|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
discipulus  nowy
|
Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 08:34 Temat postu: NPA bez rewelacji... na razie |
|
|
Witam. Wczoraj otrzymałem paczkę z NPA. Byłem wówczas w pracy, dlatego zaaplikowałem od razu za uszy, szyja i nadgarstki. Bardzo niewielka ilość, tak jest jest zalecane, lekkie przetarcie. Obserwowałem co się dzieje, ale żadnych zmian nie zauważyłem. Ponadto wspomnę, że ulotka którą otrzymałem nie jest już tak optymistyczna jak reklamy specyfiku w internecie. Cóż, 126 zł za placebo ? Być może.
Dziś jest drugi dzień stosowania przeze mnie NPA. Przed wyjściem do pracy zastosowałem go z Perception, podobnie w małych, porównywalnych ilościach. Efektów brak. Mimowolne spojrzenia koleżanek to normalne, jak np, wejdzie do biura to spojrzy i się uśmiechnie.. zobaczymy co będzie dalej, ale póki co, rewelacji nie ma.
dzielcie się proszę swoimi szczerymi spostrzeżeniami na temat NPA, bo czytania głupot o dziewczynach oglądających się za osobą, któa tego użyła, mam dość. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 10:35 Temat postu: |
|
|
| Subtelne róźnice, bardziej juz efekty widac po phx. Po za tym ze osoby niektore sa bardziej rozmowne nie ma innych efektow:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 11:48 Temat postu: |
|
|
Nie wyciągaj pochopnych wniosków tylko eksperymentuj z dawkami. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
discipulus  nowy
|
Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 12:00 Temat postu: |
|
|
| A jakie to niby efekty lepsze widać po PHX? Bo NPA tu był równie zachwalany. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 12:31 Temat postu: |
|
|
| discipulus napisał: | | A jakie to niby efekty lepsze widać po PHX? Bo NPA tu był równie zachwalany. |
Opisalem juz moje doswiadczenie z phx w innym temacie. Po NPA czesc osob cos zauwaza a czesc nie - w zaleznosci od tego jakim jestes czlowiekem w towarzystwie. Moim zdaniem NPA mi nic nie daje a jedynie moze troche czlowiek czuje sie pobudzony i wzmacnia oraz przynajmniej troche wyostrza zapach czerwonego farenhajta i obsesji. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
discipulus  nowy
|
Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 19:11 Temat postu: |
|
|
lipa te feromony  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Pią, 04 Gru 2009, 21:58 Temat postu: |
|
|
Witaj. Wczoraj dostałeś paczkę z NPA. A czym przykryłeś fero ?Nie napisałeś nic o perfumie . Dwa dni to za mało aby ujrzeć efekty na sobie a co dopiero na osobach ciebie otaczających . Skąd wiesz , że już dobrałeś swoją dawkę . Ja używam fero od lipca a swoją dawkę dobrałem dopiero po 1,5 miesiąca moją wina to było ,że mixowałem z PHX i NPA a teraz z K2. . Testuj pryey tydzien . |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
discipulus  nowy
|
Wysłany: Sob, 05 Gru 2009, 00:13 Temat postu: |
|
|
| kryje dolce gabbana za 300 zł wiec chyba nie zle? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
FD_LT nowy

Sprawdzone: NPA,PHX
|
Wysłany: Sob, 05 Gru 2009, 01:03 Temat postu: |
|
|
| co za roznica czym przykryl? przeciez zapach perfum to indywidualna sprawa. Jednym kobietom podoba sie bond innym armani a jeszcze innym dior, wiec nie rozumiem co miales na mysli piszac czym przykryles. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miketg84  uzależniony
Sprawdzone: testuje K2,Love&Desire,NPA,Pheromax,Perception,The Edge
|
Wysłany: Sob, 05 Gru 2009, 16:06 Temat postu: |
|
|
| FD_LT napisał: | | co za roznica czym przykryl? przeciez zapach perfum to indywidualna sprawa. Jednym kobietom podoba sie bond innym armani a jeszcze innym dior, wiec nie rozumiem co miales na mysli piszac czym przykryles. |
Miałem na myśli , że zaaplikował natychmiast fero po otrzymaniu paczki w pracy bez przykrycia żadnym perfum. Moim zdaniem NPA strasznie śmierdzi i jest mocno odpychające . Co do perfum to temat był wałkowany . Kwestia gustu , ważne aby dobrze przykryło fero
PZDR |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
discipulus  nowy
|
Wysłany: Sob, 05 Gru 2009, 17:24 Temat postu: |
|
|
| w pracy tez przykrylem. ok potestuje sobie i zobaczymy ale to pewnie lipa i trzeba o tym glosno mowic zeby sie ludzie nie dali nabic w butelke!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sob, 05 Gru 2009, 17:53 Temat postu: |
|
|
Z takim nastawieniem to choćby były efekty to i tak nie podciągniesz je pod fero. Zresztą - poprzednicy pisali już coś o dobieraniu dawki (ja też). Jak nie potrafisz tego zrozumieć to oddaj - dostaniesz zwrot pieniędzy i do widzenia.
Jeśli jednak chcesz coś zmienić to zacznij od siebie, zobaczysz że więcej na tym zyskasz. Teraz jesteś nastawiony na nie, więc to przyciągasz. (btw. prawo przyciągania ) _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
discipulus  nowy
|
Wysłany: Sob, 05 Gru 2009, 18:00 Temat postu: |
|
|
Nie no ja jestem nastawiony ani na nie, a ni na tak. Jestem nastawiony naprawdę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
discipulus  nowy
|
Wysłany: Sob, 05 Gru 2009, 18:00 Temat postu: |
|
|
PRAWDĘ  |