|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AleX potencjalny
Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB
|
Wysłany: Wto, 29 Lip 2008, 19:54 Temat postu: najelpsze perfumy dla faceta |
|
|
witam,
poszukałem na forum i nie widziałem by był podobny temat potraktowany szerzej...
Prosze o pomoc głównie panie, z wiadomoych powodów... Otoż dorogie panie, jakie są wg Was najładniejsze meskie perfumy... cena nie ma znaczenia...
Pozdrawiam i dzieki za pomoc |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SummerNight  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge
|
Wysłany: Sro, 22 Paź 2008, 15:22 Temat postu: |
|
|
Czy koleżanka nie próbuje czasami przekonywać nas do zakupu, celem "wyrobienia sobie" lepszej pozycji wśród osób sprzedających perfumy FM?
Widzę już drugi post o podobnym przesłaniu, tak myśli przyszła mi do głowy...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DR. KIDLER  uzależniony
Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX
|
Wysłany: Sro, 22 Paź 2008, 17:26 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | http://www.perfumy.fm/index.php?dzid=23&did=5 - polecam wybrać z bogatej oferty firmy FM.Są fantastyczne znanych marek,niedrogie i duży wybór.Pachnieć można CUDNIE.Utrzymują się do 20 godzin.Pozdrawiam. |
coś co jest wodą perfumowaną nie może się utrzymywać 20 godzin na skórze, a poza tym do przykrywania feromonów nadają się tylko produkty renomowane z pełną nutą zapachową, a nie imitacje tych produktów!
Moja rada jak nie używasz feromonów to nie polecaj produktów do ich maskowania, bo wprowadzasz ludzi w błąd. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
goodbye666  nowy
Sprawdzone: pheromax, npa, perception - testy
|
Wysłany: Czw, 23 Paź 2008, 14:31 Temat postu: |
|
|
Ale jemu nie chodzi tylko o skuteczne zakrycie feromonów, ale także o zapach, który się podoba dziewczynom ;P Tak przynajmniej zrozumiałam..
Sama się nie będę wypowiadać, bo mam taki gust, że nie podoba mi się to, co większości ludzi, a oni nie lubią tego co ja
Powiem tylko tyle, że jak dla mnie to mnóstwo mężczyzn dosłownie zabija swoim zapachem. Tak ciężki i duszący jest smród ich perfum W dodatku wszystkie są do siebie bardzo podobne..
Podobały mi się jedynie perfumy mojego ojca, które pachniały tak jak smakują tic-tacki owocowe Inaczej nie potrafię opisać tego zapachu, a ich nazwy nie pamiętam, mój ojciec tym bardziej...
Domyślam się, że nie bardzo pomogłam, ale wątpię, żeby ktoś zrobił to lepiej, bo jak chyba już zdążyłeś zauważyć każdy jest inny i nie ma tak, żeby ta sama rzecz spodobała się wszystkim dziewczynom w Twoim otoczeniu Najlepiej to wybierz te perfumy, które się podobają Tobie i przyciągaj laski z podobnym gustem, takie jest moje podejście do wszystkiego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DR. KIDLER  uzależniony
Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX
|
Wysłany: Pią, 24 Paź 2008, 19:41 Temat postu: |
|
|
Zapoznaj się z produktami tej firmy, a zobaczysz, że nie oferują oni własnych zapachów tylko zapachy podobne do...
Jest to ogromna różnica!!! Kiedyś o takich produktach mówiono podróbki dziś regulacje prawne są nieco inne i wystarczy coś wyprodukować w innym opakowaniu, wypuścić na rynek i reklamować jako podobne do...
A nikt nawet nie pomyśli, że jest to podróbka.
Zastanwiające jest to, że światowej klasy producenci produkują zapachy o zróżnicowanej nucie zapachowej, a ktoś skopiuje tanim kosztem tylko część zapachu, wejdzie na rynek i sprzedaje swoje imitacje całkowicie legalnie.
Cała ta sytuacja przypomina mi reklamę piwa Żywiec "PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓZNICĘ" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SummerNight  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge
|
Wysłany: Pią, 24 Paź 2008, 20:28 Temat postu: |
|
|
Skusiłem się kiedyś na zapachy z Avonu - koleżanka tak bardzo mi je polecała, że nie wypadało wprost odmówić.
Co prawda, wydatek niewielki, a zadowolony miałem być bardzo.
Kupiłem 3 rodzaje, po ok. tygodniu testowania stwierdziłem, że dwa z nich po prostu śmierdzą (nie tylko dla mnie, ale i dla znajomych), jeden tylko był "w miarę" dobry.
Od tamtego czasu nie kupiłem już żadnego zapachu z podobnych źródeł. Opieram się głównie na polskich i niemieckich drogeriach, do których mam zaufanie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|