Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moje Testy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
muadib3
nowy

PostWysłany: Nie, 28 Sty 2007, 03:31    Temat postu: Moje Testy Odpowiedz z cytatem

Poszedłem za wasza radą i kupiłem z kumplem prubke Pheromaxu. Mimo mojego sceptycznego nastawienia jestem zadowolony.
Pierwszy test małe psiknięcie na palec rozsmarowanie za uszami i na nadgarstek i wypad do sklepu w kolejce nic żadnej reakci dziewczyny która stała przedemną może dla tego, że była zajeta swoim chłopakiem ale kiedy podszedłem do kasy kasierka zaczeła się do mnie dziwnie zalotnie uśmiechać niewiem czy to feromaks raczej nie jestem sceptykiem.
Drugi test
Imprezka w klubie z kumplem jego siostrą i jej kumpelą godzina 20.00 natarłem się z kumplem phero i ruszyliśmy z dziewczynami na ipre szliśmy około 40 mniut żadnej reakci. Weszliśmy do klubu siedzimy z dziewczynami przy stoliku i nic około godz 00.00 zaaplikowaliśmy jeszcze raz i wtedy się zaczeło.Wyrwałem siostre kumpla do tańca a on drugą laske. W ten sposub jeszcze nie tańczyłem z panienką tyle ocierania badanie terenu ręką i te spojrzenia a dodam że siostra kumpla ma chłopaka!!!i nic nie piła!!!a kiedy obejrzałem się do okoła zobaczyłem jeszcze 4 laski tańczące koło mnie i obcinające mnie patrzyły się jak na kawałek mięsa. PHEROMAX DZIAŁA!!! w przyszłym tygodniu zdam relacje z następnej imprezki z phero.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Nie, 28 Sty 2007, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzisz efekty są widoczne Wink
Używałes do zakrycia perfum czy bez Very Happy
A jak razem uzywacie pheromaxa z kumplem, pamietaj ze masz konkurencje ktora moze Ci przeszkodzic w poderwaniu dziewczyny która Ci sie spodobala Cool
Powrót do góry
NiceManLbn
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]

PostWysłany: Pon, 29 Sty 2007, 11:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmmm ja ogolnie nie lubie mowisc ze uwam fero i nie chwale sie tym a dlaczego... Potem beda wszyscy uwywali ich i sie zacznie ... Ale ne boje sie poniewaz fero to maly dodatek do mojej osobowosci i nie wszyscy to rozumieja ;P Ale po co, lepiej dmuchac na zimne;p ;]

http://nicemanlbn.feroblog.pl/
Powrót do góry
muadib3
nowy

PostWysłany: Pon, 29 Sty 2007, 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Michal napisał:
Widzisz efekty są widoczne Wink
Używałes do zakrycia perfum czy bez Very Happy
A jak razem uzywacie pheromaxa z kumplem, pamietaj ze masz konkurencje ktora moze Ci przeszkodzic w poderwaniu dziewczyny która Ci sie spodobala Cool

wymieszałem z perfumem i lekko jeszcze psiknełem się perfumem ale ja nie czuje żadnego nie przyjemnego zapachu fero
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pon, 29 Sty 2007, 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NiceManLbn napisał:
Hmmm ja ogolnie nie lubie mowisc ze uwam fero i nie chwale sie tym a dlaczego... Potem beda wszyscy uwywali ich i sie zacznie ... Ale ne boje sie poniewaz fero to maly dodatek do mojej osobowosci i nie wszyscy to rozumieja ;P Ale po co, lepiej dmuchac na zimne;p ;]

Noo, masz rację. Ja też nikomu nie mówię, że użwam fero, ale nie dlatego, że inni zaczną ich używać, tylko dlatego, że pomyślą, iż jestem na przykład nie pewny siebie i ogólnie byłoby wstyd.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
RAGE87
nowy

Sprawdzone: testuję NPA :P

PostWysłany: Pon, 29 Sty 2007, 19:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cholera, chyba kupię sobię próbkę pheromaxu, bo po NPA nie widziałem żadnych efektów, dziwię się że macie takie akcje Laughing , ale nic jutro idę do klubu to sprawdzę ostatecznie czy te NPA działa Evil or Very Mad
Powrót do góry
P.
potencjalny

Sprawdzone: NPA, Chikara

PostWysłany: Pon, 29 Sty 2007, 22:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo jest jeszcze cos takiego jak efekt lokalu w ktorym jestes - jesli idziesz do klubu do ktorego przychodza dziewczyny z nastawieniem zeby sie dobrze zabawic, poznac jakiegos fajnego faceta i ew spedzic z nim noc, to wtedy mozesz lepiej zaobserwowac dzialanie fero, bo i one beda na nie bardziej otwarte. Jak idziesz do lokalu dla snobow gdzie panienki przychodza sie pokazac i wyludzic pare drinkow od nadzianych kolesi to i efekty beda mniej widoczne bo one nei ida tam z nastawieniem na flirt tylko na poprawienie wlasnej samooceny przez widok napalonych i sliniacych sie facetow. Zalezy gdzie testujesz, tam bedziesz mial rozne reakcje na fero.
P.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: