Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moja 1 historia z fero

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lucifer
nowy

PostWysłany: Pią, 29 Wrz 2006, 09:05    Temat postu: Moja 1 historia z fero Odpowiedz z cytatem

Witam szanowne grono , chcialbym opowiedziec moja 1 historia jaka mi sie zdzazyla po urzyciu fero. Otoz ,jakis czas temu rozstalem sie z kobieta ,nasze kontkaty ograniczaly sie do wyjscia do kina ,albo jakiego drinka. Na nasze wczorjasze spotkanie ,zaplikowalem sobie fero (npa na szyje i pheromax na nadgarstki) i co sie stalo??? Bez problemy wyladowalismy w lozku ,szczegolnie sie przytulala do miejsc za uszami gdzie bylem posmarowany. Jestem pewien ze to fero wlasnie pomogly mi w tym ,gdyz wczesniej NIC takiego sie nie dzialo. Teraz jade na klubowy weeknd do prozaka z karkowie i on-offu w wawie. napisze jak stanie sie coz ciekawego:P Jak narazie moja doswiadzczenia z fero uwazam za bardzo udane.

Pozdrowienia
Lucyfer ^^

ps. przepraszam za literowki ,jestem dysortografem Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lucifer
nowy

PostWysłany: Pon, 02 Paź 2006, 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Weekend zaczolem w klubie prozak w Krakowie ,cudowne miejsca polecam www.prozak.pl ,na poczatku bylo spokojnie ale potem jak towarzystwo sie leeko napilo i zawial "wiatr z kolumbi" poczulem jak dziwnie sie na mnie patrza panie siedzace w moim otoczeniu ,skonczylo sie to tkz. blowjobem w klubowej toalecie (wiem ze to zenujace) ale coz napalonej kobiecie sie nie odmawia ,w trakcie imprezy bylo rownie ciekawie ,zakonczylem ja z cudowna pania o nie znaym mi imieniu u mnie w hotelu. Wiec coz jak na 1 raz w klubie przygode z fero uwarzam za bardzo udana^^ , dzien drugi nie byl tak ektycujacy jak 1 ale do najgorszych nie nalezal ,nic ciekawego w zwiazku z fero sie nie wydarzylo. Podsumowujac ,ja osobiscie jestem bardzo zadowolony z dzialania fero ,i wiem ze DZIALAJA na kobiety. Sam nie jestem ani piekny ani bogaty, uwazam sie za dobrze ubranego zwyklego zjadacza chleba:p Jak rada moge stwierdzic ,ze kobiety same sie na ciebei nie zucaja ,musisz wykazac troche invencji tworczej i inicjatywy ,niesmialosc jest raczej przeszkoda wiec przelamcie sie ,nie ma nic do stracenia a do zyskania jest wiele... nie moge sie doczekac nastepnego weekndu. Jak cos sie stanie w zwiazku z fero dam znak sygnal..

Pozdrowienia z piekla
Lucifer
Powrót do góry
Lolq12
nowy

PostWysłany: Wto, 03 Paź 2006, 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ciekawe ciekawe, a mogl bys powiedziec ile masz lat ??
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Wto, 03 Paź 2006, 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oooo bardzo ciekawe histroryjski Wink
oby tak dalej,uuu w kiblu z paniena ta liiipa,tylko uwazaj na syfa bo takie panienki czesto to maja.Nie zebym sam sie o tym przekonal Cool

pozdro
Powrót do góry
Lucifer
nowy

PostWysłany: Sro, 04 Paź 2006, 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lat mam 29 , a co do sexu w toalecie ma to swoj klimat^^ Sprawdz sam:)
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 04 Paź 2006, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe moze wyprobuje Wink
tylko najpierw upewnie sie czy nie uzytkowal z niej jakis grubas Razz

pozdro
Powrót do góry
Lucifer
nowy

PostWysłany: Sob, 07 Paź 2006, 21:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hehe masz racje ,koniecznie sprawdz ja waze 112kg wiec moglbys sie przerazic ,do tego jestem calkowicie lysy i raczej postawny wiec moglbys wpasc w panike Razz
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 08 Paź 2006, 10:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Az tak duzo nie wazysz
To jeszcze lepiej swiadczy o feromonach ze juz 3 razy sie jeb*** z nieznajomymi pannami

pozdro Cool
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: