Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

No i stało się!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Krzyś77
nowy

PostWysłany: Pią, 17 Lis 2006, 17:51    Temat postu: No i stało się!! Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj dostałem paczkę z NPA+ saszetkę ( próbkę) Chikara!!
To moje pierwsze Fero i ciekawi mnie co stanie sie jutro he he!! Very Happy Jutro lecę na testy tego specyfiku Razz . O efektach napiszę coś w Sobotę wieczorkiem. Pozdrawiam!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jaca000
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Pią, 17 Lis 2006, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ooo nom czekamy, czekamy... Smile
Krzyś77
nowy

PostWysłany: Sob, 18 Lis 2006, 16:33    Temat postu: Witam!!! Odpowiedz z cytatem

Właśnie dzisiaj poddałem testowi NPA.

Po południu zarzuciłem sobie po 1/2 kropli w okolicy węzłów chłonnych z każdej strony i 0/5 krolli na oba przeguby rąk. Chciałem nie przesadzić bo mówili, że 2 krole to max .

Przed zastosowaniem czegoś nowego czułem jak zwykle silne podniecenie i po wtarciu NPA w skórę poczułem lekikie pozytywne zmieszanie ( ale mogła to być sugestia).

Udałem się po 5 minutach na autobus do centrum. Stałem na początku samotnie na przystanku. Przechodziła koło mnie babka około 45 lat i nic dziwnego nie zauważyłem w jej spojrzeniu ale czułem takie bardziej "miękkie" i dłuższe spojrzenie (ale to może tylko sugestia). Za chwilę do przystanku podeszła młoda średnio ładna dziewka około 18 lat. Stałem w odległosci 4 metrów od niej (byliśmy tylko sami) patrzyła na rozkłąd jazdy, była zdenerwowana już z daleka po czym ze złością na twarzy poszła na następny przystanek pieszo w tym samym kierunku jazdy, oddalony około 300 m i tam sobie stanęła Sad W autobusie nie zauważyłem niczego godnego uwagi... Tak samo w centrum handlowym jak i innych sklepikach gdzie obsługiwały panienki... W drodze powrotnej wchodząc do autobusu i idąc na srodek zauważyłem bezczelne pociągnięcie wzrokiem za mną jednej "20-ki"..... Shocked Po czym patrząc kątem oka widziałem, że ona powtarza to jak nalioczyłem 6 razy cyklicznie. Surprised Póżniej usiadłęm za nią bo miejsce sie zwolniło to ona była wyrażnie poddenerwowana ale ze 2 razy obejrzała się i skierowane gałki oczu miała wyraznie na mnie Very Happy NIe wiem może to tez zbieg okolicznosci bo ona "strzelała oczkami" po całym autobusie ale na mnie wyrażnie się lampiła i wierciła na fotelu... Była z matką, więc możliwe, że to było przeszkodą do bardzie zaawansowanej obserwacji...W tej chwili jest 2,5 godziny po aplikacji NPA a czuję się strasznie pobudzony intelektualnie i mam chęć do dominacji. Mam uczucie jak by mózd miał mi zaraz "eksplodować" i chyba zaraz gdzies dalej idę na miasto bo nie wysiedzę... Muszę się jeszcze nauczyć stosować FERO i fajnie jak byscie mi w tym pomogli. Próbka Chikary którą dostałem hmm... CZy zarzucic ją zgodnie z instrukcją czy zmieszać z NPA jeżeli tak to w jakich proporcjach??? Pozdarwiam!!!
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Sob, 18 Lis 2006, 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgodnie z instrukcją! Proste!
Zmieszać? Czemu nie! Byłoby to nawet lepsze rozwiązanie, ale nie myśl o zmieszaniu składników dosłownie, tylko o stosowaniu ich razem.
Potestuj, np. zastosuj kroplę NPA oraz 1/3 opakowania CHK- to zależy do Ciebie.

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Krzyś77
nowy

PostWysłany: Sob, 18 Lis 2006, 21:50    Temat postu: OK Odpowiedz z cytatem

NIe chodziło mi o zmieszanie dosłownie tylko zastosowanie razem Chikary i NPA. Sorry żle się wyraziłem na poczatku. No cóż... Trzeba będzie ruszyć tyłek "połączyc siły" specyfików i udać sie na jakieś prywatne konwersacje z NIemieckiego lub Angielskiego Laughing z miłą studentką około 20-ki Cool, na których nie koniecznie musimy "rozmawiać o gramatyce" Very Happy Dzięki za poradę i pozdrawiam!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: