|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Czw, 14 Lut 2008, 16:06 Temat postu: |
|
|
Może być za mocne,ale przetestuj. Ja bym zastosował kroplę kroplę NPA + 1-2x Chikara _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
santanachia  uzależniony
Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant
|
Wysłany: Czw, 14 Lut 2008, 16:17 Temat postu: |
|
|
no no  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nikolya nowy
|
Wysłany: Pią, 15 Lut 2008, 01:37 Temat postu: |
|
|
Powiem tak.
Dzis mialem na sobie The Edge + po pol kropli NPA za uszami i Chickara x 2. Wszystko przykryte Aqua Di Gio.
Generalnie bylo milo i sympatycznie, jakis taki troche zmieszany siedzial, z glowa spuszczona w dol, chociaz kiedy sie nie patrzylem mu w oczy, widzialem ze na mnie patrzyl. Ale kiedy nasze oczy sie zeszly, zaraz odwracal glowe.
Po spotkaniu dostaje smsy w stylu przepraszam itp itd. A na koniec, a nawet przed chwila, buziaka w smsie. Nie wiem, czy to moc feromonow, czy mnie, ale zauwazylem jakies nadzieje heh.
Jutro idziemy na impreze, najpierw posiadowka w mieszkaniu wsrod znajomych a pozniej klub. I tu pytanie, co zastosowac?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pią, 15 Lut 2008, 11:14 Temat postu: |
|
|
Niestety nie da się określić w jakim stopniu pomogły Tobie feromony, bo liczyło się oczywiście to co do siebie czuliście, w jakim byliście nastroju, itd. Mimo wszystko, z pewnością zmieniły jego odczucia i Twoje nastawienie. Fajnie, że się dobrze zakończyło! Eksperymentuj dalej i pisz co tam nowego. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Pią, 15 Lut 2008, 11:32 Temat postu: |