|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
simonb nowy
|
Wysłany: Sro, 02 Mar 2011, 19:45 Temat postu: Nowy :) Moje Wrażenia... |
|
|
Witam jestem nowy, Dzisiaj rano otrzymałem paczke z Fero. BTB 10 ml próbka Pheromax i do tego chusteczka z The Edge jako niespodzianka
Efekty mało zauważalne prócz pobudzenia i lekkiej poprawy humory nic szczególnego sie nie działo a wylałem na siebie ze 4 krople BTB i ze dwie Pheromaxa nawet zapachu potu nie czułem tak jak duzo ludzi tutaj mówi że okropnie śmierdzą ja czułem tylko woń jakby alkoholu nic więcej.... dodam że mam 24 lata i z wygladem zewnętrznym nie mam problemów, troche gorzej z wnętrzem jestem introwertycznym typem, co wy na to ?
czekam na odpowiedzi Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Czw, 03 Mar 2011, 04:20 Temat postu: |
|
|
A konkretnie to na co? Bo napisałeś, że wylałeś na siebie fero, ok. Ale co dalej, próbowałeś poderwać jakąś dziewczynę?
Pobaw się fero, ale nie rób na razie mieszanek. Spróbuj na razie używać fero oddzielnie. Jeszcze dziś masz szanse na efekty, potem będzie do 13 marca kiepski czas na podryw. 11, 12 marca jest weekend więc zwiększona szansa, 13 marca jest dzień kiedy kobiety są chętne na znajomości, szkoda, że to niedziela, już po imprezach. 14 marca też jeszcze będzie nienajgorszy dzień. Ale poświęć 13 marca na podrywanie. Jak w akwizycji, podrywaj różne kobiety przez kilka godzin i uśmiechaj się do nich. Tylko nie przedawkuj fero.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomtom uzależniony
|
Wysłany: Czw, 03 Mar 2011, 19:07 Temat postu: |
|
|
jak myśłisz że po fero nagle wejdziesz do matrixa i świat zmieni się jak za dotknięciem magicznej róźdżki to się mylisz, to tylko zmienia troche nastrój, podobnie jak np Tobie się zmieni kiedy zobaczysz blondi z ladnymi nogami, podrywaj laski a będą troche bardziej uległe jak np po drinku... i nie lej na siebie tyle bo wszystkich w okolicy bedzie głowa bolała  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|