| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Neoazar nowy

Sprawdzone: Pheromax!
|
Wysłany: Pon, 18 Gru 2006, 13:05 Temat postu: |
|
|
Ja np. juz sie boje nakladac feromony czasem bo kolnierz w mojej kurtce zimowej juz jest taki przesiakniety ze szok! zawsze czuje tę woń jak nawet nie mam na sobie fero.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
Sprawdzone: PHEROMAX
|
Wysłany: Pon, 18 Gru 2006, 15:20 Temat postu: |
|
|
Skuteczne są ale zapach to mają beznadziejny. Ale co można na to poradzić markowe perfumy wysiadają.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erO_ potencjalny

Sprawdzone: Love & Desire (0% Feromonów), Pheromax (Stosuje aktualnie)
|
Wysłany: Pon, 18 Gru 2006, 19:44 Temat postu: |
|
|
| moja prubka jest bezwonna :/ i nie czuje dzialania i sie ulatnia tak szybko jak by to bl sam alkochol i tylko nim pachnie... dziwne |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
|
Wysłany: Pon, 18 Gru 2006, 20:02 Temat postu: |
|
|
| Wyczytałem dzisiaj jedna ciekawostkę, że niektóre osoby nie wyczówają tego przykrego zapachu a inni wręcz przeciwnie. zrobiłem małe doswiadczenie i wyniki mnie zaskoczyły. Przyszła moja kumpela pożyczyc jakies filmy. Gadu gadu i pomyslałem że zrobie teścik. Powiedziałem jej ze mam kilka próbek perfum. Czy pomogła by mi wybrac jakies bo mam dylemat. Wziołem cztery chusteczki chigieniczne. Jedną oczywiscie spryskałem delikatnie pheromaxem i perfumami. Drugą tymi samymim perfumami, a dwie pozostałe jakimis innymi. Na tej z pheromaxem był intensywny zapach pheromaxa normalnie jakbym wytarł sobie nia ciało po siłowni. delikatnie zagjełem róg chusteczki żeby mieć pewnośc. I dałem jej żeby oceniła te cztery zapachy. ja poszedłem zrobić herbatki. Wróciłem a ona trzyma tą chusteczkę z zagiętym rogiem i mówi że jej te się bardzo podobają. Ale cyrki przecież druga była tymi samymi perfumkami spryskana. spytałem się czy na tej co wybrała nie poczóła jakiegos specyficznego zapachu. jeszcze raz powąchała i stwierdziła ze nie. Ja tez powachałem i czułem zdecydowanie pheromax. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
|
Wysłany: Pon, 18 Gru 2006, 20:12 Temat postu: |
|
|
Siedziała chyba z 1.5 godziny co chwile siegała po chusteczke i sie nia bawiła. Składała, rozkładała itd. I zachowanie jej się zmieniło. Przed eksperymentem bardzo się śpieszyła. A po nastawienie jej sie bardzo zmieniło. Przysuneła sie bardziej, rodzaj gadki juz inny. Czesto jak cos mówiła chwytała mnie za rekę. Napaliła się troszeczke. No cóz kolesia dziewczyna nie kopie dołków wiec odpusciłem sobie. Najlepsze jest to że jak wychodziła to z chusteczka w dłoni.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
klient_ potencjalny
Sprawdzone: Pheromax Man, Chikara, NPA, BTB
|
Wysłany: Pon, 18 Gru 2006, 20:30 Temat postu: |
|
|
heheh dobre
niezłe jaja, to doswiadczenie mowi samo za siebie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 21 Gru 2006, 11:34 Temat postu: |
|
|
| Neoazar napisał: | Ja np. juz sie boje nakladac feromony czasem bo kolnierz w mojej kurtce zimowej juz jest taki przesiakniety ze szok! zawsze czuje tę woń jak nawet nie mam na sobie fero.. |
Dokładnie! Uważaj, bo z czasem będziesz miał na sobie tyle fero, że przestaną działać i nie będziesz wiedział o co chodzi!
