|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
hook  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, NPA, perception,BTB
|
Wysłany: Wto, 25 Mar 2008, 20:24 Temat postu: Nieszczelność fiolki z BTB |
|
|
Właśnie otrzymałem przesyłkę z BTB, po otworzeniu pudełka okazało sie że z fiolki trochę się wylało, nie był to znaczny ubytek ale na forum nieszczelność fiolki z BTB była już poruszana stąd mój apel do feromony.pl
o przykładanie większej uwagi przy wysyłce tego produktu. _________________ Jeżeli ktoś jest dupkiem to nawet święcona woda mu nie pomoże......... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wiktor Koszycki  nowy
|
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 10:20 Temat postu: |
|
|
| W tym wypadku proponuję abyś napisał do działu obsługi klienta, wyjaśnił na czym polega problem a na pewno otrzymasz nową, nieuszkodzoną buteleczkę. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 10:22 Temat postu: |
|
|
A czy komuś może wylewało się Relationship Magic? Bo ile razy wezmę fiolkę, to jest ona cała mokra od fero, a i zawartości ubywa w dziwnym tempie.
Jak wezmę RM ze sobą w kosmetycze, to dokonuje cudów, żeby mi się torebka nie położyła na boku czy coś w tym stylu, tylko stała pionowo. Ale za to potem wszystko tak ładnie pachnie...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hook  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, NPA, perception,BTB
|
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 18:51 Temat postu: |
|
|
W tym temacie chciałem tylko zwrócić uwagę na to że problem prawdopodobnie może dotyczyć wszystkich buteleczek, jeżeli o mnie chodzi to ubytek nie był spory także nie zamierzam składać reklamacji. _________________ Jeżeli ktoś jest dupkiem to nawet święcona woda mu nie pomoże......... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 28 Mar 2008, 23:13 Temat postu: |
|
|
Ja również zauważyłem dziwne sączenie się produktu, dla odmiany- Chikary. Niby ma zatyczkę, więc nie powinno się nic dziać, gdy stoi- jest OK. Natomiast gdy trzymam ją w ciepłej kieszeni, zawsze po otwarciu, atomizer i zatyczka od środka jest wilgotna. Już kiedyś pisałem o tym problemie do feromony.pl, ale podobno to normalne:/ _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|