|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KRISTOFF uzależniony
Sprawdzone: Liquid Trust ,PHEROMAX 2ML,14ML, NPA ,CHIKARA GEL PACKS ,SCENTED CHIKARA , SCENT OF EROS GEL PACKS
|
Wysłany: Sob, 23 Lip 2011, 13:24 Temat postu: Nowe bardziej kreatywne pomysly na uzywanie feromonow |
|
|
Witam i widze ze te ferum z miesiaca na miesiac zanika inaczej bylo kilka lat temu inaczej jest teraz malo postow .Mianowicie czy macie swoje pomysly na uzywanie feromonow z ktorymi chcielibyscie sie podzielic z innymi i opisac historie tutaj na przyklad o co mi chodzi wysylanie listu do kogos spryskanymi feromonami czy mial jakis efekt nie wiem zostawienie chusteczki w biurze spryskanym np Pheromaxem wracasz do pracy po kilku dniach wolnego a laski z pracy patrza na ciebie i kojarza zapach z toba ,spryskanie moze czegos w sklepie jakie rezultaty ? czegos takiego ma ktos cos do opisania ? Ja pracuje teraz w Health Club i zamierzam zrobic dziwny eksperyment spryskac chusteczke Pheromaxem i polozyc ja w miejscu klimatyzacji w przebieralni damskiej po godzinach |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Nie, 24 Lip 2011, 14:53 Temat postu: |
|
|
Mnie się pomysł podoba jak najbardziej! Tylko porządnie ją spryskaj, chyba z założenia powinno to laski trochę pobudzić )) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mati_megadeth nowy
Sprawdzone: NPA, PXH
|
Wysłany: Nie, 31 Lip 2011, 10:13 Temat postu: |
|
|
Ja planuję spryskać jakąś w miarę osobistą rzecz koleżanki, tudzież taką, którą będzie miała czas gdzieś koło nosa. Co to może być według Was? Najlepiej byłoby się dostać do jej mieszkania, jak będzie okazja to tam coś spryskam, ale puki co chcę to zrobić przy najbliższym spotkaniu u znajomych Wiem, że mój PHX na nią działa, więc zobaczymy co będzie się działo, kiedy nie będzie się mogła od tego zapachu uwolnić nawet wtedy, kiedy mnie obok niej nie będzie Dam znać oczywiście czy coś zaobserwowałem Tylko czy jeśli na sobie mam PHX przykryty perfumą to zapach samego PXH skojarzy ze mną? Nie spryskam też perfumami, bo raczej od razu wpadnie na to, że tak zrobiłem... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
questx  uzależniony
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
|
Wysłany: Pon, 01 Sie 2011, 18:28 Temat postu: |
|
|
No ciekawe właśnie, jeśli Ci na niej aż tak nie zależy to popróbuj, żeby potem Ci nie było przykro jak jednak nie z Tobą jej się skojarzy i na kogoś innego się rzuci  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|