wysłany: Pią, 29 Wrz 2006, 09:05 Temat postu: Moja 1 historia z fero |
|
|
Witam szanowne grono , chcialbym opowiedziec moja 1 historia jaka mi sie zdzazyla po urzyciu fero. Otoz ,jakis czas temu rozstalem sie z kobieta ,nasze kontkaty ograniczaly sie do wyjscia do kina ,albo jakiego drinka. Na nasze wczorjasze spotkanie ,zaplikowalem sobie fero (npa na szyje i pheromax na nadgarstki) i co sie stalo??? Bez problemy wyladowalismy w lozku ,szczegolnie sie przytulala do miejsc za uszami gdzie bylem posmarowany. Jestem pewien ze to fero wlasnie pomogly mi w tym ,gdyz wczesniej NIC takiego sie nie dzialo. Teraz jade na klubowy weeknd do prozaka z karkowie i on-offu w wawie. napisze jak stanie sie coz ciekawego:P Jak narazie moja doswiadzczenia z fero uwazam za bardzo udane.
Pozdrowienia
Lucyfer ^^
ps. przepraszam za literowki ,jestem dysortografem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucifer nowy
|
Wysłany: Pon, 02 Paź 2006, 11:25 Temat postu: |
|
|
Weekend zaczolem w klubie prozak w Krakowie ,cudowne miejsca polecam www.prozak.pl ,na poczatku bylo spokojnie ale potem jak towarzystwo sie leeko napilo i zawial "wiatr z kolumbi" poczulem jak dziwnie sie na mnie patrza panie siedzace w moim otoczeniu ,skonczylo sie to tkz. blowjobem w klubowej toalecie (wiem ze to zenujace) ale coz napalonej kobiecie sie nie odmawia ,w trakcie imprezy bylo rownie ciekawie ,zakonczylem ja z cudowna pania o nie znaym mi imieniu u mnie w hotelu. Wiec coz jak na 1 raz w klubie przygode z fero uwarzam za bardzo udana^^ , dzien drugi nie byl tak ektycujacy jak 1 ale do najgorszych nie nalezal ,nic ciekawego w zwiazku z fero sie nie wydarzylo. Podsumowujac ,ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z dzialania fero ,i wiem ze DZIALAJA na kobiety. Sam nie jestem ani piekny ani bogaty, uwazam sie za dobrze ubranego zwyklego zjadacza chleba:p Jak rada moge stwierdzic ,ze kobiety same sie na ciebei nie zucaja ,musisz wykazac troche invencji tworczej i inicjatywy ,niesmialosc jest raczej przeszkoda wiec przelamcie sie ,nie ma nic do stracenia a do zyskania jest wiele... nie moge sie doczekac nastepnego weekndu. Jak cos sie stanie w zwiazku z fero dam znak sygnal..
Pozdrowienia z piekla
Lucifer |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lolq12 nowy
|
Wysłany: Wto, 03 Paź 2006, 15:11 Temat postu: |
|
|
| No ciekawe ciekawe, a mogl bys powiedziec ile masz lat ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 03 Paź 2006, 15:50 Temat postu: |
|
|
Oooo bardzo ciekawe histroryjski
oby tak dalej,uuu w kiblu z paniena ta liiipa,tylko uwazaj na syfa bo takie panienki czesto to maja.Nie zebym sam sie o tym przekonal
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucifer nowy
|
Wysłany: Sro, 04 Paź 2006, 11:20 Temat postu: |
|
|
| lat mam 29 , a co do sexu w toalecie ma to swoj klimat^^ Sprawdz sam:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

|
Wysłany: Sro, 04 Paź 2006, 15:33 Temat postu: |
|
|
Hehe moze wyprobuje
tylko najpierw upewnie sie czy nie uzytkowal z niej jakis grubas
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lucifer nowy
|
Wysłany: Sob, 07 Paź 2006, 21:34 Temat postu: |
|
|
Hehe masz racje ,koniecznie sprawdz ja waze 112kg wiec moglbys sie przerazic ,do tego jestem calkowicie lysy i raczej postawny wiec moglbys wpasc w panike  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

|
Wysłany: Nie, 08 Paź 2006, 10:00 Temat postu: |
|
|
Az tak duzo nie wazysz
To jeszcze lepiej swiadczy o feromonach ze juz 3 razy sie jeb*** z nieznajomymi pannami
pozdro  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|