Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moja historia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kamerun Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: feromax

PostWysłany: Sro, 23 Lip 2008, 18:37    Temat postu: Moja historia Odpowiedz z cytatem

Moja historia.

Byłem z kobietą prawie 3 lata. Zostawiła mnie jakieś 8 miesiecy temu. Byłem dośc zdołowany i miałem takie uczucie jakby poniżenia no bo jakby nie było zostawiła mnie dla innego.

Postanowiłem zakupić feromony , konkretnie NPA i Feromax.Zaczołem stosowac i musze przyznać że poczułem sie lepiej sam ze sobą , poczułem że moge jak dawniej być śmiały i podejśc do obcej kobiety i zagadać. Poznałem w miedzyczasie kilka kobiet - z każda z nich gadka sie kleiła jak nigdy, ale za wyczyn uznaje poderwanie kelnerki która jest obecnie moją kobietą od miesiąca. Wnioskuje że jest coś w tych feromonach bo taki śmiały i wygadany to nie byłem nigdy.

Co do mojej byłej to spotkałem ja kilka razy jak już stosowałem fery i zaczełą do mnie częsciej dzwonic , nawet mi proponowała jakieś spotkanie niby po kolezeńsku.Powiedziała mi że sie zmieniłem ,wiec coś w tych fero jest.

Teraz mimo że zostałem olany jestem szcześliwy bo mam kogoś znacznie lepszego.

POZDRAWIAM
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w związku Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: