| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
juzekkrol  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)
|
Wysłany: Nie, 26 Sie 2007, 18:31 Temat postu: Na osoby w jakim wieku działają feromony |
|
|
Co do tematu czy feromony dzialaja lepiej na osoby w wieku 15-19 czy moze 30 i wyżej ........
ciekawi mnie to poniewaz czytam na forum moze to nie jest reguła ale osoby w wieku powyzej 20 lat są bardzo (strasznie) zadowoleni z produktu ,
pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Nie, 26 Sie 2007, 18:46 Temat postu: |
|
|
najbardziej dziala na osoby w wieku od 20-25 lat _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 26 Sie 2007, 19:18 Temat postu: |
|
|
A skąd ty to wiesz? Dlaczego? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Nie, 26 Sie 2007, 19:20 Temat postu: |
|
|
czytalem gdzies chyba nawwet na tym forum bylo cos o tym _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 29 Sie 2007, 08:23 Temat postu: |
|
|
Nie jest to prawdą. Niektórzy mężczyźni opisują sytuacje, w których interesowały się nimi w szczególności starsze kobiety.
Androsteron zdaje się mieć większy wpływ na starszych ludzi. Tworzy on aurę spokojnego i zrównoważonego samca, tzw. aurę ojca, bez efektów agresji, jakie mogą powstać po zastosowaniu Androstenonu. Ten drugi silniej wpływa na młodsze kobiety, co jest jak najbardziej uzasadnione z biologicznego punktu widzenia. Człowiek daje najsilniejsze i najzdrowsze potomstwo przed ukończeniem 40 roku życia. Wtedy też mężczyzna jest najbardziej zaborczy i agresywny. Jego zapach to sygnalizuje. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jasiu nowy
|
Wysłany: Czw, 27 Wrz 2007, 08:53 Temat postu: czyli po 30 |
|
|
jakie produkty beda najlepsze dla ludzi w wieku 30-40 bedacych w dlugotrwalym zwiazku? chodzi o podtrzymanie wiezi i podgrzanie atmosfery  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
endriu potencjalny
Sprawdzone: NPA, pheromax (2ml)
|
Wysłany: Sob, 29 Wrz 2007, 09:02 Temat postu: |
|
|
wlasnie po chikara zauwazylem zainteresowanie kobiet w wieku 29+ a ja mam 24 dla jasnosci  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
auri nowy
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax Woman
|
Wysłany: Wto, 02 Paź 2007, 00:59 Temat postu: |
|
|
Ja mam prawie 20 i zauwazylam ze mlodsi faceci raczej mnie tandetnie podrywaja, a panowie (30 w gore) wpatruja sie we mnie jak w obrazek. Btw wczoraj do mnie zarywal dziadek - na oko 70lat  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|