|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Mistic nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax 2ml, Chikara 15ml i próbka
|
Wysłany: Czw, 08 Mar 2007, 23:43 Temat postu: moje doświadczenia z feromonami |
|
|
Jakiś czas temu kupiłem NPA, po zaaplikowaniu jednej ok jednej kropli zacząłem czuć duża pewność siebie byłem dużo bardziej wygadany i miałem lepszy humor. Efekty sa na tyle silne, że jestem przekonany, że to nie jest kwestia autosugestii . Jeżeli chodzi o efekty NPA na innych to poki co testowałem feromony tylko w codziennych sytuacjach i nie zauważyłem żadnych efektów.
2 tyg temu kupiłem próbkę Pheromaxu , niestety zaraz po zaaplikowaniu troche ponad jednego psikniecia miałem nieprzyjemna sytuacje: moja mama stwierdziła , że strasznie śmierdze
Jeżeli chodzi o zapach obu produktów to wyczówam głównie alkohol, potrafie wyczuć pewne różnice w zapachu npa i pheromaxu, ten drugi wydaje sie troche intensywniejszy, ale nie na tyle żeby był bardzo mocny czy nieprzyjemny.
Od 2 dni testuje chikare, zapach niezły - efektów jak narazie nie zauważyłem.
Niepokoji mnie to że dla mnie feromony nie śmierdza - nie chciałbym po ich użyciu komuś śmierdzieć.
Mam kilka pytań:
Czy spotkaliście się z sytuacja żeby chikara komuś śmierdziała i czy można ją przedawkować ?
W jakich proporcjach proponujecie mieszac chikare i npa lub pheromax, mam spore obawy co do ich stosowania - nie chciał bym śmierdzieć. Jak małe wg was dawki tej mieszanki powinienem stosować żeby zminimalizować szanse, że bede śmierdział ?
Feromony przykrywam testerem Bruno Banani Pure Man.
Niedługo powinienem mieć kilka okazji do testowania feromonów na imprezach. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Sob, 07 Kwi 2007, 14:12 Temat postu: |
|
|
Chikary raczej nie można przesadzić, a już na pewno jej zapach nie będzie odbierany negatywnie.
Moja propozycja na wieczór: kropla NPA + 2x Chikara
Pheromax - kropelka na palec.
Po 1-2h możesz ponownie spryskać się perfumami, żeby fero nie przebiły. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AleX potencjalny
Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB
|
Wysłany: Nie, 08 Kwi 2007, 14:43 Temat postu: |
|
|
wiec co lepsze np do knajpy zeby poderwac kobitke?
NPA + chakira czy NPA + Pheromax?
bo raz piszecie tak raz tak i sam juz nie wiem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 08 Kwi 2007, 16:02 Temat postu: |
|
|
Do podrywu znacznie lepsze jest połączenie NPA + Pheromax, chociaż możesz dodać do tego również Chikarę. Osobiście jednak tego nie polecam. Najlepsza jest ta pierwsza konfiguracja z jakimś dobrym perfumem, którym będziesz co jakiś czas maskował feromony. Wiem, że to uciążliwe, ale...
Moim zdaniem Chikara nie maskuje dobrze zapachu NPA, a co dopiero Pheromax! No, może jest OK przez pierwsze 20 minut. A czym potem maskować? Mieszać kilku perfum nie jest dobrze (chodzi mi tu o maskowanie NPA lub Pheromax z Chikarą jakimiś perfumami). Oczywiście przy łączeniu NPA i Pheromax ważna jest rozwaga. Lepiej dać za mało niż za dużo...
| Cytat: | | bo raz piszecie tak raz tak i sam juz nie wiem |
Swoją drogą, czy haszu napisał, że jego propozycja jest do podrywu? Wiem, że pisząc "wieczór" na myśl przychodzi podrywanie, jednak wieczorem można sie również spotykać z przyjaciółmi. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AleX potencjalny
Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB
|
Wysłany: Nie, 08 Kwi 2007, 16:07 Temat postu: |
|
|
a jakie perfumy bys osobiscie polecał do przykrycia Pheromax'a?
chce kupic lacoste essnetial, probował ktos ich moze do tego celu? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Nie, 08 Kwi 2007, 18:11 Temat postu: |
|
|
| Sam zapach Lacoste jest pozytywnie obierany przez kobiety, jest to jednak delikatny zapach wiec co kilka godzin trzeba sie ponownie odswierzyc aby zapach feromonow nie byl tak bardzo wyczuwalny. W polaczeniu z NPA (pierw NPA na to Lacoste Essential) pachnie calkiem dobrze oczywiscie jest to mieszanka bardziej intensywna niz sam Lacoste, rozniaca sie troche od wlasciwego zapachu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pon, 09 Kwi 2007, 09:07 Temat postu: |
|
|
| rand napisał: | | Sam zapach Lacoste jest pozytywnie obierany przez kobiety, jest to jednak delikatny zapach wiec co kilka godzin trzeba sie ponownie odswierzyc aby zapach feromonow nie byl tak bardzo wyczuwalny. W polaczeniu z NPA (pierw NPA na to Lacoste Essential) pachnie calkiem dobrze oczywiscie jest to mieszanka bardziej intensywna niz sam Lacoste, rozniaca sie troche od wlasciwego zapachu. |
100% racji! Czytałem jednak, że właśnie essential został opracowany w nowej technologii Time Release, dzięki której nuty głowy są niezwykle trwałe. Cóż, może i mają rację, jednak już po 3-4 godzinach zapach trzyma się tylko przy ciele.
Z doświadczenia jednak już wiem, że podoba on się kobietom. Przed świętami Bożego Narodzenia żegnałem się z koleżanką i zwóciła mi uwagę, że ładnie pachnę- miałem na sobie także NPA- nie wiem czy czuła również zapach feromonów.
Moim zdaniem ten Lacoste maskuje feromony w miare dobrze- mówię tu o maskowaniu NPA, jeśli chodzi o Pheromax to potrzebna jest tu naprawdę mocna woda. Mimo to dochodzę do wniosku, że żaden perfum nie przykryje dobrze i na długo feromonów- trzeba mieć przy sobie jakiś mały flakonik do odświeżania zapachu (np. próbkę). _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|