|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
r1419  nowy
|
Wysłany: Sro, 21 Lis 2007, 19:05 Temat postu: NIEPEWNA ZAWARTOSC!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| Witam wszystkich! Jak przystalo na nowego, podejrzliwego, nieprzekonanego, a co najgorsze nie posiadajacego (dopie w drodze) uzytkownika fero, irytuje mnie jedna sprawa. Znajomy powiedzial mi ,ze przed tym do poki fiolka fero trafi do ladnie opakowanej paczuszki, teoretycznie niemalze kazdy ma dostep dojej zawartosci, poniewaz nie jest ona w zaden sposob zabezpieona. Jesli to prawda to nikomu nie musze tlumaczyc jakie sa tego mozliwe konsekwencje. Nie ukrywam obaw ze w mojej fiolce fero zamiast 0.035% moge miec 0.0035% :x Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Esqulapek nowy
|
Wysłany: Sro, 21 Lis 2007, 23:16 Temat postu: |
|
|
| Mysl pozytywnie. wyrzuc wszystkie NIE z glowy wizulaizuj fakt ze to co otrzymasz bedzie bardziej skuteczne niz opisuja zablokuj inne mysli |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Viki  nowy
|
Wysłany: Sro, 28 Lis 2007, 11:12 Temat postu: |
|
|
| Esqulapek napisał: | | Mysl pozytywnie. wyrzuc wszystkie NIE z glowy wizulaizuj fakt ze to co otrzymasz bedzie bardziej skuteczne niz opisuja zablokuj inne mysli |
jasne, wogole sluchajcie wszyscy sa dobrzy i kochajmy sie, bo to jest pozytywne myslenie, dzieki naszym wizualizacjom nie bedzie wojen i obniza ceny w sklepach!!!po co nam rozsadnie myslec i nie brac pod uwage rozneych "niedogodnosci".Niuniu, sastanow sie co ty w ogole piszesz?! jestem optymistka...ale przezorny zawsze ubezpieczony!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|