Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moje testy z NPA

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Luke Terry Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: NPA

PostWysłany: Wto, 12 Lut 2008, 18:50    Temat postu: Moje testy z NPA Odpowiedz z cytatem

No wiec dzisiaj doszla do mnie paczka z npa. w miare mozliwosci bede tu pisal jakie widze efekty, poniewaz dopiero zaczynam przygode z feromonami.

dzisiaj byl pierwszy dzien. postanowilem uzyc pol kropli na szyje. zakrylem to zwyklym dezodorantem axe (wiem musze kupic jakies perfumy), no i w miasto.

na poczatek poszedlem do zabki po fajki. obslugiwaly dwie mlode dziewczyny. do jednej chyba przyszedl chlopak. w sumie efektu zadnego.
gdy szedlem po miescie patrzylo sie na mnie pare dziewczyn ale robily to jeszcze zanim kolo nich przeszedlem, a wiec to chyba nie bylo zasluga npa. z tego co czytalem to nie dziala na duza odleglosc i trzeba sie troche nawdychac.

w drugim sklepie tez nie widzialem u obslugujacej mnie kobiety zadnych nadzwyczajnych efektow. ale to nawet i dobrze bo byla w wieku mojej matki Laughing .
gdy wracalem do domu tez kilka spojrzen od wymijajacych mnie dziewczyn.

jutro przetestuje npa u fryzjera Laughing

ale najwiekszy sprawdzian bedzie w czwartek jak pojde do pracy. pracuje w miejscu przez ktore przewija sie bardzo duzo ludzi wiec zobaczymy efekty, ponad to czesto przebywam w pomieszczeniu w ktorym non stop sa przynajmniej dwie kobiety wiec test powinien byc obiektywny. o wynikach bede sie staral pisac na biezaco.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nowy

PostWysłany: Sro, 13 Lut 2008, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzisiejszy test u fryzjera niestety nie wypalil bo obslugiwal mnie facet Wink ale to nic zobaczymy jutro w pracy Laughing
Powrót do góry
santanachia Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant

PostWysłany: Sro, 13 Lut 2008, 17:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a to wszytsko jest w Twojej głowie i zalezy od Twojego własnego nastawienia:-) czujesz sie pewny, usmiechasz sie, jestes wyluzowany, to i sciągasz kobiety swoim sposobem bycia Very Happy
nowy

PostWysłany: Nie, 17 Lut 2008, 21:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

npa chyba dziala Very Happy

nie wiem czy to zasluga npa czy nie ale kolezanka z pracy ktora z reguly ma dosyc ponury humor i czesto jest opryskliwa do WSZYSTKICH i nie jest zbyt rozmowna, sama do mnie zagadywala, usmiechala sie i nawet chciala sie ze mna poczestowac swoimi sniadaniem (mimo ze kilka minut wczesniej zjadlem swoje).

kolejne testy jutro w szkole.

jak wroce i bede mial czas to napisze jak bylo
Powrót do góry
barti4
nowy

PostWysłany: Pon, 18 Lut 2008, 16:38    Temat postu: re Odpowiedz z cytatem

czekamy Smile
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Pon, 18 Lut 2008, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no wiec w szkole bylo kilka spojrzen i zalotnych usmieszkow, ale w sumie to jest standard. takze to nie bylo chyba spowodowane NPA. chociaz nie wiadomo.

jutro nastepny dzien testow w szkole. zobaczymy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: