|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
essential  nowy
Sprawdzone: Pheromax, NPA,Edge,
|
Wysłany: Czw, 26 Lis 2009, 20:19 Temat postu: Moje pierwsze wrażenia z PHX i NPA, |
|
|
Na początku zakup stwierdziłem iż dobrze jest uzupełnić się o brakujące elementy mojej osobowości po czym dokonałem płatności. Zamówiłem Pheromax i NPA.
Zastosowałem pierwszego dnia gdyż wybierałem się do fryzjera, pomyślałem a czemu nie....Fryzjerka na początku wykazywała obojętność, choć w mało natarczywy sposób rozpoczynałem rozmowę, na koniec strzyżenia rozmawialiśmy o witaminach do moich włosów i badania jakie są niezbędne dla każdego człowieka wtf?:)Głaskała moją głowę i nie wiedziałem czy dzisiaj skończy..ale było bardzo milutko.
Zanim jednak wyszedłem z mieszkania..dziewczyna mojego kolegi wraz z nim wzieli się za sprzątanie...On tak się rozgadał ..w kuchni,że utrzymywałem z nim tylko kontakt wzrokowy by nie miał wrażenia ,że go lekceważe. Z natury jestem osobą życzliwą , która lubi kontakt z ludźmi...ale wtedy czułem się jakbym kontrolował całą sytuację od początku.
Póżniej musiałem wziąść coś z łazienki ,ale była tam jego dziewczyna. Coś tam sobie powiedziałem a ona ledwo kij z mopem utrzymała...tak ją oczarowało że zapomniała która to ciepła a która zimna woda...byłem zaskoczony:>
Następnego dnia piłem z nim żubrówkę,potem drugą..oczywiście w domu nie używam feromonów,nie chcę aby mnie kochał kolega w nocy..he
W każdym bądź razie spytał mnie czy nie jestem spokrewniony z Beatą Pawlikowską tą podróżniczką...hehe
a póżniej oznajmił mi że jego dziewczyna ze mną nie rozmawia..bo myśli że jestem jakąś osobą publiczną albo jakimś znanym przedsiębiorcą...
Udany wieczór...
Nie zapominajcie być sobą..to najważniejsza rada w kontaktach..
ps.Jeżeli będą zainteresowani dalszym ciągiem moich przygód, to chętnie udzielę sprawozdania.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FD_LT nowy

Sprawdzone: NPA,PHX
|
Wysłany: Pią, 27 Lis 2009, 10:40 Temat postu: |
|
|
witam czy moglbys napisac jak aplikujesz te 2 feromony. posiadam koncowke npa i ponad polowe duzego flakonu phx ale caly czas mam problem z doborem odpowiedniej dawki, po npa jakies tam efekty byly, natomias po samym phx nic szczegolnego. w kilku postach czytalem ze te dwa fera swietnie sie uzupelniaja, wiec jezeli mozesz zdradz gdzie i jak aplikujesz  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
essential  nowy
|
Wysłany: Pią, 27 Lis 2009, 11:05 Temat postu: Moje dawkowanie, |
|
|
Stosuję połączenie tych dwóch feromonów, chociaż wg komentarzy innych dostrzegam iż brakuje mi do całej gamy feromonów jeszcze BTB,
Jeśli chodzi o dawkowanie samego PHX
U mnie to pół psiknięcia..po każdej ze stron.Jedno to dla mnie za dużo i mam zawrotu głowy..i jakoś dziwnie podniecony jestem..jakbym wypił z litr kawy..
Co do NPA;
Przechylam buteleczkę na palec wskazujący i nakładam za uszami i pod nos.
Czasem korzystam z patyczków do uszu,tak samo przechylam na patrzyczek i za uszy,pod nos..
Połączenie tych dwóch feromonów, zmniejszam o połowę..dawkę i na co mała ilość perfum w moim przypadku Adidas czarny.
Tak jak już zostało wspomniane to są moje proporcje,a Twoje ciało może potrzebować większe ilości bądź jeszcze mniejsze. Wszystko opiera się na eksperymentowaniu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Nie, 29 Lis 2009, 16:33 Temat postu: |
|
|
essential ciekawe spostrzezenia Czekam na dalesze Twoje relacje POzdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
essential  nowy
|
Wysłany: Nie, 29 Lis 2009, 23:00 Temat postu: ;] |
|
|
Sobota tj.28.11.2009r.
Poszedłem na inauguracje toru formuły1 we Wrocławiu.Po małej przechadzce po straganach jarmarcznych napotkałem wraz z kolegą budkę z grzanym winem, strzeliliśmy po trzy dzbaneczki i pod namiot LG, sponsora toru.
W namiocie strasznie duszno było, podszedłem do balustrad, gdzie skupiało się najwięcej ludzi. Hostessa jedna przemykała obok mnie jakieś 5 razy, w odległości 30 cm co było dość śmieszne,później przeszedłem na drugi koniec sali i stałem koło Pani Agnieszki Maciąg w odległości 1 m, gdzie dawała wywiad na żywo. Reakcja Pani Agnieszki będzie moja słodką tajemnicą..
Dzień udany, mnóstwo spojrzeń oczu, lekkich otarć, miłych uśmiechów.Każdemu życzę takiego dnia, szczególnie iż zbytnio nie wysilałem się z niczym...i to cieszy..
Carpe Diem, Przyjaciele! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

|
Wysłany: Pon, 30 Lis 2009, 10:50 Temat postu: |
|
|
..mmm nice  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
essential  nowy
|
Wysłany: Pon, 14 Gru 2009, 13:48 Temat postu: ;] |
|
|
7/8.12.2009r
Opisuję swoje wydarzenie jakie miało miejsce dość nie dawno.
Wybierałem się na Śląsk do rodziców.
Na mieszkaniu mieszamy w dwie dziewczyny i dwóch chłopaków.Już na początku jedna z nich przykuła moją uwagę.Były sytuacje powiedzmy że intymne i zapowiadało się na związek.Z tymże jestem singlem i nie za bardzo byłem przekonany do tego by mieć dziewczynę pod jednym dachem już w początkowej fazie zapoznania. Oczywiście gdy powiedziałem że możemy pozostać przyjaciółmi nasze relacje diametralnie się popsuły, co było do przewidzenia.
Tuż przed wyjazdem na święta, miałem na sobie sweter a pod spodem koszulkę polo z kołnierzykiem (lacoste) w każdym bądź razie nie do końca wyciągnąłem kołnierzyk, czasem tak robię;) jak wiem, że będę coś jeszcze działał w łazience. Nałożyłem feromony,już z rana bo miałem jeszcze kilka rzeczy do zatwienia na rynku we Wrocławiu. Stoję, palę papierosa, rozmawiam z moją niedoszłą żoną ;] nagle..pochyla się ku mnie, wyciąga dłoń i zaczyna poprawiać mi kołnierzyk..Pytam po co to robisz? Tak jest dobrze..ma być krzywo.Jeśli nie wiecie o czym mówię to wyobraźcie sobie sytuacje które nie raz pokazywane są w filmach jak mąż wychodzi z domu a żona wiąże mu krawat.Bardzo interesujące i ciekawe doświadczenie. Szczególnie że ostatnią rozmowę z nią zakończyłem zdaniem, by zachowywała się jak kobieta..;]
carpe diem Przyjaciele! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

|
Wysłany: Wto, 15 Gru 2009, 16:03 Temat postu: |
|