Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

No i jest !
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Nie, 11 Kwi 2010, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz (uwaga cytat) "walić tygodniowym potem końskim" to śmiało Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Nie, 11 Kwi 2010, 12:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przypomniało mi się , ale nie wiem czy to może być zasługa feromonów i raczej chyba tak nie jest. Trzy koleżanki siedzące przez dłuższy okres , ode mnie kilka miejsc dalej , gdy wszedłem na zajęcia zauważyłem , że nagle przeniosły się i siedzą w miejscu , przede mną (one z przodu ja z tyłu). Dzień wcześniej użyłem fero , a właśnie wczoraj nie. Nie odzywały się do mnie , ale tylko jedna z nich czasami się do mnie odwracała trochę nieśmiale i jak dwa razy coś chciała do mnie powiedzieć to po chwili zamilkała (nieśmiale , jak by widziała , że jestem czymś zajęty i nie chciała przeszkadzać) , ale oczywiście odpowiadałem jak coś do mnie mówiła (przypomnę , że w tym dniu nie miałem na sobie fero , tylko dzień wcześniej).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sro, 14 Kwi 2010, 08:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może miałeś to samo ubranie i trochę fero jeszcze się z niego unosiło?

phx to prawdziwy pogromca. W piątek poszedłem sobie na koncercik z zamiarem napicia się piwa i pogadania z przyjaciółmi. Tak trochę z przyzwyczajenia nałożyłem na siebie parę kropel phx + BTB. Nie wiem, czy wszedłem w jakąś chmurę energii seksualnej, czy co, ale fero zadziałało jeszcze bardziej niż zwykle. W ciągu dwóch godzin przez naszą lożę przewinęło się z 7 niewiast. Większości odpuściłem (ignorując pełne tęsknego wyrzutu spojrzenia), ale w jednym przypadku nie mogłem się oprzeć i zastosowałem sztuczkę: "pokaż mi rękę, to wyczytam z niej twój znak zodiaku". Dziewczyna okazała się świetnym kompanem do piwa i bawiliśmy się razem cały wieczór.
uzależniony

PostWysłany: Sro, 14 Kwi 2010, 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fero nie dawałem na ubranie tylko na szyje (tj. Jabłko Adama) i na pod nos. Boję się , że jak zwiększę dawkę to może to wywołać efekt odwrotny i będę śmierdział :/
Powrót do góry
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Czw, 15 Kwi 2010, 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

słuszne swą Twoje obawy Smile aplikuj fero na szyję, ewentualnie także na nadgarstki. Dawkę możesz ostrożnie zwiększać. Jak już masz fero na sobie, to zjawiaj się dyskretnie w pobliżu kobiet. Najlepiej zacznij od koleżanek, które znasz i z którymi możesz swobodnie rozmawiać. Bądź sobą, poruszaj te same tematy co zwykle. Zapomnij o fero i daj sobie co najmniej tydzień na eksperymenty.

edit

a przy okazji: pragnę podzielić się z Wami radosną wiadomością. Podjąłem męską decyzję o założeniu fero-bloga. Napisałem już w tej sprawie gdzie trzeba i czekam na konto. Zapraszam gorąco do odwiedzania Smile

//połączyłem
//traq

uzależniony

PostWysłany: Sob, 17 Kwi 2010, 06:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje , że i mi przyjdzie założyć sobie własnego fero bloga i podzielę się pozytywami dotyczącymi działania Wink
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sob, 24 Kwi 2010, 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruk napisał:
Aplikacja próbki PHX:
- wyciągnij zawleczkę i olej patyczek (olej tzn nie oblej tylko zignoruj, najlepiej zapomnij o jego istnieniu)
- zatkaj otwór szczelnie palcem
- przechyl fiolkę tak, żeby zmoczyło palec
- masz na palcu pół kropli - wetrzyj se gdzieś Wink
- jeśli aplikujesz PHX osobno to powtórz to jeszcze ze 2 razy, tzn tak żeby mieć 1,5 kropli na sobie.
- wsadź zawleczkę z powrotem

Starczy to na jakieś 15-20 aplikacji. Broń Boże nie dawaj na siebie więcej! Złota zasada feromonów: im więcej tym GORZEJ.

Ja to się boję spróbować 4 przechyleń , no a robiłem 3 przechylenia i efekty były jak dla mnie małe , na mnie działały , bo czułem się trochę śmielszy , ale na dziewczyny raczej chyba nie. Może 3 przechylenia to dla mnie za mała dawka ? Już mam dylemat Razz
Powrót do góry
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Sob, 24 Kwi 2010, 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdzie testowałeś? Bo jak w jakimś pomieszczeniu "wypełnionym zapachami", typu zadymiony klub, sala balowa itp. to musisz brać pod uwagę że bodźce są słabiej odczuwane, tzn wymagana jest większa aplikacja by odpowiednia ilość dostała się do receptorów innych ludzi. Pamiętaj, że feromony odczuwa się jak zapach - jeśli nie było sytuacji, kiedy dziewczyna miała okazję się ciebie nawdychać to nie ma co się dziwić. Zastanów się nad tym i ew. zwiększ trochę aplikację jeśli idziesz w takie miejsca gdzie fero ciężko załapać (to samo tyczy się np. spacerów w wietrzną pogodę lub gdy jest zimno)
3. BTB
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie bój się testować, na początek trochę trzeba ponaginać zasady i użyć więcej, żeby poznać swoją górną granicę.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: