| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
maxim nowy
Sprawdzone: Pheromax (próbka), Chikara, NPA
|
Wysłany: Sro, 27 Gru 2006, 16:06 Temat postu: Niestety feromony chyba nie zadziałały :/ |
|
|
| Wczoraj byłem w klubie gdzie byłem już ustawiony z dziewczyną poznaną przez net, wcześniej użyłem NPA i Chikara, w trakcie imprezy ponowiłem aplikację. Wydaje mi się że podczas rozmowy z nią byłem wyluzowany i robiłem wszystko jak należało. Niestety zauważyłem w trakcie imprezy, że ona zaczyna mnie unikać, jakby delikatnie chciała dać do zrozumienia, że nie jest zainteresowana dalszą znajomością. Dziewczyna pali okazyjnie. Mam wrażenie że w klubach nocnych feromony nie działają :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
carlos potencjalny
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Sro, 27 Gru 2006, 17:39 Temat postu: |
|
|
witam
w klubach nocnych stosowuje sie je przede wszystkim..
niepotrzebnie aplikowales drugi raz... widocznie przedawkowales... :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 27 Gru 2006, 17:53 Temat postu: |
|
|
A po jakim czasie ponowiłeś aplikację?
I jaką dawkę dałeś w każdej z tych aplikcji? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
maxim nowy
Sprawdzone: Pheromax (próbka), Chikara, NPA
|
Wysłany: Sro, 27 Gru 2006, 18:39 Temat postu: |
|
|
| Najpierw w domu pol kropli NPA za uchem jedym i pol kropli za uchem drugim, jeszcze pol kroli na nadgrastki, wiec w sumie 1,5 kropli, do tego jedno prysniecie Chikara. Pozniej w lokalu jakies 3 godziny pozniej dolozylem jeszcze krople NPA i jedno psikniecie Chikara. Mozliwe ze przedawkowalem. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sro, 27 Gru 2006, 23:02 Temat postu: |
|
|
jak laska sie ciebie "bala??" to odrazu widac ze przegioles.....
ja jak ide do klubu to nie aplikkuje przed wyjsciem tylko na miejscu w kiblu pol spika pheromax i jeden chikara |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pppppp nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 11:56 Temat postu: |
|
|
Właśnie miałem podobną sytuacje tylko ze laska sie odzywa pisze smski itp.ale nie cieszy mnie fakt ze jak tańczylismy razem ok 20min/to laska co chwile gdzies musiała isc i tylko "za chwile wracam"
użyłem minimalnej dawki pheromaxu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
TsTr potencjalny

Sprawdzone: PH, Pheromax, Chikara, NPA, Perception, Alchemy, Relationship Magic
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 16:20 Temat postu: |
|
|
ja jak narazie testuje ale efekty po mału widać ale nie po chikarze tylko po pheromaxie - chikara już niedługo - sasasa  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
carlos potencjalny
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 16:23 Temat postu: |
|
|
| pppppp napisał: | Właśnie miałem podobną sytuacje tylko ze laska sie odzywa pisze smski itp.ale nie cieszy mnie fakt ze jak tańczylismy razem ok 20min/to laska co chwile gdzies musiała isc i tylko "za chwile wracam"
użyłem minimalnej dawki pheromaxu  |
moze szla do wc-ta i sie zabawiala... nie za duzo ludzie tego, bo bedzie przegiecie i zapach potu zacznie sie udzielac wszystkim...
max 2 krople NPA, chociaz jak dla mnie te 4 przekrecenia buteleczka to za duzo, sam stosuje 2,, max 3
pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ania20  nowy
|
Wysłany: Wto, 23 Lut 2010, 22:40 Temat postu: |
|
|
ja też stosuję NPA od miesiąca i nie widzę efektów :/ czasem jestem troszkę pobudzona, ale tylko przez chwilę a potem nic się nie dzieje. Testowałam już milion dawek i nie mam pomysłu co jeszcze mogę zrobić... A tak bardzo wierzyłam w te feromony i czekałam, aż zaczną przynosić efekty  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara
|
Wysłany: Sro, 24 Lut 2010, 14:01 Temat postu: |
|
|
| oddaj wez inne. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ania20  nowy
|
Wysłany: Sro, 24 Lut 2010, 21:50 Temat postu: |
|
|
| ale słyszałam, że NPA to jedne z najlepszych, na jakie mogłabym je wymienić żeby nie trafić gorzej? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Czw, 25 Lut 2010, 16:24 Temat postu: |
|
|
Dla mnie są najlepsze, no może z wyjątkiem tych, których jeszcze nie próbowałem Feromony nie są jak np. samochód. Od samochodu to my wymagamy, feromony wymagają od nas. Czego? Dobrze dobranej dawki i uzupełnienia własnych feromonów (wydzielanych przez nasze ciało). W jaki sposób? Eksperymenty  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Pią, 26 Lut 2010, 15:04 Temat postu: |
|
|
NPA to jedne z najlepszych ale np. mi nie pasują. Nie pasują do mojego stylu. Trzymam prawie całą buteleczkę na wypadek jakbym znalazł odpowiednią sytuację. Nie dam rady podrywać kiedy ludzie się mnie boją, z natury jestem bardzo sarkastyczny i bezczelny. Jak się posmaruję NPA to ludzie odnoszą wrażenie że naprawdę chcę im zrobić krzywdę  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|