| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Czekoladka nowy
|
Wysłany: Sob, 07 Kwi 2007, 18:53 Temat postu: |
|
|
nie wiem czemu ale mój jeden z postow sie nie zapisał..no niewazne napisze jeszcze raz )
wiec tak co do tych konkursów heh oczywiscie technika umiejetnosci i prezencja sa najwazniejsze;)..ale przeciez jurorów spotyka sie przed turniejami rozmawia z nimi przechodzi obok hihi...
Mam jeszcze takie pytanko do Marlenki lub kobietki która uzywała phero
Jaki zapach maja te damskie feromony..Czy rzeczywiscie tak mocno pachna(smierdzą)
Przyznam szczerze ze ja na zapachy jestem bardzo wyczulona wiec pewnie bede czuła. no zobaczymy
Na co dzien uzywam red pumy albo escady sunsed na wieczór obsesion ck lub jungel kenzo.Czy moze ktos ma doswiadcvzenie z tymi zapachami i fero
Jakie ewentualnie zapachy fajnie kryja nieciekawa?! won feromonów _________________ Uśmiech jest mistrzem w każdej dziedzinie )))) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sob, 07 Kwi 2007, 19:42 Temat postu: |
|
|
Ja akurat nie czuję zapachu damskiego Pheromax- jest to sprawą indywidualną. To, że masz wyczuony węch nie oznacza, że musisz świetnie czuć woń feromonów. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czekoladka nowy
|
Wysłany: Sro, 11 Kwi 2007, 12:10 Temat postu: |
|
|
no to zamówiłam zapłaciłam i czekam z niecierpliwoscia na przesyłke. _________________ Uśmiech jest mistrzem w każdej dziedzinie )))) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
biedronka00 nowy
|
Wysłany: Sob, 14 Kwi 2007, 17:08 Temat postu: |
|
|
a ja stosuje pheromax women od kilku dni i się źle z nimi czuje, bo przypominają zapach alkoholu, nawet mi sie ktoś zapytał w kiedyś czy coś piłam a jak się już troche ulotni to śmierdzi jak pot ludzki... czuje obydwa te zapachy i powiem szczerze że zamiast dodawać pewnosci siebie - krępuje mnie to. zapach potu ma działać na facetów? troche w to wątpie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czekoladka nowy
|
Wysłany: Sob, 14 Kwi 2007, 18:57 Temat postu: |
|
|
troche martwie sie czytajac opinie kobiet na tym forum.
Biedroneczka powiedz a jakie feromony stosujesz i ile tego uzywasz i czym przykrywasz tzn jakimi perfumami
Ja zamówiłam próbke Pheromaxu Sama juz nie wiem co o tym myslec
Czy sa kobiety które sa e zadowolone z uzywania feromonów?Czy tylko faceci buu
Dajcie znacie zadowolone kobietki  _________________ Uśmiech jest mistrzem w każdej dziedzinie )))) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
biedronka00 nowy
|
Wysłany: Nie, 15 Kwi 2007, 08:33 Temat postu: |
|
|
| ja używam (tak jak już napisałam) Pheromax women, psikam małą ilość za uchem i rozcieram na nadgarstki, a przykrywam perfumami ralph lauren niebieski. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 16 Kwi 2007, 15:32 Temat postu: |
|
|
PHEROMAX Woman działa nawet lepiej! Dziewczyny, spokojnie, facetów ten zapach naprawdę kręci. Pamiętajcie 2-3 aplikacje maksymalnie, a najlepiej rozpocząć od połowy jednej aplikacji i koniecznie na nie własne perfumy.
Poszukajcie na forum, kilka dziewczyn wypowiadało się już na temat PHEROMAX Woman i pamiętam,że były bardzo zadowolone, a właściwie to zachwycone działaniem. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ILLA uzależniony
Sprawdzone: Love&Desire,Pheromax Woman,Relationship Magic,BTB
|
Wysłany: Pią, 20 Kwi 2007, 14:49 Temat postu: |
|
|
Należę do grona wielbicielek PHX. Sprawdza się fantastycznie. Oczywiście wybór feromonów zależy od okoliczności. PHX jest świetny w nowych kontaktach, może być bardzo różnie w utrzymaniu starych.
Pozdrawiam,
ILLA
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|