Nie stosuj na szyję, ale np. za uszami. Nie ma wtedy obaw, że wytrzesz je kołnierzem. (tylko nie noś czapki ) _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pppppp nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Pią, 22 Gru 2006, 09:35 Temat postu: |
|
|
| Wlasnie u mnie tez na kolmierzu w kurtce jest tyle feromonow ze szok dlugo oni sie trzymaja czy lepiej odswiezyc w pralce |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
|
Wysłany: Sob, 23 Gru 2006, 22:45 Temat postu: |
|
|
W poniedziałek impreza a we wtorek opisze następne spostrzeżenia.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Nie, 24 Gru 2006, 16:33 Temat postu: |
|
|
Co do spryskiwania koszul i ubrań to szczerze odradzam, szczególnie feromony jak NPA czy Pheromax. Jeżeli nie czujesz ich zapachu, już na drugi - trzeci dzień możesz mieć ich mnóstwo na sobie, będziesz śmierdział nawet nie zdając sobie z tego sprawy. To samy dotyczy aplikowania fero na szyję, kiedy to teraz, w czasie zimowym wszyscy nosimy kurtki i zapinamy się pod szyję. Lepiej jest wtedy właśnie używać za uszy, lub gdziekolwiek, gdzie nie będą się wycierały fero o cokolwiek. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 15:09 Temat postu: |
|
|
No i jestem. Zabawa była tęga a pheromax nie zawodny! Wybrałem się do lokalu ze znajomymi. Po małym namyśle po browarek się udałem do baru. Strasznie dużo ludzi i zanim dopchałem się po piwko mineło troszke czasu. Przede mną stało kilka kobiet. Pomyślałem dobrze się składa, przetcież trzeba chwili żeby pheromax zaczoł działać. Reakcja była co chwilke któras z nich obracała się w moją strone i miałem dziwne wrażenie że rozmawiają na mój temat. Delikatne usmieszki i te kokieteryjne spojrzenia. Pomyślałem luzik. W końcu jakims cudem dopchałem się do baru. Zamówiłem 2 piwka. Barmanka chyba nie dosłyszała i podała mi jedno i wydała reszte. Jedna z tych dziewczyn jakby szukała pretekstu do rozmowy. Przysuneła mi reszte. Takim sponatnicznym gesem. Chodz miałem ją na wyciągnięcie dłoni. I spowiedziała barmance ten pan prosił o 2 piwka. Nie przepuściłem okazji. Nawiązałęm rozmowe. Jednak ona na to czekała, stwierdziła że <<nigdy sie tak nie zachowuje, ale musiała mnie zaczepić<< Chwilke porozmawialiśmy i poszliśmy potańczyć. Boska babeczka. Nie wspmne że była bardzo otwarta podczas tańca. Długo by się rozpisywać na ten temat. Cały wieczór z nią spędziłem. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
|
Wysłany: Wto, 26 Gru 2006, 15:22 Temat postu: |
|
|
Wiele razem słyszałem że jakos dziwnie na nią działam. Pomyslałem to nie magia to chemia Wiele razy byłem zaczepiany tego wieczoru. Nawet przez jej koleżanki. I widziałem zazdrośc w jej oczkach. Jej koleżanka wpadła w oko mojemu kolesiowi. Ale chłopaczkowi tym razem nie poszło. He He. Zawsze to on był w centrum uwagi. Ale nie tym raze. Czułem jaby każde zdanie wypowiadane przez kobietki było skierowane w moja strone. Bardzo miłe uczucie. Dostałem zaproszenie na impreske sylwestrową. Tam dopiero się będzie działo.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
P. potencjalny
Sprawdzone: NPA, Chikara
|
Wysłany: Sro, 27 Gru 2006, 23:24 Temat postu: |
|
|
Co do oznak zainteresowania (IOI) - sa to np: usmiech, dluzszy kontakt wzrokowy, zabawa wlosami, slomka, szklanka, pierscionkami, odslanianie szyii, glaskanie sie po udach, powyzej piersi, po dekolcie, ocieranie sie - niby przypadkowe, prezentacja biustu, z bardziej "widocznych" to kladzenie reki na twoim udzie albo lapanie za tylek, ale to juz naprawde horny musza byc . A co do dzialania - mi sie wydaje ze NPA, ktore stosuje zaczyna dzialac od razu a nie po paru minutach, ale malo jeszcze testowalem wiec pewnosci nie mam. Co do zapachu - ja nie czuje zapachu NPA, ale niektorzy mi mowia ze on strasznie smierdzi, na szczescie po zamaskowaniu dobrym perfumem jest juz ok.
P. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nowy nowy
|
Wysłany: Pon, 01 Sty 2007, 22:46 Temat postu: |
|
|
| To znowu ja. Bogatszy o kolejne doświadczenia. Wczoraj była odjechana impreska sylwestrowa. Postanowiłem że wypróbóje próbke chikary która dostałem z pheromaxem. Wiem jedno zostaje przy jednych feromonkach. Chikara dla mnie wymięka. Nie zauważyłem żadnych szczególnych efektów. Może Dlatego że to są feromonki typowo społeczne. Ale zapach mają fajny. To moge przyznać. Troszke mnie pobudziły. Ale po 2 godzinkach postawiłem na pheromax. Nie zawodny jak zawsze i to juz pewne. W nowym roku zycze wszystkim feromowiczom dużo radości i szczęscia i kasiorki oraz udanych eksperymentów. He he. Wrażenia opisze w następnym poście bo nie mam troszke czasu. Bardzo zajety. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|