| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Czw, 24 Lut 2011, 07:53 Temat postu: mówienie o feromonach znajomym koleżankom - jakie reakcje? |
|
|
i drugie pytanie jakie mam, to
czy mówicie o feromonach znajomym koleżankom że ich używacie?
Troche się obawiam ich reakcji że to manipulacje i takie tam. Choć to kobiety właśnie są mistrzyniami manipulacji i nie widzę powodów żeby miały coś przeciwkko używaniu takich specyfików, ale nigdy nie wiadomo, bo to zawsze facet jest winny wszystkiem Więc ciekaw jestem z jakimi reakcjami się spotykacie jeśli powiecie znajomym koleżankom o feromonach?
tomtom |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Czw, 24 Lut 2011, 08:36 Temat postu: |
|
|
Hmm,ja z reguły jestem przeciwnikiem mówienia o takich rzeczach z obawy na to że nie będą mniej podatne na działanie fero i nie będą pokazywać tego gdyż będą wiedziały że to przez fero.
Aczkolwiek raz się odważyłem opowiedzieć swojej dobrej przyjaciółce o fero i powiedziała że nie słyszała nigdy o takich specyfikach i że fajny bajer to musi być tylko trochę drogi.
Nie obwiniała mnie o żadne manipulacje tylko przyjęła to jako normalny temat do rozmowy i coś o czym wcześniej nie wiedziała,więc wzbudziło to w niej zainteresowanie. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 25 Lut 2011, 22:51 Temat postu: |
|
|
większość ludzi chyba jednak nie wierzy w fero, więc temat jak najbardziej bezpieczny na pewno można zaintrygować rozmówczynię i przy tym dyskretnie sprowadzić ją w rejony seksualnej tematyki. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Pią, 25 Lut 2011, 23:57 Temat postu: |
|
|
Na love- scent zadałem to samo pytanie i mi pewien stały bywalec odpowiedział że On bez ogródek mówi dziewczynom i sa zaciekawione a nawet się razem z kolażenkami w samochodzie nieraz fero psikał  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Pią, 25 Lut 2011, 23:58 Temat postu: |
|
|
| zresztą wtyczka z Facebooka na feromony.pl mówi sama za siebie, prawie same dziewczyny.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 26 Lut 2011, 08:48 Temat postu: |
|
|
kobiety ogólnie są wrażliwsze na bodźce zapachowe, więc może ten aspekt perfumowo-powonieniowy sprawia, że są zaciekawione fero? _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Nie, 27 Lut 2011, 13:39 Temat postu: |
|
|
Kobiety ciągle zajmują sie flirtowaniem, więc temat może je zainteresować.
Moja kobieta wie, że używam feromony i nawet nie jest zazdrosna, że mogą działać na inne kobiety. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|