Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moja ostatnia historia:)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michael
nowy

PostWysłany: Pią, 01 Wrz 2006, 02:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam.

Szczerze piszę, że nie jestem naganiaczem żadnej z firm produkujących feromony. Kupuje różne. Różnych firm. Chciałbym tylko napisać, że wydaje mi się to trochę śmieszne... a jednak coś chyba w tym jest. Zawsze podchodziłem do feromonów bardzo sceptycznie, bo jestem racjonalistą. Pierwsze feromony kupiłem na allegro ale były oryginalnie zapakowane (większość na aukcjach jest rozcięczanych spirytusem dlatego radze uważać) i to nie wiarygodne ale chyba zadziałały...
Było tak: aby je wypróbować spryskałem się nimi i poszedłem na dyskotekę w klubie studenckim. Potańczyłem trochę na parkiecie - żadna kobieta nie rzucała mi się na szyję, więc poszedłem do stolika napić się piwa. Siedziałem tam z 5 minut... i po chwili podeszła do mnie blond dziewczyna którą zauważyłem kątem oka, jednak nawet nie ośmieliłbym się do niej podejść - nie jestem przystojniakiem, a ona była opalona i wyglądała bardzo wyzywająco. Podeszła do mnie i spytała wprost czy dam jej nr telefonu. Poszedłem do baru po kartkę i długopis i zapisałem jej numer swojej komórki.
Wielkiej miłości z tego nie było – przyznaje, ale nie zapomnę tego nigdy.
Bo nigdy wcześniej nic podobnego mi się nie przydażyło
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Pią, 01 Wrz 2006, 06:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
Hmm ciekawa ta historia,tym bardziej ze wiekszosc osob odradza kupno feromonow na allegro.Mam pytanie,czy kupywales juz feromony na feromony.pl Question Question

Pozdrawiam
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 01 Wrz 2006, 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

simon_85 napisał:
,tym bardziej ze wiekszosc osob odradza kupno feromonow na allegro.

Szczerze mówiąc, to sam kupuję feromony na allegro. Ale powodem tego jest to, że posiadają ładne zapachy (niby są to jakieś alternatywne, ajednak ładniejsze od oryginalnych). Natępnie rozcieńczam je z feromonami z feromony.pl i gotowe!

Dodam jeszcze- co mnie zaciekawiło, że na opakowaniu flakonika feromonów (z allegro) znajduje się skład flakonu. Ale chwila, pisze tam, że posiada i perfumy, i alkohol, i wodę, ale nie ma feromonów! Owszem, jest takowa informacja na etykiecie, ale nie ma tego w liście składników!
(Składniki (INCI): Parfum, Alhol denat, Aqua; 80% vol.). No, nie dziwię się- w końcu jest produkt polski, a nie wszystko co polskie jest naprawdę dobre.

A przyjrzyjcie się produktom z feromony.pl-na każdym opakowaniu widnieje info o zawartości feromonów w liście składników (np. Chikara- pure human pheromones, czyli czyste ludzkie feromony). Może ci zza granicy nie mają sklerozy i pamiętają, aby napisać co (być może) znajduje się we flakoniku?

simon_85 napisał:
Mam pytanie,czy kupowales juz feromony na feromony.pl Question Question

Właśnie, i jakie produkty?
Czy coś zdziałały? Miałeś z nimi podobne, ciekawe historie, jak ta w/w?

WIARA CZYNI CUDA!!!

Ostatnio zmieniony przez ali dnia Nie, 17 Wrz 2006, 08:15, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Michael
nowy

PostWysłany: Sob, 02 Wrz 2006, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

simon_85 napisał:
Mam pytanie,czy kupywales juz feromony na feromony.pl Question Question

Nie, na feromony.pl nie kupowałem żadnych produktów.

Ostatnio zmieniony przez Michael dnia Sob, 02 Wrz 2006, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Michael
nowy

PostWysłany: Sob, 02 Wrz 2006, 21:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

simon_85 napisał:
Właśnie, i jakie produkty?
Czy coś zdziałały? Miałeś z nimi podobne, ciekawe historie, jak ta w/w?

Te które opisywałem kupowane były na allegro za małe pieniądze. Inne kupowałem w internetowym sklepie z linku wp.pl

No podobnej historii nie miałem, ale kobiety zwracały mi uwagę, że bardzo ładnie pachnę:-)
W sumie cały czas eksperymentuję z różnymi, jak przydarzy mi się coś równie niesamowitego – napiszę.

Pozdrawiam
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Nie, 03 Wrz 2006, 09:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Napisz koniecznie.
A co do tego, że "ładnie pachniesz", to muszę powiedzieć, że więszość pseudo feromonków ma naprawdę ładny zapach- pomijając to czy w ogóle działają...

WIARA CZYNI CUDA!!!

Ostatnio zmieniony przez ali dnia Nie, 17 Wrz 2006, 08:16, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 04 Wrz 2006, 10:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze mnie dziwi, jak ludzie nastaiwają się na to, że zastosują fero i nagle wszystkie laski będą ich. Co robi większość osób? Spryskuje w domu ciało, wychodzi do klubu i... czeka. Mija pół godziny, więc zmieniają miejsce, kupują kolejne piwo i... znów czekają. A efektów dalej nie ma. Więc.. czekają. Bo może ktoś podejdzie. A jak nie podejdzie? Jaki bzdurny wniosek wyciągają? Oczywiście, że feromony nie działają.
Tylko dlatego, że myśleli, że wystarczy się popsikać i nie robiąc nic więcej, "każda laska będzie ich". Co za głupota. Czy kobieta jest zwykłym zwierzęciem, że miałaby się nagle rzucić na faceta stosującego feromony?
Pewnie, że feromony działają i sytuacje,j akie opisuje Michael się zdarzają. Osobiście przydarzyły mi się niesamowite rzeczy, dzięki czemu wiem jaką moc mają feromony.
Ale przecież nie można się opierać tylko na feromonach. Dobra prezencja, wysoka kultura osobista, no i zrozumienie kobiety. To są rzeczy, które liczą sie najbardziej. Gdy to już jest, feromony niesamowicie pomagają. Jak już napisałem wcześniej - nie można pozostać prostakiem i oczekiwać, że nagle dziewczyna dla Ciebie zwariuje.

Hmmm... może trochę mnie poniosło Wink

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 08 Wrz 2006, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haszu napisał:
Zawsze mnie dziwi, jak ludzie nastaiwają się na to, że zastosują fero i nagle wszystkie laski będą ich. Co robi większość osób? Spryskuje w domu ciało, wychodzi do klubu i... czeka. Mija pół godziny, więc zmieniają miejsce, kupują kolejne piwo i... znów czekają. A efektów dalej nie ma. Więc.. czekają. Bo może ktoś podejdzie. A jak nie podejdzie? Jaki bzdurny wniosek wyciągają? Oczywiście, że feromony nie działają.
Tylko dlatego, że myśleli, że wystarczy się popsikać i nie robiąc nic więcej, "każda laska będzie ich". Co za głupota. Czy kobieta jest zwykłym zwierzęciem, że miałaby się nagle rzucić na faceta stosującego feromony?
Pewnie, że feromony działają i sytuacje,j akie opisuje Michael się zdarzają. Osobiście przydarzyły mi się niesamowite rzeczy, dzięki czemu wiem jaką moc mają feromony.
Ale przecież nie można się opierać tylko na feromonach. Dobra prezencja, wysoka kultura osobista, no i zrozumienie kobiety. To są rzeczy, które liczą sie najbardziej. Gdy to już jest, feromony niesamowicie pomagają. Jak już napisałem wcześniej - nie można pozostać prostakiem i oczekiwać, że nagle dziewczyna dla Ciebie zwariuje.

Hmmm... może trochę mnie poniosło Wink

I dobrze, że poniosło, bo niektórym może dasz do zrozumienia co trzeba robić po zastosowaniu feromonów!

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
arashx
nowy

PostWysłany: Wto, 12 Wrz 2006, 14:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!

Zgadzam się z wami.Trzeba działac a nie tylko czekac pod scianą.Pewnie czytaliscie moją historie.Nadal jestem z ta dziewczyną i jest super.Oczywiscie są czasami problemy.No i na jej mame tez podzialaly feromony bo bardzo mnie lubi,czasami takie teksty mowi do mnie ,że boki zrywac.
Pozdrawiam
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sob, 16 Wrz 2006, 15:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zazdroszczę Ci. Ale powiem szczerze, że trochę nie chce mi się w to wierzyć Wink

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
arashx
nowy

PostWysłany: Pią, 22 Wrz 2006, 18:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czesc!

Alez tak jest.To prawda.Tyle mam do powiedzenia.No a w wtorek wyjedzam do angli do pewnej pracy .Narazie sie nie bede odzywal.Narazie
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pią, 29 Wrz 2006, 18:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dodam jeszcze, że podsunąłem dziś flakonik Alchemy dla mamy do powąchania. Zapytałem;
- Ładny zapach?
- Możliwy Razz

Myśłałem, że powie "zaj****ty" Twisted Evil

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: