|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Nie, 11 Kwi 2010, 11:53 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcesz (uwaga cytat) "walić tygodniowym potem końskim" to śmiało  _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Nie, 11 Kwi 2010, 12:16 Temat postu: |
|
|
| Przypomniało mi się , ale nie wiem czy to może być zasługa feromonów i raczej chyba tak nie jest. Trzy koleżanki siedzące przez dłuższy okres , ode mnie kilka miejsc dalej , gdy wszedłem na zajęcia zauważyłem , że nagle przeniosły się i siedzą w miejscu , przede mną (one z przodu ja z tyłu). Dzień wcześniej użyłem fero , a właśnie wczoraj nie. Nie odzywały się do mnie , ale tylko jedna z nich czasami się do mnie odwracała trochę nieśmiale i jak dwa razy coś chciała do mnie powiedzieć to po chwili zamilkała (nieśmiale , jak by widziała , że jestem czymś zajęty i nie chciała przeszkadzać) , ale oczywiście odpowiadałem jak coś do mnie mówiła (przypomnę , że w tym dniu nie miałem na sobie fero , tylko dzień wcześniej). |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 14 Kwi 2010, 08:51 Temat postu: |
|
|
może miałeś to samo ubranie i trochę fero jeszcze się z niego unosiło?
phx to prawdziwy pogromca. W piątek poszedłem sobie na koncercik z zamiarem napicia się piwa i pogadania z przyjaciółmi. Tak trochę z przyzwyczajenia nałożyłem na siebie parę kropel phx + BTB. Nie wiem, czy wszedłem w jakąś chmurę energii seksualnej, czy co, ale fero zadziałało jeszcze bardziej niż zwykle. W ciągu dwóch godzin przez naszą lożę przewinęło się z 7 niewiast. Większości odpuściłem (ignorując pełne tęsknego wyrzutu spojrzenia), ale w jednym przypadku nie mogłem się oprzeć i zastosowałem sztuczkę: "pokaż mi rękę, to wyczytam z niej twój znak zodiaku". Dziewczyna okazała się świetnym kompanem do piwa i bawiliśmy się razem cały wieczór. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 14 Kwi 2010, 11:41 Temat postu: |
|
|
| Fero nie dawałem na ubranie tylko na szyje (tj. Jabłko Adama) i na pod nos. Boję się , że jak zwiększę dawkę to może to wywołać efekt odwrotny i będę śmierdział :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Czw, 15 Kwi 2010, 11:30 Temat postu: |
|
|
słuszne swą Twoje obawy aplikuj fero na szyję, ewentualnie także na nadgarstki. Dawkę możesz ostrożnie zwiększać. Jak już masz fero na sobie, to zjawiaj się dyskretnie w pobliżu kobiet. Najlepiej zacznij od koleżanek, które znasz i z którymi możesz swobodnie rozmawiać. Bądź sobą, poruszaj te same tematy co zwykle. Zapomnij o fero i daj sobie co najmniej tydzień na eksperymenty.
edit
a przy okazji: pragnę podzielić się z Wami radosną wiadomością. Podjąłem męską decyzję o założeniu fero-bloga. Napisałem już w tej sprawie gdzie trzeba i czekam na konto. Zapraszam gorąco do odwiedzania
//połączyłem
//traq _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 17 Kwi 2010, 06:43 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje , że i mi przyjdzie założyć sobie własnego fero bloga i podzielę się pozytywami dotyczącymi działania  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 24 Kwi 2010, 21:07 Temat postu: |
|
|
| Kruk napisał: | Aplikacja próbki PHX:
- wyciągnij zawleczkę i olej patyczek (olej tzn nie oblej tylko zignoruj, najlepiej zapomnij o jego istnieniu)
- zatkaj otwór szczelnie palcem
- przechyl fiolkę tak, żeby zmoczyło palec
- masz na palcu pół kropli - wetrzyj se gdzieś
- jeśli aplikujesz PHX osobno to powtórz to jeszcze ze 2 razy, tzn tak żeby mieć 1,5 kropli na sobie.
- wsadź zawleczkę z powrotem
Starczy to na jakieś 15-20 aplikacji. Broń Boże nie dawaj na siebie więcej! Złota zasada feromonów: im więcej tym GORZEJ. |
Ja to się boję spróbować 4 przechyleń , no a robiłem 3 przechylenia i efekty były jak dla mnie małe , na mnie działały , bo czułem się trochę śmielszy , ale na dziewczyny raczej chyba nie. Może 3 przechylenia to dla mnie za mała dawka ? Już mam dylemat  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Sob, 24 Kwi 2010, 23:59 Temat postu: |
|
|
A gdzie testowałeś? Bo jak w jakimś pomieszczeniu "wypełnionym zapachami", typu zadymiony klub, sala balowa itp. to musisz brać pod uwagę że bodźce są słabiej odczuwane, tzn wymagana jest większa aplikacja by odpowiednia ilość dostała się do receptorów innych ludzi. Pamiętaj, że feromony odczuwa się jak zapach - jeśli nie było sytuacji, kiedy dziewczyna miała okazję się ciebie nawdychać to nie ma co się dziwić. Zastanów się nad tym i ew. zwiększ trochę aplikację jeśli idziesz w takie miejsca gdzie fero ciężko załapać (to samo tyczy się np. spacerów w wietrzną pogodę lub gdy jest zimno) _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Nie, 25 Kwi 2010, 14:58 Temat postu: |
|
|
Nie bój się testować, na początek trochę trzeba ponaginać zasady i użyć więcej, żeby poznać swoją górną granicę. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|