|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tomocool  uzależniony

Sprawdzone: NPA,BTB, Pheromax, Chikara, RM, Edge
|
Wysłany: Czw, 13 Sty 2011, 01:02 Temat postu: Nowy produkt P6 |
|
|
Witam,
Jakiś czas już mnie tu nie było, ale pozwoliłem sobie otworzyć nowy temat dotyczący nowego produktu P6 (btw brzmi jak nazwa substancji wybuchowej). Dzisiaj właśnie zakupiłem sobie 1 sztukę. Zobaczymy, ale z tego co widzę ma działanie "spokojne". Mam zamiar w najbliższym czasie używać ją z chikara i resztkami npa oraz btb. Podoba mi się to, że jest bezwonny. Generalnie mam zamiar używać go w pracy, ale i na jakieś wypady też sobie prysnę. Jak potestuje to się podzielę wrażeniami. Inni też niech wpisują swoje.
Jestem ciekaw jakie ma stężenie, bo nic nie napisali. _________________ Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Pon, 03 Paź 2011, 21:50 Temat postu: |
|
|
No i jak Twoje testy?
Niewiele jest informacji o P6, jeżeli testowałeś podziela się z nami, będziemy wdzięczni za informację na temat tego produktu _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dany  potencjalny
|
Wysłany: Pon, 03 Paź 2011, 22:33 Temat postu: Witam |
|
|
Danter ma racje ja tez jestem ciekaw chociarz nigdy nie mialem z nim do czynienia chodzi o P 6 Bedziemy wdzieczni jesli cos powiesz na temat tego produktu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xemik nowy
Sprawdzone: BTB,Edge,Pheromax,NPA,Chikara(żel,spray)Love and Desire,Magnetismus
|
Wysłany: Czw, 06 Paź 2011, 10:23 Temat postu: |
|
|
| Ja dopiero kupiłem,i mogę jedynie powiedzieć,że w porównaniu do NPA jest całkowicie bezwonny. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Czw, 06 Paź 2011, 10:27 Temat postu: |
|
|
No fajnie, że kupiłeś i testujesz, bo mało jest informacji o tym produkcie. Jak "obcykasz" P6 to napisz jak wrażenia. Będziemy wdzięczni  _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
yangle nowy
Sprawdzone: Love&Desire, Pheromax, Chikara, NPA
|
Wysłany: Sob, 08 Paź 2011, 10:22 Temat postu: |
|
|
Ja testowałem P6.
Ogólnie co mogę o nim powiedzieć to P6 = RESPEKT. Ludzie uciszają się gdy zaczynam mówić, puszczają w drzwiach, podjęcie decyzji w grupie spotyka się z akceptacją itp. Używałem z BTB i bez, ale lepszy efekt w mixie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|