Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nowy szuka rady

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KamilKoks Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 07 Mar 2010, 17:38    Temat postu: Nowy szuka rady Odpowiedz z cytatem

Witam dopiero co po rejestracji jestem Smile i czytałem o tych feromonach teraz trochę. Mój problem polega na tym, że jeszcze niedawno ok. rok temu z dziewczynami nie miałem nigdy problemu, nawet z tymi co mają większe "wymogi". Być może wytwarzałem sam feromony bo był to okres kiedy dojrzewałem, ale zaskakuje mnie najbardziej to że jestem bardziej męski, a kobiety straciły zainteresowanie. Oczywiście higiena i zadbanie zawsze jest. Sportowcem to może nie jestem Very Happy , lecz uprawiam kulturystykę rekreacyjnie. Nie wiem czym jest to spowodowane że straciłem zainteresowanie Sad Może kobiety na forum coś powiedzą od siebie na ten temat Razz

17 lat
Brunet
175 cm wzrostu
czarne oczy
zadbany
zawsze schludnie ubrany
stanowczy, romantyczny na swój sposób i uczuciowy Very Happy *

* - dane dla kobiet które mogą mnie pokrytykować, bo chcę wiedzieć co jest tutaj nie tak

wiem że to nie jest coś w stylu sympatia czy randkowicze tylko forum o feromonach.

Na początek szukam czegoś taniego, mam znajomych z perfumami fm i widziałem w ofercie feromony co o tym sądzicie ?
Do przykrycia fero mam obecnie
Hugo Boss energise
i Calvin Klein euphoria ciemna
zamaskują te perfumy ?

bo myślę też o kupnie Bruno Banani Magic Man
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Nie, 07 Mar 2010, 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie znam tych perfum, jeśli są trwałe to prawdopodobnie tak.
http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html

Feromony to sprawa indywidualna, dużo już o tym pisałem. Moim faworytem jest NPA. Dużo ludzi chwali jeszcze BTB i PHX. W moim przypadku szału z nimi nie ma, ale dobrze się uzupełniają. Uważam, że w tanie nie ma co inwestować przy pierwszym zakupie, bo można stracić gwarancję a później nie ma możliwości zwrotu. Cenowo sam się możesz zorientować na stronie sklepu.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
nowy

PostWysłany: Nie, 07 Mar 2010, 20:04    Temat postu: x Odpowiedz z cytatem

wole nie kupować od razu za 200 zł feromonu ponieważ później ta zabawa w odsyłanie itd. widziałem różne od takich po 5 zł na allegro po 200 zł w sklepie waszym, lecz właśnie się zastanawiam nad PHX a dokładniej próbką, a używałeś jakiś innych feromonów tańszych niż te co u góry napisałeś ?
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Nie, 07 Mar 2010, 21:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pod ilością postów masz te, których używałem. Możesz kupić np. próbkę PHX i saszetki Perception. Może się wtedy załapiesz na próbkę the edge. Ewentualnie jednym z tańszych jest alchemy.

btw. po zakupie PHX (nie wiem jak w przypadku zamówień samego npa/btb) masz możliwość otrzymania za darmo 3 flakonów btb, więc raczej się opłaca..
nowy

PostWysłany: Pon, 08 Mar 2010, 16:46    Temat postu: x Odpowiedz z cytatem

a Alchemy ? będzię działało czy nie ? bo widziałem że w sklepie jest 5ml za 43 zł co jest tanio jak na feromony Smile co wy na to żeby je kupić na 1 kontakt. Mile widziane komentarze na jego temat Very Happy
Powrót do góry
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 08 Mar 2010, 18:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.google.pl/search?q=alchemy+site%3Aferum.pl&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Kruk Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception

PostWysłany: Wto, 09 Mar 2010, 01:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alchemy jest słabe i trzeba aplikować dużo, więc jego niska cena to raczej złudzenie...
3. BTB
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: