Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moje testowanie :D
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
farjestad Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: be2easy

PostWysłany: Nie, 25 Paź 2009, 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i nawet bond wystarcza nie trzeba perfumy za 2 stówki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Aksamit Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: PHX, EDGE for men, Chikara, BTB, Perception

PostWysłany: Wto, 01 Gru 2009, 07:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawno mnie tu nie było Smile To ja może pdosumuję ostatnie wieeele dni. Używam BTB i próbki PHX (starcza na dłuuugo) praktycznie codziennie, chyba że czasem zapomnę... Moje relacje z wszystkimi wokoło poprawiły się znaczaco. Ludzie odczuwają respekt wobec mnie, oferują bezinteresowną pomoc a dziewczęta nie mogą wzroku odemnie oderwać, szzególnie jedna osóbka przewierca mnie wzrokiem zawsze jak mnie widzi i stara się spędzać wiele czasu ze mną (czego muszę unikać, bo jak dla mnie ważna jest już tylko jedna osoba) Very Happy Teraz, jako że staram się poderwać pewną dziewczynę, wykonałem drobny eksperyment z odczuwaniem zapachu fero. Wykorzystałem fakt bycia po ciężkim dniu pracy, nałożyłem na siebie BTB i PHX i pokryłem niewielką ilością wody po goleniu. Specjalnei dlatego, żeby zapach fero był odczuwalny po jakimś czasie. Jesli okaże się nie przyjemny, zwalę to na fakt, że nie zdążyłem wziąć prysznica po pracy jak do mnie przyjechała Smile I... Jak oglądaliśmy film, wtuleni w siebie, wciąż trzymała moje ręce przy twarzy a czasem wtulała się w szyję, gdzie również użyłem fero (nadgarstki, szyja i trochę pod nosem). Było bardzo miło Very Happy Jak wróciła do siebie, napisała mi że teraz cała pachnie mną. Oczywiście powiedziałem, że nie zdążyłem się okąpać po pracy i powiedziałem, żeby następnym razem przyjechała później a ona na to, że nie ma mowy i że ten zapach jej się podoba! Sukces Smile

Szczerze mówiąc dopiero teraz uwierzyłem, że ludzie mogą różnie odczuwać fero, dla mnie nie jest to zapach szczególnie pociągający...
blackmagic2121 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Sprawdzam: Pheromax, NPA, BTB

PostWysłany: Wto, 01 Gru 2009, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolego Aksamit jaka dawke stosujesz BTB? Ja niedawno kupilem wlasnie BTB i NPA, ale na razie stosuje tylko ten drugi. Nie widze wiekszych efektow o ile nie zadnych po ponad tygodniu stosowania NPA. Moze sie przerzuce na BTB wlasnie, aha mam tez koncowke PHX, z ktorego tez bylem niezadowolony raczej ehh a do tego ta cena... Razz
potencjalny

PostWysłany: Wto, 01 Gru 2009, 16:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BTB całkiem sporo, dociskam końcówkę do nadgarstka i przechylam, czasem robię tak z lekkiego zamachu bo nie chce paść kropelka. 2-3 takie dawki rozsmarowuję z nadgarstków na szyi a pod nos zawsze maźnięcie patyczkiem z próbki PHX. Swoją drogą to jak PHX mi się skończy to zamówię NPA i przetestuję to cudo.
potencjalny

PostWysłany: Nie, 20 Gru 2009, 09:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Noo... teraz to już wierzę na całego w moc fero ;] Jako że wciąż pozostają radosnym singlem, postanowiłem poznać jakieś nowe osoby, odnowić stare znajomości. Opiszę może to co pamiętam.
Poznałem fajną dziewczynę przez... internet ;] W celach czysto przyjacielskich postanowiliśmy się spotkać, bo ona i tak ma chłopaka o czym wiedziałem od samego początku. Chcieliśmy pogadać o muzyce i ewentualnych wyjazdach na koncerty, w planach było również kino bo posiadałem darmowe bilety Wink A że jestem człowiekiem otwartym i bardzo przyjacielskim, rozmowa potoczyła się bardzo szybko. Miałem na sobie BTB i PHX, siedzieliśmy przy stoliku w mini barze a potem przenieśliśmy się do herbaciarni. Efekty... Przez całe nasze spotkanie nie mogła oderwać ode mnie wzroku. Nieustannie poprawiała włosy i bawiła się ich kosmykami... Gdy tylko coś mówiłem, wpatrywała się we mnie z pełną fascynacją. Rozmowa nasza bardzo szybko zeszła na różne inne tematy, zaczęła opowiadać o sobie jakby chciała się zareklamować. Pod koniec odprowadziliśmy się i zaplanowaliśmy kolejne spotkanie...
W międzyczasie zauważyłem, że o ile ludzie wolą rozmawiać przez komunikatory, to z nią jakoś nie potrafiłem pociągnąć dłuższej rozmowy. Myślałem że cały czar ostatniego spotkania prysł, zobaczymy jak będzie następnym razem.
Kolejne spotkanie a ja jestem w jeszcze większym szoku. Siedzieliśmy pod kinem (znów nam się nie chciało iść na żaden film więc tylko gadaliśmy godzinami). Tym razem usiadłem obok niej, na fotelu pod kinoplexem ;P Myślałem że się do mnie przyklei. Była jakaś tak rozluźniona, znów wykazywała cechy fascynacji moją osobą. Była tak blisko, ocierała się o mnie i myślałem że zaraz mnie obejmie i kto wie co się dalej stanie. Normalnie pożerała mnie wzrokiem O.o Jako że święta się zbliżają, dostałem od niej miły upominek, w zamian zabieram ją na koncert do Katowic w najbliższy wtorek ;] Mam zamiar utrzymać tę relację na poziomie przyjacielskim, dam wam znać po powrocie co się działo Smile

W najbliższym czasie będę miał jeszcze wiele innych okazji do testów takich jak spotkanie znajomych, zobaczę też chyba moje ex i spotkam się z osobą, na którą zawsze działałem kusząco, ciekawe jak będzie po fero Wink

BTB i PHX rządzą! Very Happy
uzależniony

PostWysłany: Nie, 20 Gru 2009, 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawe historie no no Wink chociaż kto wie, może po prostu aż tak jej się podobasz. Następnym razem nie uzywaj żadnego fero i jak zaistnieja podobne sytuacje z ta Twoja koleżanką to hmm.. po prostu Twój urok a nie fero. No chyba, że bedzie miała do Ciebie inne podejście, w sensie, że nie bedzie tak na Ciebie leciała bez fero, no to wiadomo wtedy ... Wink
PS. Jakiej uzywasz dawki na codzień, eksperymentujesz trochę czy masz jedną sprawdzoną? Pozdro! Wink
uzależniony

PostWysłany: Nie, 20 Gru 2009, 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha zapomniałem dopisać sorry... Co z innymi ludzmi? Widzisz jakieś inne podejście ludzi do Ciebie w sensie, ze lepsze po użyciu fero? Jak z innymi kobietami zwracaja wiekszą uwagą na Ciebie? Napisałes tylko o tamtej kolezance chyba... a wiesz jak to mówi się, że "jedna jaskółka wiosny nie czyni" Razz więc skąd wiesz, że to akurat fero Ci pomaga?
potencjalny

PostWysłany: Sro, 06 Sty 2010, 13:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Już odpowiadam Smile

No więc... U tej jednej jedynej wiem, że wzbudziłem zwierzęce pożądanie choć na codzień jest osobą bardzo nieśmiałą, a przy mnei rozgadana i podniecona O.o Szczegółów przytaczał nie będę Wink Ostatnio ponadto udało mi się zrobić wrażenie na naprawdę poważnej dziewczynie. I choć różnimy się praktycznie wszystkim, widzę że oczekuje każdej okazji żeby się ze mną zobaczyć. Co do uroku osobistego to chyba nie posiadam czegoś takiego ;d W pracy traktują mnie jakoś inaczej, cenią moje zdanie etc.
Ah, jeszcze jedno, dodam że pewna inna osóbka była mną tak zafascynowana, że dopiero jak mnie nie widzłała przez święta, to się jej o mnie zapomniało. Wczesniej dzień w dzień chciała się ze mną widywać ;D

Ah, i jeszcze sylwester. Dziewczyny przebywające blisko mnie bardzo szybko nawiązywały rozmowę, nachylały się do mnie mówiąc cokolwiek bądź zawiedzały mi się na szyi (stwierdziłem 4 takie przypadki). Pozatym dostałem info, że po imprezie (na której nie znałem 80% osób) pewna grupka osób powiedziała, że niezwykle im się spodobałem i chcą mnie zobaczyć ponownie. Hell yeah!

Szykuję się teraz na zakup EDGE Smile
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Sro, 06 Sty 2010, 15:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie kupuj Edge, lepiej NPA. Ten sam skład tylko większe stężenie = lepiej działa i starczy na dłużej. Tylko przykrywać musisz sam.
3. BTB
Powrót do góry
potencjalny

PostWysłany: Czw, 07 Sty 2010, 13:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm, NPA nie miałem jeszcze okazji nawet testować, EDGE natomiast sprawdził się doskonale a zapach bardzo mi się podobał. Stężenie nei jest dla mnie ważne, zawuażyłem że małe dawki fero działają na moje otoczenie najsilniej. Hmm, ale jeszcze to przemyslę.
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pią, 08 Sty 2010, 06:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie słuchaj Kruka, jeśli działa Edge - to w niego inwestuj. To co jest dobre dla Ciebie, nie koniecznie może być dobre dla innych. Skoro działa to nie warto rezygnować ze sprawdzonego, lepiej jeśli można rozszerzyć wachlarz swoich fero i kupić oba żeby poszerzać horyzonty Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Pią, 08 Sty 2010, 08:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NPA może również działać a jest wydajniejsze Wink
3. BTB
Powrót do góry
Mickey Mini Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Czw, 21 Sty 2010, 00:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aksamit napisał:

Ah, i jeszcze sylwester. Dziewczyny przebywające blisko mnie bardzo szybko nawiązywały rozmowę, nachylały się do mnie mówiąc cokolwiek bądź zawiedzały mi się na szyi (stwierdziłem 4 takie przypadki). Pozatym dostałem info, że po imprezie (na której nie znałem 80% osób) pewna grupka osób powiedziała, że niezwykle im się spodobałem i chcą mnie zobaczyć ponownie. Hell yeah!

Gratki z powodu udanego sylwestra!! Mój też był zaskakujący i obfitujący w nowe doswiadczenia Smile
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Sob, 23 Sty 2010, 09:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Intymnosc na 90% współpracuje z FM Group sprzedając ich fero jako swoje z ceną o kilkadziesiąt zł większą...
WG. mnie to FM 92 - identyczny kolor co L&D możliwe, że z mała domieszką feromonów. Zapach bardzo podobny. Nieopłacalna inwestycja.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
potencjalny

PostWysłany: Pon, 01 Mar 2010, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czas na wielki finał Smile

Uogólniając, fero pomogło mi znaleźć fajną dziewczynę. Choć może nie znaleźć co odkryć, bo znaleziona to ona już była jakiś czas temu ;] Mianowicie poznałem ją gdzieś w okolicach września, wydawała się niedostępna, poważna i rozsądna, choć pełna humoru na codzień. Wiedziałem, a raczej myślałem, że nie mam szans. Od czasu używania fero wszystko uległo zmianie. Zaczęła ze mną rozmawiać (wcześniej widywaliśmy się tylko na spotkaniach naszej grupy artystycznej) pisać i zaczęła się ze mną spotykać, ilekroć zawitałem w jej mieście. Dopiero wtedy ją poznałem tak lepiej, a ona mnie. Powiedziała, że nie wie dlaczego od pewnego razu zacząłem ją przyciągać ; ] i choć miała opory z początku, to jak mnie poznała to powiedziała że jestem niezwykle ciekawym człowiekiem. Nie wiedziała wcześniej, że jestem jaki jestem Very Happy
Podsumowując. Jesteśmy razem już jakiś czas Smile Dzielimy wspólne pasje i odkrywamy świat od nowa dzięki temu, że mamy bardzo odmienne zainteresowania. Od dłuższego czasu, w kontaktach z nią nie używam fero, bo wiem, że teraz przyciąga ją do mnie mój charakter. Mimo to w pracy i i większej grupie (czy też np na występach publicznych) wciąż fero sprawują się znakomicie. dodam, że jak dotąd nadal jadę na BTB i PHX.
Wam również życzę takich sukcesów Smile I pamiętajcie, że przyciągnąć można za pomocą fero, ale zatrzymać tylko charakterem!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: