|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Twoje ulubione feromony na podryw to? |
| NPA |
|
24% |
[ 41 ] |
| PHEROMAX |
|
61% |
[ 103 ] |
| Chikara |
|
3% |
[ 6 ] |
| Alchemy |
|
3% |
[ 6 ] |
| Relationship Magic |
|
0% |
[ 1 ] |
| Perfect Ten |
|
0% |
[ 0 ] |
| Perception |
|
0% |
[ 0 ] |
| BTB |
|
2% |
[ 4 ] |
| The EDGE |
|
4% |
[ 7 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 168 |
|
| Autor |
Wiadomość |
4265  potencjalny
Sprawdzone: pfx
|
Wysłany: Nie, 04 Sty 2009, 15:59 Temat postu: |
|
|
a jaki fero byscie mi polecali pfx brałem 260zeta i wykorzystalem caly male dzialanie wsumie zawsze mialem dobry kontak z kobietam chcial bym jakis srodek po ktorym kobiety beda blizej niz teraz i jak spotykam np.jakas w klubie aby na mnie uwage zwracał co polecicie _________________ pisac opinie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksssysiu  nowy
|
Wysłany: Nie, 01 Lut 2009, 20:06 Temat postu: |
|
|
| a stosował ktoś z was alchemy?? jak tak to czy są skuteczne |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bukosilm nowy
|
Wysłany: Czw, 30 Kwi 2009, 15:19 Temat postu: |
|
|
Witam,
jestem na tym forum zupełnie nowy i nigdy jeszcze nie stosowałem feromonów. Chciałbym jakiś zakupić, ale narazie jeden. Co mi da sama Chakira? A może polecacie coś innego? Chodzi mi to, żeby zakupić jeden, ale jak najbardziej skuteczny produkt. Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LosKoperos  nowy
Sprawdzone: NPA; BTB;Chikara; Pheromax; The EDGE; Relationship Magic; Fero z labu szpitalnego itp.
|
Wysłany: Nie, 26 Gru 2010, 02:29 Temat postu: |
|
|
Kolego, nie ma czegoś takiego jak najlepsze feromony ! Jeżeli chcesz kupować Chikarę to proponuje dokup sobie do nich próbkę pheromaxu !
Chikara jest miksem feromonem bardziej socjalnym ma mniej ciężki zapach sam w sobie feromonów(niektórym feromony pachną potem itp) wiec do użytku na co dzień jest ok w małych dawkach i ma zapach perfum dodany natomiast na imprezę Pheromax z Chikarą proporcje po 1 delikatnym krótkim smarnieciu za uchem i rozcierasz nadgarstkiem i na to przykrywasz Chikara tez po 1 psiknięciu byle nie za dużo bo efekty są odwrotne (smierdzisz, ludzi sie ciebie mogą bać itp) lub tez możesz się źle czuć ! Ewentualnie zestaw BTB + NPA chociaż mam wrażenie że Pheromax działa na więcej kobiet natomiast NPA powoduje w zbyt dużej ilości efekty typu strach/twoją dominację u osób z którymi rozmawiasz. Podsumowójąc na początek najtańszy wariant do testu to phx próbka i btb = całkiem dobre chociaż nie piorunujące efekty jak na start wystarczy bo chikara jest od btb sporo droższa ale lepsza. Coś za coś  _________________ "Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Czw, 20 Sty 2011, 19:14 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie,czy stosował już ktoś z was to nowe P6.
Jeśli tak to jak się sprawdza w uwodzeniu.
Z opisu wygląda mi na coś typu NPA,BTB ale nie wiem jak jest w praktyce. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Pią, 21 Sty 2011, 15:51 Temat postu: |
|
|
| Ja stosowałem. P6 było w dwóch wariantach. Nowe nie nadaje się do uwodzenia, za to jest świetne do pracy i załatwiania spraw. A ogólnie 1 psiknięcie jest chyba za mocne. Ja psikam z 30 cm, tak, że częśc nie dolatuje. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Sob, 22 Sty 2011, 22:45 Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za odpowiedź.
Gdzie idzie kupić to P6 które używasz,bo chciałbym przetestować coś nowego do uwodzenia. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Nie, 23 Sty 2011, 06:51 Temat postu: |
|
|
| Starej wersji już nie kupisz, bo to wersja z przed 10 lat. Nowa jest na feromony.pl, albo u mnie. Tylko nie pamiętam, czy starej używałem pojedynczego, czy podwójnego koncentratu, na opakowaniu nie jest napisane. Wydaje mi się, że to był też podwójny. Może być jeszcze tak, że połowa psiknięcia tego nowego będzie działać podobnie jak ten stary. Ja używam do pracy, nie do uwodzenia, więc psiknięcie z pewnej odległości do tego celu jest ok, bo psikam na klatkę, więc i tak z pod ubrania feromony trudniej ulatują, no i pokój w którym pracuję jest duży. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|