| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marlenka  potencjalny

Sprawdzone: pheromax woman (moim zdaniem przereklamowany)
|
Wysłany: Nie, 25 Lut 2007, 16:28 Temat postu: no to zaczynam swoją przygode..:)ale wciaz mam pytania ;D |
|
|
Witajcie! Powracam na to forum z nowym poscikiem ( nie ktorzy moga kojarzyc mnie tym od L&D).
W piątek w nocy zamówiłam pheromax woman- powinien przyjsc w tym tygodniu . Zacieram rece z ciekawosci jak zadziala ? ;D Oby był pełen pozytyw....
Mam pytanie ...tym razem do panów....
Panowie wiec doradzcie jaki zakupic perfum dla kobiet - jakie zapachy kobiece Was krecą ???? Zastanawiam sie nad Kenzo Amour a Kenzo Flower ... drogie ale jak szalec to szalec na calego no nie ;D?A moze jakies inne znacie ? jesli nie kojarzycie zapachów to zrobcie to dla mnie i kazdej innej pani i pojdzcie do sklepu przetestowac te zapachy firmowe ...
W ramach odwdzieczenia zdradze wam ze mnie i pare innych dziewczyn z ktorymi konsultowałam swoja opinie bardzo podnieca i podoba sie zapach Lacoste meskiej -koniecznie zielona ;D...
Bardzo prosze o odpowiedzi .... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Nie, 25 Lut 2007, 19:32 Temat postu: |
|
|
| Jak dla mnie Surrender z Avonu damski bardzo ladnie pachnie. Przynejmniej na kobietach ktore mialem do tej pory okazje poznac. Jesli chodzi o tego zielonego lacoste to oryginalnie nazywa sie : LACOSTE ESSENTIAL ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marlenka  potencjalny

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Nie, 25 Lut 2007, 22:44 Temat postu: |
|
|
| Czekam z nie cierpliwością. Zastanawiam sie nad zakupieniem tego lacoste zielonego hmmm. Czekam również na sprawozdanie z użytkowania Pheromax'u dla kobiet. Myślę, że maksymalnie w środę powinnaś dostać przesyłkę, kwestia działania poczty zauważyłem, że ostatnio ciężko im to idzie, zamiast 1-2 dni paczki idą 3-5 przynajmniej u mnie:/. Jak znajdę jakiś ciekawy damski zapach również dam znać. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MeHow nowy
Sprawdzone: Chikara, NPA, PHX
|
Wysłany: Nie, 25 Lut 2007, 23:49 Temat postu: |
|
|
Hihi, to kiedy chcesz powachac moja Lacoste? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marlenka  potencjalny

|
Wysłany: Pon, 26 Lut 2007, 22:05 Temat postu: |
|
|
| a jaka masz ?;p |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
MeHow nowy
Sprawdzone: Chikara, NPA, PHX
|
Wysłany: Wto, 27 Lut 2007, 06:57 Temat postu: |
|
|
Essential, to się wie . Co do damskich perfum, to ja np. lubię Yves saint - Opium.
Pzdr. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marlenka  potencjalny

|
Wysłany: Wto, 27 Lut 2007, 09:40 Temat postu: |
|
|
dziś sie wybieram po kenzo amore ...skonsultowałam zapach z osobą na której mi zaczyna bardziej zależeć ;P i on powiedział że jest boski i ze by schrupał włascicielke ;D ( konultacje zrobiłąm nie co podchwytliwie i mysle ze miło go zaskocze jak sie z nim spotkam ...a on chce sie spotkac jak najszybciej ....ale czekam na fero az dojda )
MeHow niech zgadne pewnie jeszcze jestes zadbany(facet ktory uzywa takiego zapachu nie moze nie byc zadbany ) ,przystojny i facet z charakterkiem.... oj takich ja sie boje .... ;P |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lunatic potencjalny
|
Wysłany: Sob, 17 Mar 2007, 19:35 Temat postu: |
|
|
dobre jest to Lacoste?
bo szukam jakichs fajnych perfum ale nie wiem jakie wybrac |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 18 Mar 2007, 11:31 Temat postu: |
|
|
Dobre? To zależy od twojego gustu. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Czekoladka nowy
|
Wysłany: Pią, 06 Kwi 2007, 15:06 Temat postu: |
|
|
Jestem tu nowicjuszkš.Bardzo podkreciłam sie tym co przeczytałam o feromonach i chciałabym zakupic cos dla siebie.
Czesto biore udział w róznych konkursach i turniejach tanecznych czy feromony moga mi pomóc w osiagnieciu sukcesów
Mysle na poczatek o kupieniu próbki phero...
Jestem ciekawa czy kobiety odnosza równiez jakie "spektakularne"efekty , bo głównie posty pisza faceci;)
Marlenka jak Twój podbój udał sie ? _________________ Uśmiech jest mistrzem w każdej dziedzinie )))) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 06 Kwi 2007, 16:01 Temat postu: |
|
|
Zakup próbki na początek do dobry pomysł. Jeśli chodzi o te konkursy i turnieje taneczne, to wydaje mi się, że najważniejsze są tu umiejętności. Owszem, mogłabyś zdobyć feromonami przychylność jurorów, ale gdybyś stała obok nich, bo feromony nie działają na bardzo duże odległości. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marlenka  potencjalny

|
Wysłany: Pią, 06 Kwi 2007, 20:22 Temat postu: |
|
|
a ja szczerze powiedziawszy nie zauważyłam zadnej roznicy czy uzywam feromonki czy nie no ale moze tylko ja nie zauwazam ....poki co schowalam moje pol probki i nie uzywam ich bo okazji za specjalnych tez nie mam .... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Sob, 07 Kwi 2007, 09:31 Temat postu: |
|
|
To błąd. Powinnaś właśnie stosować codziennie. A nuż ktoś stanie się bardziej przyjazny i tak miły, czego się zupełnie nie spodziewałaś.
Jeżeli zostawisz fero tylko na specjalne okazje, twoje oczekiwania będą tak duże, że nawet jeśli efekty będą, ich nie zobaczysz. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marlenka  potencjalny

|
Wysłany: Sob, 07 Kwi 2007, 17:25 Temat postu: |
|
|
| pracuje w sklepie kosmetycznym ...codziennie otacza mnie milion zapachów ...mam wrazenie ze w pracy to nie wypali |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|