Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

najelpsze perfumy dla faceta

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AleX
potencjalny

Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB

PostWysłany: Wto, 29 Lip 2008, 19:54    Temat postu: najelpsze perfumy dla faceta Odpowiedz z cytatem

witam,

poszukałem na forum i nie widziałem by był podobny temat potraktowany szerzej...

Prosze o pomoc głównie panie, z wiadomoych powodów... Otoż dorogie panie, jakie są wg Was najładniejsze meskie perfumy... cena nie ma znaczenia...

Pozdrawiam i dzieki za pomoc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Wto, 29 Lip 2008, 20:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html

Każdy lubi inny zapach.
Powrót do góry
SummerNight Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge

PostWysłany: Sro, 22 Paź 2008, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy koleżanka nie próbuje czasami przekonywać nas do zakupu, celem "wyrobienia sobie" lepszej pozycji wśród osób sprzedających perfumy FM?
Widzę już drugi post o podobnym przesłaniu, tak myśli przyszła mi do głowy... Smile
Powrót do góry
DR. KIDLER Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX

PostWysłany: Sro, 22 Paź 2008, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
http://www.perfumy.fm/index.php?dzid=23&did=5 - polecam wybrać z bogatej oferty firmy FM.Są fantastyczne znanych marek,niedrogie i duży wybór.Pachnieć można CUDNIE.Utrzymują się do 20 godzin.Pozdrawiam.

coś co jest wodą perfumowaną nie może się utrzymywać 20 godzin na skórze, a poza tym do przykrywania feromonów nadają się tylko produkty renomowane z pełną nutą zapachową, a nie imitacje tych produktów!
Moja rada jak nie używasz feromonów to nie polecaj produktów do ich maskowania, bo wprowadzasz ludzi w błąd.
Powrót do góry
goodbye666 Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: pheromax, npa, perception - testy

PostWysłany: Czw, 23 Paź 2008, 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale jemu nie chodzi tylko o skuteczne zakrycie feromonów, ale także o zapach, który się podoba dziewczynom ;P Tak przynajmniej zrozumiałam..

Sama się nie będę wypowiadać, bo mam taki gust, że nie podoba mi się to, co większości ludzi, a oni nie lubią tego co ja Razz
Powiem tylko tyle, że jak dla mnie to mnóstwo mężczyzn dosłownie zabija swoim zapachem. Tak ciężki i duszący jest smród ich perfum Very Happy W dodatku wszystkie są do siebie bardzo podobne..
Podobały mi się jedynie perfumy mojego ojca, które pachniały tak jak smakują tic-tacki owocowe Very Happy Inaczej nie potrafię opisać tego zapachu, a ich nazwy nie pamiętam, mój ojciec tym bardziej... Razz

Domyślam się, że nie bardzo pomogłam, ale wątpię, żeby ktoś zrobił to lepiej, bo jak chyba już zdążyłeś zauważyć każdy jest inny i nie ma tak, żeby ta sama rzecz spodobała się wszystkim dziewczynom w Twoim otoczeniu Razz Najlepiej to wybierz te perfumy, które się podobają Tobie i przyciągaj laski z podobnym gustem, takie jest moje podejście do wszystkiego Very Happy
Powrót do góry
DR. KIDLER Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: PH FEROMON, PHEROMAX

PostWysłany: Pią, 24 Paź 2008, 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapoznaj się z produktami tej firmy, a zobaczysz, że nie oferują oni własnych zapachów tylko zapachy podobne do...

Jest to ogromna różnica!!! Kiedyś o takich produktach mówiono podróbki dziś regulacje prawne są nieco inne i wystarczy coś wyprodukować w innym opakowaniu, wypuścić na rynek i reklamować jako podobne do...
A nikt nawet nie pomyśli, że jest to podróbka.

Zastanwiające jest to, że światowej klasy producenci produkują zapachy o zróżnicowanej nucie zapachowej, a ktoś skopiuje tanim kosztem tylko część zapachu, wejdzie na rynek i sprzedaje swoje imitacje całkowicie legalnie.

Cała ta sytuacja przypomina mi reklamę piwa Żywiec "PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓZNICĘ"
Powrót do góry
SummerNight Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge

PostWysłany: Pią, 24 Paź 2008, 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skusiłem się kiedyś na zapachy z Avonu - koleżanka tak bardzo mi je polecała, że nie wypadało wprost odmówić.
Co prawda, wydatek niewielki, a zadowolony miałem być bardzo.
Kupiłem 3 rodzaje, po ok. tygodniu testowania stwierdziłem, że dwa z nich po prostu śmierdzą (nie tylko dla mnie, ale i dla znajomych), jeden tylko był "w miarę" dobry.
Od tamtego czasu nie kupiłem już żadnego zapachu z podobnych źródeł. Opieram się głównie na polskich i niemieckich drogeriach, do których mam zaufanie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: