Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

MOja przygoda przy handlu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Pią, 08 Cze 2007, 15:54    Temat postu: MOja przygoda przy handlu Odpowiedz z cytatem

Z bratem handluje motorami przywozimy z niemiec głownie Enduro,cross,supermoto.Wiec przypomniała mi sie taka przygoda ze rok temu przyjechali do nas goscie z Poznania po motocykl.I strasznie sie wszystkiego czepali tu to zadrapane,tu przetarte tu pekniete a to były takie pierdołki nic niewazne ze tak mogło byc,Wogole mowili ze niewiadomo co tam w silniku jest itd no i troche musze przyznac musielismy opuscic cene.Jakoś potem po poł roku znowu dzwonili i mieli zamiar zakupic u nas motocykl inna marka itd.A ja z bratem faktycznie chcielismy sprawdzic czy ta chikara nadaje sie do biznesu no i spryskalismy sie nia jakos 20 min przed jak dojechali i do nas witam mysmy u was brali honde itd.I mowia ze cos sie psuła ale naszczescie sprzedali i do nas o widze ze ten sprzecik oke a stan techniczny i wizualny miał nie mal ze identyczny jak tamtem co wzieli od nas kiedys.No i tak dobra ufamy wam bierzemy go hehe interes trwał chyba 25min zapakowali motocykli ładnie sie pozegnali podziekowali i poszli nawet nie zbili na cenie 1zł Very Happy I jednak działa do biznesu faktycznie najlepiej chikara a banany z twarzy nam nie schodziły przez godzine Very Happy wogole wiele klientow szukało mnustwo wad w motocyklach jest chikara i BTB nawet nie dorza do tego by zbic cene naprawde miło z nami rozmawiaja chwala tak niska cene hehe oczywiscie zdazy sie ze ktoś chce tam zapłacic pare groszy mniej ale jesli fero jest na nas naprawde zadko to sie zdaza Very Happy
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Pią, 08 Cze 2007, 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie jezszcze BTB nie udało sie mi przetestowac przy handlu motorami akurat nie mamy teraz w ofercie zadnych sprzetow.BTb przetestowałem w sklepie znajomego oraz w szkole jak opisałem to wczesniej w poscie ferum Very Happy
PRACUS
nowy

Sprawdzone: BTB

PostWysłany: Pią, 22 Cze 2007, 11:54    Temat postu: W PRACY.......DZIALA Odpowiedz z cytatem

PIERWSZA PROBA PRZY MINIMALNEJ DAWCE I BOMBA!
LUDZIE W ZESPOLE INACZEJ REAGUJA, JEST LATWIEJ SIE Z NIMI KOMUNIKOWAC W SPOSOB BEZPOSREDNI
NIE MAJA LEKU A ............ SPOJRZENIA SA REWELACYJNE
NIE WIERZYLEM W TO CZYTAJAC FORUM ALE .... POMYLILEM SIE, ZA POZNO ZACZALEM TEGO UZYWAC!!!!
DZIS WIECZOREM MAM PIERWSZEGO (NIEWIEDZACEGO) KLIENTA DLA TERMINATORA
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Daniel
uzależniony

PostWysłany: Pią, 22 Cze 2007, 12:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jaka jest ta twoja minimalna dawka??(Ile kropel??)
PRACUS
nowy

Sprawdzone: BTB

PostWysłany: Pią, 22 Cze 2007, 14:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TYLKO DWA KROPLE
NADGARY/SZYJA/ZA USZAMI
BTB W OGOLE NIE CZUC -- TO JEST DOPIERO TAJNA BRON
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Daniel
uzależniony

PostWysłany: Sob, 23 Cze 2007, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jeszcze pytanie 1 kropla u Ciebie to jest tak ze przechylasz flakon i czekasz tak az kapnie 1 kropla tak?? CZy jakoś inna dawke nazywasz kropla??
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: