|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Pią, 08 Cze 2007, 15:54 Temat postu: MOja przygoda przy handlu |
|
|
Z bratem handluje motorami przywozimy z niemiec głownie Enduro,cross,supermoto.Wiec przypomniała mi sie taka przygoda ze rok temu przyjechali do nas goscie z Poznania po motocykl.I strasznie sie wszystkiego czepali tu to zadrapane,tu przetarte tu pekniete a to były takie pierdołki nic niewazne ze tak mogło byc,Wogole mowili ze niewiadomo co tam w silniku jest itd no i troche musze przyznac musielismy opuscic cene.Jakoś potem po poł roku znowu dzwonili i mieli zamiar zakupic u nas motocykl inna marka itd.A ja z bratem faktycznie chcielismy sprawdzic czy ta chikara nadaje sie do biznesu no i spryskalismy sie nia jakos 20 min przed jak dojechali i do nas witam mysmy u was brali honde itd.I mowia ze cos sie psuła ale naszczescie sprzedali i do nas o widze ze ten sprzecik oke a stan techniczny i wizualny miał nie mal ze identyczny jak tamtem co wzieli od nas kiedys.No i tak dobra ufamy wam bierzemy go hehe interes trwał chyba 25min zapakowali motocykli ładnie sie pozegnali podziekowali i poszli nawet nie zbili na cenie 1zł I jednak działa do biznesu faktycznie najlepiej chikara a banany z twarzy nam nie schodziły przez godzine wogole wiele klientow szukało mnustwo wad w motocyklach jest chikara i BTB nawet nie dorza do tego by zbic cene naprawde miło z nami rozmawiaja chwala tak niska cene hehe oczywiscie zdazy sie ze ktoś chce tam zapłacic pare groszy mniej ale jesli fero jest na nas naprawde zadko to sie zdaza  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
|
Wysłany: Pią, 08 Cze 2007, 15:56 Temat postu: |
|
|
Oczywiscie jezszcze BTB nie udało sie mi przetestowac przy handlu motorami akurat nie mamy teraz w ofercie zadnych sprzetow.BTb przetestowałem w sklepie znajomego oraz w szkole jak opisałem to wczesniej w poscie ferum  _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PRACUS nowy
Sprawdzone: BTB
|
Wysłany: Pią, 22 Cze 2007, 11:54 Temat postu: W PRACY.......DZIALA |
|
|
PIERWSZA PROBA PRZY MINIMALNEJ DAWCE I BOMBA!
LUDZIE W ZESPOLE INACZEJ REAGUJA, JEST LATWIEJ SIE Z NIMI KOMUNIKOWAC W SPOSOB BEZPOSREDNI
NIE MAJA LEKU A ............ SPOJRZENIA SA REWELACYJNE
NIE WIERZYLEM W TO CZYTAJAC FORUM ALE .... POMYLILEM SIE, ZA POZNO ZACZALEM TEGO UZYWAC!!!!
DZIS WIECZOREM MAM PIERWSZEGO (NIEWIEDZACEGO) KLIENTA DLA TERMINATORA |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
|
Wysłany: Pią, 22 Cze 2007, 12:26 Temat postu: |
|
|
A jaka jest ta twoja minimalna dawka??(Ile kropel??) _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
PRACUS nowy
Sprawdzone: BTB
|
Wysłany: Pią, 22 Cze 2007, 14:01 Temat postu: |
|
|
TYLKO DWA KROPLE
NADGARY/SZYJA/ZA USZAMI
BTB W OGOLE NIE CZUC -- TO JEST DOPIERO TAJNA BRON |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Daniel uzależniony
|
Wysłany: Sob, 23 Cze 2007, 13:55 Temat postu: |
|
|
A jeszcze pytanie 1 kropla u Ciebie to jest tak ze przechylasz flakon i czekasz tak az kapnie 1 kropla tak?? CZy jakoś inna dawke nazywasz kropla?? _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|