Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moje pierwsze feromony CHIKARA i PHEROMAX

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
elvis2112
nowy

PostWysłany: Sro, 08 Lis 2006, 22:49    Temat postu: Moje pierwsze feromony CHIKARA i PHEROMAX Odpowiedz z cytatem

Witam was miło i serdecznie! Jest to mój pierwszy post na tym forum. Zanim zdecydowałem się na kupno feromonów uważnie przejżałem to forum. Składając zamówienie sugerowałem się w dużej mierze opiniami starych forumowiczów. Postanowiłem utworzyć ten temat aby móc pomóc w dokonaniu wyboru innym osobą wachającym się nadal z kupnem feromonów. Wiem, że są już zbliżone tematy do mojego jednak czym więcej opini tym więcej osob być może zdecyduje się na kupno.

Na pierwszy raz zamówiłem Chikare oraz Pheromax 2ml.

Nie moge jeszcze nic stwierdzić ponieważ czekam za przesyłką jednak wszystko będe relacjonował na bieżąco.

Widziałem dużo pytań odnośnie czy użytkownik miał powodzenie przed zastosowaniem feromonów dlatego odpowiadam, że: Na brak powodzenia nie moge chyba nażekać jednak nie miałem nigdy odwagi ani okazji do poderwania typowej mega pięknej dziewczyny. Zawsze mnie onieśmielały i stwierdzałem, że mogą mieć każdego, a nie mnie- każdy chyba wie o czym mowie

Na początek postawiłem sobie cel: dziś byłem na pierwszych zajeciach na prawo jazdy:) Zauważyłem tam śliczną blondynke. Kolejne zajęcia we wtorek. Zamieżam użyć Chikary i Pheromaxu i usiąść krzesło obok. Będe pilnie czekał na jakiekolwiek reakcje (spojżenia lub co kolwiek). Jeżeli będą efekty posunę się krok dalej i po zajeciach postaram się nawiązać rozmowe z uroczą panią.

Wszystko będe relacjonował na bieżąco.

Pozdrawiam

Elvis2112
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Czw, 09 Lis 2006, 07:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Very Happy

Najczesciej to chyba ja pytalem o powodzenie Laughing

No wlasnie i to jest problem:jak zagadac do super dziewczyny???
Zycze powodzenia z blondynka i czekamy na Twoja relacje Wink

Tylko najlepiej pomysl wczesniej oczym bedziesz z nia rozmawial,bo jakby tu nie patrzyc moze Cie niezle zatkac

pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Czw, 09 Lis 2006, 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.nlppolska.pl/forum/index.php http://lover.pl/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=42&MMN_position=42:42 to moze sie przydac do podrywu a jeszcze jak do tego sie doda feromonki to efekt murowany:) pozdro
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Pią, 10 Lis 2006, 07:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj za duzo czytania Rolling Eyes
A Ty juz wyprobowales to?? Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamillK Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,

PostWysłany: Pią, 10 Lis 2006, 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tego jest o wiele wiecej:D tylko nie dawlam wiecej linkow:) powiem szczerze ze to faktycznie dzial prubowalem i dziala chociaz jeszcze nie przeczytalem wsyzstkiego postanowilem ze przez zime tylko sie naucze cokolwiek i w nastepnym roku zaczne dzialac i licze ze sie uda:D

pozdro
elvis2112
nowy

PostWysłany: Pon, 13 Lis 2006, 18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paczka doszła...Zapach Chikary jest świetny, a co najważniejsze cały czas go czuje na ręce od paru godzin. Narazie nie moge nic stwierdzić...żadnych zauważalnych zmian. Jedyne co to zastanawiam się nad Pheromaxem:D bo nie czuje jego jak to mówicie nieprzyjemnej woni Smile może za mała dawna co wy na to??? Mam go w kulce i zrobilem sobie od dolu ucha do polowy szyi okolo 5cm tak jak każą w instrukcji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jaca000
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Pią, 17 Lis 2006, 22:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie czujesz nieprzyjemnej wonii, ponieważ może ten zapach odpowiada Tobie tak jak mi Wink stosuj się do instrukcji a będzie ok Wink . Pozdro
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: